Nasz Dziennik nikogo nie będzie drażnić, to pismo doskonale oddziela informacje od komentarzy. A i wiedzy o Polsce - o historii i kulturze - jest tam bardzo dużo. Rzetelna, pełna informacja, dobry komentarz, dużo wiedzy. Przy tym nie jest to pismo ateistyczne - które udaje, że Pana Boga nie ma. Nie tracą z oczu szerszego, Bożego kontekstu wydarzeń.
Polska na drugim, a nie licząc W.Brytanii z wiadomych względów - brexit - przewodzi krajom UE w liczbie przykjetych legalnie imigrantów. Najwięcej jest Ukraiców 87% (0,5 mln osób), potem to Białorusini i Mołdawianie. Polska wydała 586 tys takich zezwoleń, Niemcy 505 tys. To oficjalne dane Eurostatu.
krzychol66 napisal(a): A propos prenumeraty. Jaki dziennik ogólnopolski zaproponowalibyście do zaprenumerowania bibliotece szkolnej (szkoła średnia). Mają pieniądze na 1, nie Rzepa bo "za droga" i duże siedlisko lemingów więc trzeba uważać z drażnieniem.
Próbuję od roku znaleźć zatrudnienie. Ale dorobiono mi gębę. Kto zatrudni tego Kijowskiego? […] W PRL-u mówiono, że ktoś ma wilczy bilet. To dzisiaj znowu funkcjonuje
Rozpowszechnianie płatne razem ogólnopolskich dzienników w październiku spadło rdr o 12 proc. do 658,05 tys. sztuk. W porównaniu z wrześniem spadek wyniósł 1,3 proc. - wynika z danych ZKDP. Sprzedaż "Gazety Wyborczej", wydawanej przez giełdową Agorę, zmniejszyła się rdr o 25,4 proc. do 114,2 tys. szt. W porównaniu z wrześniem "Wyborcza" zanotowała spadek o 2,9 proc.
źródło Tak więc czas może faktycznie wydawać w podziemiu?
"(...)KRRiT po przeprowadzeniu postępowania dotyczącego sposobu relacjonowania w programie TVN 24 wydarzeń w Sejmie RP i pod Sejmem RP w dniach 16 – 18 grudnia 2016 r. stwierdziła, iż Spółka TVN SA, nadawca programu TVN 24, naruszyła artykuł 18 ust. 1 i 3 ustawy o radiofonii i telewizji poprzez propagowanie działań sprzecznych z prawem i sprzyjanie zachowaniom zagrażającym bezpieczeństwu. (...) Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji upoważniła Przewodniczącego do wydania decyzji w sprawie nałożenia na Spółkę TVN SA kary pieniężnej w wysokości 1 479 000 zł.(...)"
Komentarz
Polska wydała 586 tys takich zezwoleń, Niemcy 505 tys.
To oficjalne dane Eurostatu.
to wątas o pewnej gazecie...
To jest skuteczniejsze niż milicja, UB i nieznani sprawcy razem wzięci.
Ja nie jestem gangsterem. No jak mnie zmuszą to zostanę.
Gotuj metaamfetaminę, można w ciągu roku prawi 100 mln USD przyciąć. Autentycznie, taki film widziałem ...
Tak więc czas może faktycznie wydawać w podziemiu?
"(...)KRRiT po przeprowadzeniu postępowania dotyczącego sposobu relacjonowania w programie TVN 24 wydarzeń w Sejmie RP i pod Sejmem RP w dniach 16 – 18 grudnia 2016 r. stwierdziła, iż Spółka TVN SA, nadawca programu TVN 24, naruszyła artykuł 18 ust. 1 i 3 ustawy o radiofonii i telewizji poprzez propagowanie działań sprzecznych z prawem i sprzyjanie zachowaniom zagrażającym bezpieczeństwu.
(...)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji upoważniła Przewodniczącego do wydania decyzji w sprawie nałożenia na Spółkę TVN SA kary pieniężnej w wysokości 1 479 000 zł.(...)"
Za: http://www.krrit.gov.pl/krrit/aktualnosci/news,2581,krrit-podjela-uchwale-upowazniajaca-przewodniczacego-do-wydania-decyzji-o-nalozeniu-kary-pienieznej-.html
Czytaj więcej na: http://www.wirtualnemedia.pl