KAnia napisal(a): ponaddwukrotnie - po polsku się pisze, panie redaktorze Pac(ewicz)
"Nie mam w tym apelu osobistego interesu, nie jestem już zatrudniony w GW".
tja... zdanie bez kłamstwa to zdanie stracone
Prawdopodobnie chodzi o samozatrudnienie, cięcia zawsze idą w tę stronę. A potem z dumą można napisać w Gazecie, że "Polska jest światowym liderem w outsourcingu". No właśnie Pacewicz, to tak właśnie wygląda ten outsourcing w III RP.
ładnie podał Pacewicz senior o ile spadło czytelnictwo, prawie podał ile spadły wpływy z reklam, a w dodatku powiedział, że ich biznes netowy jest średnio dochodowy.
Mania napisal(a): Napropo dobrych wiadomości z rana; na TT pojawił się nius, że jutro - tzn. dziś 6 I- przed południem Jarosław ma się spotkać z Viktorem.
moze sie nie znam, ale wiadomosci tej rangi na TT?
Tą Niedzicą pięknie przepleciono teraźniejszość przeszłością. Symbolizm jeśli używany z rozmysłem, jest tlenem dla duszy. Prócz tego, pozwala odróżnić swoich od różnej maści Nowaków i Pomasek.
randolph napisal(a): Tą Niedzicą pięknie przepleciono teraźniejszość przeszłością. Symbolizm jeśli używany z rozmysłem, jest tlenem dla duszy. Prócz tego, pozwala odróżnić swoich od różnej maści Nowaków i Pomasek.
tiaa, Niedzica i Czorsztyn, zamki graniczne przez długie wieki...
Komentarz
jeśli Kaczyński walczy o l i k w i d a c j ę magdalenkowej Polski
to wraz z nią powinna zniknąć GW. Tak jak znikła Trybuna Ludu.
*orto grafia moralna
Otóż, co kryje się pod następującym tytłem?
"Jeszcze gonili, Kurek miał asa, ale to za mało... Polacy roztrwonili przewagę i przegrali seta"
Oczywiście, relacja ze zwycięstwa polskich siatkarzy nad Serbią 3:1.
Nieoficjalne spotkanie.
w studiu dwóch gości, hungarystów
ale dobijają prowadzącą - nie weszli w narrację antykaczyńską
Symbolizm jeśli używany z rozmysłem, jest tlenem dla duszy. Prócz tego, pozwala odróżnić swoich od różnej maści Nowaków i Pomasek.