Podium uzupełnia „Gazeta Wyborcza” (Agora), której średnia sprzedaż egzemplarzowa wydań drukowanych zmalała najbardziej w zestawieniu - o 21,55 proc. i wyniosła 65 279 egz. Udział sprzedaży kioskowej „GW” w sprzedaży ogółem wyniósł 69,02 proc.
No tyle wystarczy na pikiety i blokady w większych miastach. Oczywiście pod warunkiem że nie muszą pracować i mają wysokie świadczenia. Dlatego odebranie wysokich emerytur esbekom bardzo osłabia "demokrację".
los napisal(a): Strażnica ma większe rozpowszechnianie.
Dlatego tak rozpaczliwie walczą, bez zblatowania z władzą oni nie istnieją. Pamiętne słowa Michnika, że najlepiej wspomina rząd Millera, bo na grylu u Rapaczynski wszystko się ustalało.
Od czasu prezentacji strategii notowania Agora na GPW spadły o 30 proc.
Źródło To jest idealne podsumowanie tych rojeń sprzed miesiąca. BTW I było Adasiu Dyndało kopać w ten stoliczek? i jeszcze w ramach uzupełnienia:
Kino Polska TV zawarło z Agorą umowę kupna 41,14 proc. akcji Stopklatki (nadawcy kanału Stopklatka TV). Za akcje zapłaci 32,2 mln zł i stanie się większościowym akcjonariuszem spółki, natomiast Agora wychodzi z branży telewizyjnej.
ms.wygnaniec napisal(a): I było Adasiu Dyndało kopać w ten stoliczek?
Istotnie, niedole naszych okupantów zaczęły się od złamania omerty przez Adasia. Najpierw świat opuścił pierwszy triumwir: UW, potem drugi: SLD a teraz przyszedł czas pożegnań na Gazetę Aborczą. A ich władza wydawała się nie do obalenia.
A gdyby nie don Aldo, którego przemyślność znacznie przekracza to, do czego zdolny jest człowiek, upadek byłby jeszcze wcześniejszy.
ms.wygnaniec napisal(a): I było Adasiu Dyndało kopać w ten stoliczek?
Istotnie, niedole naszych okupantów zaczęły się od złamania omerty przez Adasia. Najpierw świat opuścił pierwszy triumwir: UW, potem drugi: SLD a teraz przyszedł czas pożegnań na Gazetę Aborczą. A ich władza wydawała się nie do obalenia.
A gdyby nie don Aldo, którego przemyślność znacznie przekracza to, do czego zdolny jest człowiek, upadek byłby jeszcze wcześniejszy.
Atem czasem do wielkiego powrotu szykuje się tow. "Muza" Czarzasty. Symboliczne.
Wielki powrót czyli zdobycie 5% w wyborach? Albo nawet 6% - dla partii, która PRL stworzyła i miała go na własność. Czy Czarzasty nie obawia się tego, co mu powie Stalin, kiedy się w końcu spotkają?
Nowa strategia to przejecie PiS Sami o tym piszecie. Teraz trwa wyścig kto się załapie. Metody już przechodzą tyle że wybiórczo. Czarny i biały pijar jest już na wyższym poziomie niż platfusowy a czasem bardziej nachalny.
Elektorat, a właściwie jego część wymagana do wygrania wyborów będzie musiała zostać zaspokojona. Przyszło mi do głowizny, że być może nawet łże-PiS będzie się na nim opierał (na ludzie, nie na lemingach). Ciekawe czy to nie ostatnia finta Kaczyńskiego przed emeryturą.
Jedno co mnie w tej historii fascynuje, to że ci 'genialni' nadludzie w 15 lat tak wszystko przepieprzyli i to przy tak monstrualnym wsparciu. Porównanie biznesowych wizjonerów koncernów mediowych Rydzyk-Sakiewicz-Michnik jest bardzo pouczające, jeżeli porównamy możliwości do efektu.
Karnowscy to jeszcze Start-Up więc trzeba poczekać jak będą pokonywać kryzysy w rozwoju firmy Natomiast do historycznego rekordu 6,5 zł jeszcze trochę brakuje.
Karnowscy chyba zaczęli zjazd. Taki jest trend i wskaźniki, których nie mam czasu w tej chwili szukać.
Ja już nie jestem w stanie ich czytać. Z gazetą chyba definitywnie pożegnał się Wencel. Również z Gościem Niedzielnym, który błyskawicznie staje się nudnym jak flaki z olejem tygodnikiem o niczym.
Obecna pisemko Sakiewicza jest prawie w okolicach dna, tak na wysokości mułu. Kupuję z przyzwyczajenia i dla podniesienie wskaźników. Treści prawie wcale. W Sieci też staje się nudną monokulturą. Dorzecze ma parę błysków ale generalnie tez cieniutko.
Chopaki z Dorzecza myśleli, że wyhodują sobie czytelników - takich, co to prychną na lewo, prychną na prawo i uklękną przed Ziemniakiem. Nie wiem, jak można być tak głupim.
Komentarz
Tak więc osuwanie się nie zwalnia.
OK
sprawdzam - a, nie zajrzałem do tabelki, czyli jednak 65 tys z kiosków
Dzięki.
Jacek Saryusz-Wolski
Konto zweryfikowane @JSaryuszWolski
W Senacie USA został złożony projekt ustawy ESCAPE, wymierzony
w Nord Stream 2
To jest idealne podsumowanie tych rojeń sprzed miesiąca.
BTW I było Adasiu Dyndało kopać w ten stoliczek?
i jeszcze w ramach uzupełnienia: Źródło
Więc zwijanie i wyprzedaż.
Porównanie biznesowych wizjonerów koncernów mediowych Rydzyk-Sakiewicz-Michnik jest bardzo pouczające, jeżeli porównamy możliwości do efektu.
Natomiast do historycznego rekordu 6,5 zł jeszcze trochę brakuje.
Głównym sukcesem Ssakiewicza są Kluby GP, pisemko jest cienkawe.
Ja już nie jestem w stanie ich czytać.
Z gazetą chyba definitywnie pożegnał się Wencel. Również z Gościem Niedzielnym, który błyskawicznie staje się nudnym jak flaki z olejem tygodnikiem o niczym.
W Sieci też staje się nudną monokulturą. Dorzecze ma parę błysków ale generalnie tez cieniutko.