Piotr Pietrasz Podczas dyżuru jako radny i członek władz miejskich PiS zaobserwowałem pęd do zapisywania się do partii. Podobno w ciągu tygodnia pobieranych jest kilka deklaracji członkowskich. (fb)
Mania napisal(a): Piotr Pietrasz Podczas dyżuru jako radny i członek władz miejskich PiS zaobserwowałem pęd do zapisywania się do partii. Podobno w ciągu tygodnia pobieranych jest kilka deklaracji członkowskich. (fb)
Oho, tajsz Szmaciak w końcu wytrzeźwiał i wywlókł swe zwłoki na miasto...
Obok informacji o odwołaniu Arabskiego z Madrytu pojawiła się również informacja, że Marcin Wojciechowski został odwołany ze stanowiska ambasadora RP na Ukrainie. <:-P
yanusson napisal(a): Obok informacji o odwołaniu Arabskiego z Madrytu pojawiła się również informacja, że Marcin Wojciechowski został odwołany ze stanowiska ambasadora RP na Ukrainie. <:-P
A MW w ogóle wyjechał?
Poza tym wg niepotwierdzonej informacji miał dostać placówkę w Kiszyniowie. Byłoby to żenują, gdyby okazało się prawdą.
Z rana mam ZAWSZE złą wiadomość: Gdy wchodzę do metra to "metro" jest rozdawane, a gdy wysiadam również "metro" jest rozdawane. Tak było wczoraj i tak było dziś i tak było w 2015 roku
extraneus napisal(a): Myśleli, myśleli i wymyślili: referendum w sprawie przyśpieszenia wyborów Jeśli to wszystko, na co ich stać, to chyba naprawdę jest dobrze
starybelf napisal(a): A przed stacją metra "Wileńska" nadal rozdają "metro" (co prawda już nie z dwóch dużych pudeł, ale z jednego mniejszego)....
Właściwie znikneli już z Rakowieckiej róg Puławskiej i czasem nie widać ich na Metro WIerzbno (A to przecież głowny punkt przeładunkowy Orków dla Mordoru).....Lipa i cienka przĘdza chiba......
Wedle przekazu historycznego, kolubryna (ta, co ją literacki Kmicic obrócił w stos skorup) pękła od nazbyt intensywnego strzelania w niesprzyjających warunkach (duży mróz). Agora też tak pęknie, bo dla nich mróz właśnie przyszedł i będzie trzymał minimum cztery tatka latka. Czego im życzę szczerze i od serca. Amen.
los napisal(a): Zara, to kto tu oblega a kto jest oblężony? Bo jak z tym Kozakiem i Tatarzynem się robi.
Jeśli chodzi o sąsiedni wątek (z M.Morawieckim), to wychodzi, że Kozak-out i Kozak-in trzymają oblężają się wespół zespół: bankser trzyma ministra, a minister trzyma bankstera. Gdzie się nie ruszysz, to MM-ki...*
*kiedyś w USA kupiłem kilogramową paczkę (cukierków lentilkowych) MM!
Komentarz
Podczas dyżuru jako radny i członek władz miejskich PiS zaobserwowałem pęd do zapisywania się do partii. Podobno w ciągu tygodnia pobieranych jest kilka deklaracji członkowskich.
(fb)
<:-P
Poza tym wg niepotwierdzonej informacji miał dostać placówkę w Kiszyniowie. Byłoby to żenują, gdyby okazało się prawdą.
Gdy wchodzę do metra to "metro" jest rozdawane, a gdy wysiadam również "metro" jest rozdawane. Tak było wczoraj i tak było dziś i tak było w 2015 roku
Drugi dobry nius: Wczorajsze wystąpienie Mariana Kowalskiego obejrzało w necie 1 822 153 osób.
3. I zamiast pałacu Stalina - zegar z Zamku królewskiego
Sądy nie bedą dostawały (darmowej) gazjety i liswika
http://www.krytykapolityczna.pl/artykuly/opinie/20160111/gdula-przyspieszone-wybory-pis
http://wiadomosci.wp.pl/kat,141202,title,Jacek-Zakowski-opozycja-sie-nie-uczy,wid,18098867,wiadomosc.html
http://wiadomosci.dziennik.pl/media/artykuly/510470,zwolenieni-tvp-lis-dobrosz-oracz-wiadomosci-telewizja.html
Trzeba przyznać, że Kurski się nie patyczkuje i dramatyczna wizja Wieszcza Młodszego na szczęście odpływa w siną dal.
Wedle przekazu historycznego, kolubryna (ta, co ją literacki Kmicic obrócił w stos skorup) pękła od nazbyt intensywnego strzelania w niesprzyjających warunkach (duży mróz). Agora też tak pęknie, bo dla nich mróz właśnie przyszedł i będzie trzymał minimum cztery tatka latka. Czego im życzę szczerze i od serca. Amen.
bankser trzyma ministra, a minister trzyma bankstera.
Gdzie się nie ruszysz, to MM-ki...*
*kiedyś w USA kupiłem kilogramową paczkę (cukierków lentilkowych) MM!
:-w