AnnaE napisal(a): Do TVP wraca Wildstein. Bronisław Wildstein. Od 3 IX w samo południe będzie nadawany "Południk Wildsteina".
>-
średniomiesięczny wynik oglądalności w lipcu 2016
TVN 24 - 4,73 % TVP Info - 4,26 %
TVN - 9,96 % POLSAT - 10,57 % TVP 1 - 10,13% TVP 2 - 7,73 % i to tak dzięki światowym dniom młodzieży, zwykle jest ok. 5 % W sobotę w południe to pewnie 1/4 oglądalności...
W ogóle "wielka czwórka": TVP1 TVP2 Polsat IVN to już tylko 40 % widowni telewizyjnej, która i tak sie skurczyła na rzecz youtube, facebooka i innych portali społecznościowych
Źródło kijowe, ale temat ciekawy. Zwykłych ludzi wkurwiliśmy, a kto ma kupić sima na czarnym rynku ten i tak kupi. Wot, rząd musi robić dobrze milicji i bezpiece.
Źródło kijowe, ale temat ciekawy. Zwykłych ludzi wkurwiliśmy, a kto ma kupić sima na czarnym rynku ten i tak kupi. Wot, rząd musi robić dobrze milicji i bezpiece.
Zobaczymy czy zmniejszy się plaga "dowcipnisiów" dzwoniących z informacją o podłożeniu bomby. Mam wrażenie, że jednak się zmniejszy.
Jak wynika z danych Związku Kontroli Dystrybucji Prasy, przygotowanych dla portalu Wirtualnemedia.pl, średnia sprzedaż ogółem „Faktu” (Ringier Axel Springer Polska) w czerwcu 2016 roku wyniosła 270 045 egz., czyli o 7,89 proc. mniej niż w analogicznym okresie rok wcześniej. Drugą lokatę ze sprzedażą ogółem wynoszącą 133 494 egz. zajęła „Gazeta Wyborcza” (Agora). Jej wynik zmniejszył się o 13,48 proc. - najbardziej w zestawieniu.
A tymczasem obcięto 14 mld na modernizację WP, a większość programów modernizacyjnych jest zahibernowanych. Niedobra zmiana.
A w tym kontekście, ostatnio dowiedziałem się, że dyrektor nadzorujący kuratorów MEN w okręgu posiada służbowy samochód z kierowcą. Ma większe przywileje niż poseł na Sejm RP.
DMC napisal(a):Ostatnio dowiedziałem się, że dyrektor nadzorujący kuratorów MEN w okręgu posiada służbowy samochód z kierowcą. Ma większe przywileje niż poseł na Sejm RP.
Nawet na tym forum jest całkiem wielu kolegów, którzy są tym zachwyceni.
Uczyciele likwidowanej gimbazy będą z mocy prawa nowozatrudnionymi uczycielami nowej 8-letniej szkoły podstawowej lub już istniejącej szkoły podstawowej poprzez przeniesienie do niej. Gwarancja zatrudnienia uczycieli została właśnie przekazana paszczowo urbi et orbi przez ministre Zalewska
Komentarz
Od 3 IX w samo południe będzie nadawany "Południk Wildsteina".
>-
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
średniomiesięczny wynik oglądalności w lipcu 2016
TVN 24 - 4,73 %
TVP Info - 4,26 %
TVN - 9,96 %
POLSAT - 10,57 %
TVP 1 - 10,13%
TVP 2 - 7,73 %
i to tak dzięki światowym dniom młodzieży, zwykle jest ok. 5 %
W sobotę w południe to pewnie 1/4 oglądalności...
W ogóle "wielka czwórka": TVP1 TVP2 Polsat IVN to już tylko 40 % widowni telewizyjnej, która i tak sie skurczyła na rzecz youtube, facebooka i innych portali społecznościowych
PS. GW próbuje ratować się prenumeratą cyfrową. Standardowa cena 19,90 PLN za miesiąc, a teraz promo 55 PLN za pół roku
Zaczynają w sobotę, to nie jestem pewna czy to będzie codziennik.
Więcej:
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/bronislaw-wildstein-wraca-do-tvp-poprowadzi-poludnik-wildsteina-w-tvp2#
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
A w tym kontekście, ostatnio dowiedziałem się, że dyrektor nadzorujący kuratorów MEN w okręgu posiada służbowy samochód z kierowcą. Ma większe przywileje niż poseł na Sejm RP.
http://m.niezalezna.pl/86144-zwolnienia-w-gazecie-wyborczej
Niezła skala! 86.144 zwolnienia?
Ciekawe, kiedy MEN pokusie się o uzbrojone Bataliony Edukacyjne, dbające o porządek w szkołach.
Magazyn Śledczy Anity Gargas - premiera w TVP1
Premierowe odcinki w środy o 21:50 w TVP1 DOŁĄCZ DO NAS: PO...
youtube.com
http://wpolityce.pl/media/309840-symboliczne-wielowieyska-narzeka-na-brak-reklam-ze-spolek-skarbu-panstwa-chca-po-prostu-wykonczyc-krytyczne-media