Skip to content

Dobra wiadomosc z rana

14243454748135

Komentarz

• randolph napisal(a):
    A ma koniec ktoś ich kupi jak giełdę w Tel Avivie
    Kto wie, może ojciec Rydzyk? Galilaee vicisti!
  • Para bielików około godziny siedziała na jednym z drzew w naszym ogrodzie.
    image
  • edytowano March 2018
    KAnia napisal(a):
    Para bielików około godziny siedziała na jednym z drzew w naszym ogrodzie.
    I TO JEST WIADOMOŚĆ ROKU!!!
  • Ja tam myślę, że tysiąclecia.
  • Parę dni temu ogłosili, że oddają łamy blogerom, użyszkodnikom ćwitera i tfurcom antypisoskich memów.
    Tłumacząc na nasze - obcinają koszty równo z poziomem gruntu :-)
  • Za mało.
  • Ciąć koszta powinni głęboko w głąb. Jak wszystkie krety...
  • Cóż Soros nie będzie inwestował w nieudaczników którym żadna akcja się nie udaje, a nawet przynosi skutki przeciwne zamierzonym.
  • Zazu napisal(a):
    Ciąć koszta powinni głęboko w głąb. Jak wszystkie krety...
    Niżej.
    Na głębokość typowego grobu.

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• Gdyby Wyborcza zamieszczała takie artykuły częściej nie było by tego wątku. Nie będę linkował.Proszę wpisać w wujka g frazę "Co by było, gdybyśmy wiedzieli, że nasze dzieci będą miały zespół Downa? To nieuprawniony eksperyment logiczny". Naprawdę ciekawy wywiad.
  • romeck napisal(a):
    KAnia napisal(a):
    Może nie roku, ale miła wiadomość, zwłaszcza że nie ma ich zbyt wiele w Polsce.
    Odwiedziły nas od tamtego dnia już kilka razy. Dzisiaj też jeden z tej pary przyleciał, właśnie robi sobie toaletę i wygrzewa się do słońca, siedząc na gałęzi świerka.
  • A jakiś kretyn zadał sobie tyle trudu by zniszczyć jaja złożone w gniezdzie bielików.
    https://opole.tvp.pl/36419467/zniszczyli-gniazdo-bielika-na-tropie-ekowandala
  • KAnia napisal(a):
    romeck napisal(a):
    KAnia napisal(a):
    Odwiedziły nas od tamtego dnia już kilka razy. Dzisiaj też jeden z tej pary przyleciał, właśnie robi sobie toaletę i wygrzewa się do słońca, siedząc na gałęzi świerka.

Dasz radę zrobić zdjęcie?
  • edytowano March 2018
    SigmundvonBurak napisal(a):
    Gdyby Wyborcza zamieszczała takie artykuły częściej nie było by tego wątku. Nie będę linkował.Proszę wpisać w wujka g frazę "Co by było, gdybyśmy wiedzieli, że nasze dzieci będą miały zespół Downa? To nieuprawniony eksperyment logiczny". Naprawdę ciekawy wywiad.
    Szmata zawsze przodowala w satanistycznej propagandzie antynatalistycznej. Dzieci z zespołem Downa są najczęstszymi ofiarami aborcji.

Swego czasu wyliczała "koszty" posiadania dziecka w sensie kwot jakie należy wydać na jego wychowanie.

• MarianoX napisal(a):
    SigmundvonBurak napisal(a):
    Gdyby Wyborcza zamieszczała takie artykuły częściej nie było by tego wątku. Nie będę linkował.Proszę wpisać w wujka g frazę "Co by było, gdybyśmy wiedzieli, że nasze dzieci będą miały zespół Downa? To nieuprawniony eksperyment logiczny". Naprawdę ciekawy wywiad.
    Szmata zawsze przodowala w satanistycznej propagandzie antynatalistycznej. Dzieci z zespołem Downa są najczęstszymi ofiarami aborcji.

Swego czasu wyliczała "koszty" posiadania dziecka w sensie kwot jakie należy wydać na jego wychowanie.

Akurat ten wywiad jest inny. Ciekawy.Taki wyjatek od reguły.
  • Od kiedy na ExC reklamujemy aborczą?
    Waść streści i starczy.

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."

• Tak myślałem . Wywiad ciekawy ze względu na inne(może dla mnie) spojrzenie na integrację osób z zespołem Downa. Trochę ciekawych uwag . Generalnie na tle zwykłej produkcji wyborczej (mam dostęp do wersji papierowej ze względu na rodzinę) to naprawdę wyjątek.
  • Złe drzewo nie może rodzić dobrych owoców.
    Finito.
    Interesujące spojrzenie na "sprawę" można tu przedstawić samodzielnie. Nie ma przeszkód. Nie ma też potrzeby podpierania się wątpliwymi autorytetami.

*

• edytowano March 2018
    No nie, tak nie można. Ja nie czytam, ale to nie znaczy że tam same szuje. Czasem jakiś naiwniak coś sensownego napisze. To ze "złym drzewem" to jeden aspekt sprawy. Drugi to że"Pan i ze zła dobro wyprowadza".
  • Od sprawy Agaty środowisko d. Frondy konsekwentnie bojkotuje aborczą.
    Ktoś to odwołał?
    :-w

*

• Ja bojkotuję znacznie dłużej. Nie czuję się jednak przez nikogo do tego zobligowany i nie akceptuję rozliczania z takiego domniemanego obliga.
  • :-??

*

• Brzost napisal(a):
    KAnia napisal(a):
    romeck napisal(a):
    KAnia napisal(a):
    Dasz radę zrobić zdjęcie?

niestety nie mam czym
  • Robert Mazurek @robert_mazurek
    23.03.2016 8:27

Zadzwonil do mnie #Press z pytaniem co sądzę o linii "Wyborczej".
    Ja na to, że nie sądzę, bo nie czytam.
    "Kurczę, wszyscy mi to mówią."
    :))
    a to sprzed dwóch lat tweet!
  • @KAnia; a propos; w dzień Wielkiej Pokuty i Egzorcyzmów na Jasnej Górze, kołowały nad najwyższą wieżą klasztoru dwa orły. Zakonnicy zawołali księdza Glasa, żeby to zobaczył.
  • Mania napisal(a):
    @KAnia; a propos; w dzień Wielkiej Pokuty i Egzorcyzmów na Jasnej Górze, kołowały nad najwyższą wieżą klasztoru dwa orły. Zakonnicy zawołali księdza Glasa, żeby to zobaczył.
    Nikt nie upamiętnił jakoś?

*

• AnnaE napisal(a):
    Mania napisal(a):
    @KAnia; a propos; w dzień Wielkiej Pokuty i Egzorcyzmów na Jasnej Górze, kołowały nad najwyższą wieżą klasztoru dwa orły. Zakonnicy zawołali księdza Glasa, żeby to zobaczył.
    Nikt nie upamiętnił jakoś?
    Pamiętniki pisać!
  • Wyszedł nowy trailer CD-Projektu. Ponad 3 miliony wyświetleń w kila godzin.

• A co w tym fajnego?
    Że jeszcze więcej przemocy?
  • Ale to na niby.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.