No, może do Aktualności powinnam była dać. Ale też wyczytałam, że planowano obsadzić DJ w agencji atomowej, tzn jeśli nie wyjdzie z Wrocławiem, będzie budował elektrownie. Jest więc happy end.
Aleksandra Klich-Siewiorek, obecnie redaktor naczelna „Wysokich Obcasów” (Agora), została dyrektorką Powiatowej i Miejskiej Biblioteki Publicznej w Rybniku, swoim rodzinnym mieście. Ma odejść z Agory, ale nie złożyła jeszcze wypowiedzenia.
Źródło, tej miłej informacji. Każdy pragnie redukcji zarobków... Czyli Zarząd przystąpił do czystek, a Redakcja uznała swoją przegraną. No no.
Aleksandra Klich-Siewiorek, obecnie redaktor naczelna „Wysokich Obcasów” (Agora), została dyrektorką Powiatowej i Miejskiej Biblioteki Publicznej w Rybniku, swoim rodzinnym mieście. Ma odejść z Agory, ale nie złożyła jeszcze wypowiedzenia.
Źródło, tej miłej informacji. Każdy pragnie redukcji zarobków... Czyli Zarząd przystąpił do czystek, a Redakcja uznała swoją przegraną. No no.
Jest ciąg dalszy: "Aleksandra Klich-Siewiorek, która od pięciu lat pełniła funkcję redaktorki naczelnej "Wysokich Obcasów", a wcześniej była zastępczynią naczelnego "Gazety Wyborczej", objęła stanowisko dyrektorki Powiatowej i Miejskiej Biblioteki w Rybniku. W jej sprawie w Agorze kończy pracę komisja antymobbingowa."
los napisal(a): Stosowne stanowisko dla redachtorki GW.
Niestety, równie szkodliwe dla Polski na dłuższą metę.
Chyba nie będzie wyrywać kartek ze „zbójeckich” książek?
Chodzi o dobór księgozbioru do nabycia i wpływ na młodych czytelników. Dla amerykańskich komunistów (zblatowanych z wielkim kapitałem i DNC) publiczne biblioteki to najbardziej strategiczne stanowisko bojowe.
Komentarz
https://m.wirtualnemedia.pl/m/artykul/wyniki-sprzedazy-dzienniki-pbc-iii-kwartal-2022-fakt-dgp
Jakie ma szanse w wyborach na prezydenta Wrocławia - to inna historia.
Każdy pragnie redukcji zarobków...
Czyli Zarząd przystąpił do czystek, a Redakcja uznała swoją przegraną. No no.
https://www.press.pl/tresc/73700,komisja-antymobbingowa-w-sprawie-aleksandry-klich-siewiorek_-naczelnej-_wysokich-obcasow__-konczy-prace_-klich-siewiorek-odchodzi-z-agory
Będzie zapraszać deprawatorow do biblioteki na spotkania.
Chodzi o dobór księgozbioru do nabycia i wpływ na młodych czytelników. Dla amerykańskich komunistów (zblatowanych z wielkim kapitałem i DNC) publiczne biblioteki to najbardziej strategiczne stanowisko bojowe.
I nie, nie żartuję sobie.
Bo ja tak.