randolph napisal(a): Byli czasy, że GWno bez pardonu zwalczało Bolka. To co koledzy napisali powyżej ma pewien sens ale nie jest aksjomatem.
Noji? Ji wtedy trzeba było głosiować właśnie na Bolka. Dopiero po latach mój śp. Ojciec rzucił kiedyś w przestrzeń: "Gdybym był w 1990 wiedział to, co teraz, to bym na Bartoszcze głosował!"
Jednak wygrał arbuz w poślednim Hitlerowie, tak jak przeczuwałem wczoraj. Czy było drukowanko głosiow tej nocy i rana? Pewnie nigdy się nie dowiemy, bo poślednie hitlerowce jeszcze się nie nauczyły jak bugodrzanska ludozerka, że nieważne kto i jak głosiuje, ważne kto liczy głosie, jak susznie zauważył klasyk. I swojego Ruchu Kontroli Wyborów nie powołali
Za to dobry news z Leleexpresso, że ministra Zalewska jednak nie wycofa darmowych podręczników dla pociech ludozerki. Uff, dobrze że w porę, jeszcze przed kanikułą, wybił temu babsku ten gupi pomysł z głowencji #:-S
Nu ja tego newsa, który okazał się być zieeewnikarska kaczką nie powielałem w żadnym miejscu w sieci, czy też w rozmowach ze znajomymi/kulezenstwem w pracy. Przyznam jednakże, że jak w ubiegłym tygodniu przeczytałem o tym tutaj właśnie, to przez moment zamarłem. Przesz to by zniweczyło program 500+ i darmowych leków dla 70+ za jednym pociągnięciem
Bo koleżeństwo, niektóre, jeszcze nie wie że robi się to tak (w krokach):
PiS dąży do (tu wpisać najokropniejszy z okropnych przypadek znany ludzkości)? Eksperci twierdzą że projekt PiS wywoła (znów trza coś wpisać)! Musimy się bronić! Polacy są przerażeni (wpisać znowu)! Polacy domagają się aby PiS zrezygnował z (wpisać znowu)!
Aby tryumfalnie obwieszczyć: Nasz sprzeciw przeciwko (wpisać znowu) przynosi efekty! PiS wycofuje się z (wpisujemy znowu)!!!!
Tak to się robi a nie jakieś pitu pitu przez rzecznika co za bardzo nie wie co dementuje i wokukule o co biega
mmaria napisal(a): Pomysł na rezygnację z darmowych podręczników wylągł się li i jedynie w durnych głowach dzienniqrew i nie należało go bezkrytycznie powielać.
Też pierwsze i jedynie słyszałem to od kol. Edena. Nie od rządu.
podsumowanie 1. kwartału Agory. Ogólnie - idzie w internet (m.in. kupiła Goldenline.pl, uruchoomiła next.gazeta.pl), kina (20% sprzedanych biletów, budowa kolejnych 5. kin), rowzija reklamę (internetowa i zewnetrzną - firma AMS (billboardy))
A szukałem - nie znalazłem - wyników sprzedaży gazety (papierowej) Kol. los w otwierającym wątek wpisie (sierpień 2013!!!) przewidywał, że dziś powinno być grubo poniżej 100.000 egz.
Komentarz
Dopiero po latach mój śp. Ojciec rzucił kiedyś w przestrzeń: "Gdybym był w 1990 wiedział to, co teraz, to bym na Bartoszcze głosował!"
PiS dąży do (tu wpisać najokropniejszy z okropnych przypadek znany ludzkości)?
Eksperci twierdzą że projekt PiS wywoła (znów trza coś wpisać)! Musimy się bronić!
Polacy są przerażeni (wpisać znowu)!
Polacy domagają się aby PiS zrezygnował z (wpisać znowu)!
Aby tryumfalnie obwieszczyć: Nasz sprzeciw przeciwko (wpisać znowu) przynosi efekty! PiS wycofuje się z (wpisujemy znowu)!!!!
Tak to się robi a nie jakieś pitu pitu przez rzecznika co za bardzo nie wie co dementuje i wokukule o co biega
Pod szyldem KODu tą razą.
Pawel Raszkiewicz on twitter
@raszkiewicz1
Rosjanie wycofują się z Azotów. Stracili nadzieję na przejęcie. Taki zbieg okoliczności.
http://innpoland.pl/127121,rosjanie-wycofuja-sie-z-azotow-oligarcha-stracil
Jak podala dzis na facebooku @CSPA_ORG 19-21 czerwca, prezydent Chin Xi Jinping w Polsce.
Taka sytuacja :-D
Patentować natentychmiast!!!!
to wątas o tym że GW spada nakład!
podsumowanie 1. kwartału Agory.
Ogólnie - idzie w internet (m.in. kupiła Goldenline.pl, uruchoomiła next.gazeta.pl), kina (20% sprzedanych biletów, budowa kolejnych 5. kin), rowzija reklamę (internetowa i zewnetrzną - firma AMS (billboardy))
A szukałem - nie znalazłem - wyników sprzedaży gazety (papierowej)
Kol. los w otwierającym wątek wpisie (sierpień 2013!!!) przewidywał, że dziś powinno być grubo poniżej 100.000 egz.
Sprzedaż kioskowa wyborczej 103 tys.