Skip to content

Dobra wiadomosc z rana

11314161819135

Komentarz

• randolph napisal(a):
    Byli czasy, że GWno bez pardonu zwalczało Bolka.
    To co koledzy napisali powyżej ma pewien sens ale nie jest aksjomatem.
    Noji? Ji wtedy trzeba było głosiować właśnie na Bolka.
    Dopiero po latach mój śp. Ojciec rzucił kiedyś w przestrzeń: "Gdybym był w 1990 wiedział to, co teraz, to bym na Bartoszcze głosował!"
  • polmisiek napisal(a):
    A-a-ale Putaina nie lubili jak Majdan byl, i Kaczynski tez nie lubil.
    To tylko powód, żeby leaderów Majdanu traktować z pewnym dystansem.
  • Wyją, bo jakiś tam Triumf chce żydowską wybrankę obalić. Może być, że o to tu biega GW.
  • Nie tylko GW wyje. POstępowe merdia na całym świecie wyją. Bul dupy drodzy moi,

• fatuswombatus napisal(a):
    Nie tylko GW wyje. POstępowe merdia na całym świecie wyją. Bul dupy drodzy moi,

Miło się tego słucha, gdyż w tem wyciu jakoś tak zanika TK.
  • Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):
    fatuswombatus napisal(a):
    Nie tylko GW wyje. POstępowe merdia na całym świecie wyją. Bul dupy drodzy moi,

Miło się tego słucha, gdyż w tem wyciu jakoś tak zanika TK.
    Po ostatnim ujawnieniu akcje TK spadły z wielkim hukiem :-D
  • Jednak wygrał arbuz w poślednim Hitlerowie, tak jak przeczuwałem wczoraj. Czy było drukowanko głosiow tej nocy i rana? Pewnie nigdy się nie dowiemy, bo poślednie hitlerowce jeszcze się nie nauczyły jak bugodrzanska ludozerka, że nieważne kto i jak głosiuje, ważne kto liczy głosie, jak susznie zauważył klasyk. I swojego Ruchu Kontroli Wyborów nie powołali
  • Za to dobry news z Leleexpresso, że ministra Zalewska jednak nie wycofa darmowych podręczników dla pociech ludozerki. Uff, dobrze że w porę, jeszcze przed kanikułą, wybił temu babsku ten gupi pomysł z głowencji #:-S
  • Pomysł na rezygnację z darmowych podręczników wylągł się li i jedynie w durnych głowach dzienniqrew i nie należało go bezkrytycznie powielać.
  • Nu ja tego newsa, który okazał się być zieeewnikarska kaczką nie powielałem w żadnym miejscu w sieci, czy też w rozmowach ze znajomymi/kulezenstwem w pracy. Przyznam jednakże, że jak w ubiegłym tygodniu przeczytałem o tym tutaj właśnie, to przez moment zamarłem. Przesz to by zniweczyło program 500+ i darmowych leków dla 70+ za jednym pociągnięciem
  • edytowano May 2016
    Bo koleżeństwo, niektóre, jeszcze nie wie że robi się to tak (w krokach):

PiS dąży do (tu wpisać najokropniejszy z okropnych przypadek znany ludzkości)?
    Eksperci twierdzą że projekt PiS wywoła (znów trza coś wpisać)! Musimy się bronić!
    Polacy są przerażeni (wpisać znowu)!
    Polacy domagają się aby PiS zrezygnował z (wpisać znowu)!

Aby tryumfalnie obwieszczyć: Nasz sprzeciw przeciwko (wpisać znowu) przynosi efekty! PiS wycofuje się z (wpisujemy znowu)!!!!

Tak to się robi a nie jakieś pitu pitu przez rzecznika co za bardzo nie wie co dementuje i wokukule o co biega :)
  • mmaria napisal(a):
    Pomysł na rezygnację z darmowych podręczników wylągł się li i jedynie w durnych głowach dzienniqrew i nie należało go bezkrytycznie powielać.
    Też pierwsze i jedynie słyszałem to od kol. Edena. Nie od rządu.
  • oj, dobra wróżba. Za niedługo trzeba byndzie, może to być, szukać GW z lupą. Bo zniknie. (zawsze byłam marzycielką) ;)
  • Zazu napisal(a):
    oj, dobra wróżba. Za niedługo trzeba byndzie, może to być, szukać GW z lupą. Bo zniknie. (zawsze byłam marzycielką) ;)
    taa, właśnie zakładają jakiesi radio i internetowa telewizję :-(
    Pod szyldem KODu tą razą.
  • Mania napisal(a):
    Zazu napisal(a):
    oj, dobra wróżba. Za niedługo trzeba byndzie, może to być, szukać GW z lupą. Bo zniknie. (zawsze byłam marzycielką) ;)
    taa, właśnie zakładają jakiesi radio i internetowa telewizję :-(
    Pod szyldem KODu tą razą.
    Złośliwie stwierdzę że kasię będą mieli z handele handele (sprawa jaką opisałem powyżej).
  • edytowano May 2016
    image

• Pawel Raszkiewicz on twitter
    @raszkiewicz1

Rosjanie wycofują się z Azotów. Stracili nadzieję na przejęcie. Taki zbieg okoliczności.
    http://innpoland.pl/127121,rosjanie-wycofuja-sie-z-azotow-oligarcha-stracil

:D
  • Było?

Jak podala dzis na facebooku @CSPA_ORG 19-21 czerwca, prezydent Chin Xi Jinping w Polsce.

Taka sytuacja :-D
  • Mania napisal(a):
    Było?

Jak podala dzis na facebooku @CSPA_ORG 19-21 czerwca, prezydent Chin Xi Jinping w Polsce.

Taka sytuacja :-D
    Było ale warto powtarzać i nagłaśniać....
  • edytowano May 2016
  • @marniok
    to wątas o tym że GW spada nakład! :)
  • romeck napisal(a):
    @marniok
    to wątas o tym że GW spada nakład! :)
    W takim razie moja radość jest podwójna
  • http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/5-6-mln-zl-straty-agory-spadki-w-prasie-i-druku-wzrosty-w-kinach-internecie-radiu-i-na-outdoorze

podsumowanie 1. kwartału Agory.
    Ogólnie - idzie w internet (m.in. kupiła Goldenline.pl, uruchoomiła next.gazeta.pl), kina (20% sprzedanych biletów, budowa kolejnych 5. kin), rowzija reklamę (internetowa i zewnetrzną - firma AMS (billboardy))

A szukałem - nie znalazłem - wyników sprzedaży gazety (papierowej) :/
    Kol. los w otwierającym wątek wpisie (sierpień 2013!!!) przewidywał, że dziś powinno być grubo poniżej 100.000 egz.

• Jest na świecie wpływowa gazeta utrzymywana z innych biznesów wydawcy? Da się finansować takie przedsięwzięcie?
  • A jest jeszcze na świecie jakaś wpływowa gazeta?
  • DMC napisal(a):
    http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/sprzedaz-kioskowa-dziennikow-super-express-ucieka-gazecie-wyborczej

Sprzedaż kioskowa wyborczej 103 tys.
    Minus pronumerata, czyli z kiosku poniżej 60.000 egz.!
  • romeck napisal(a):
    Minus pronumerata, czyli z kiosku poniżej 60.000 egz.!
    Nie, oni mają dodatkowej prenumeraty - 44 986. Wszystko jest w tabelce.
  • loslos
    edytowano May 2016
    Świadków Jehowy jest w Polsce więcej - 122 tys.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.