Jak się nie podaje przychodów, to cała ludzkość można wpisać na cyfrową prenumeratę i to kilka razy. Tak jak Excathedra, nas też każdy może poczytać czyli prenumeruje.
Przemko napisal(a): Wiadomo, ale jakoś to trzeba poprzeć argumentami. Dobre były te podawane przez MS że nie podają zysków z cyfrowej prenumeraty tylko samą ilość.
No to nie znalazłem danych odnośnie prenumeraty cyfrowej na koniec roku (jakieś takie podsumowanie, czy cuś). Czyli jest tak znakomicie, że musicie na wierzyć na słowo.
Przemko napisal(a): Wiadomo, ale jakoś to trzeba poprzeć argumentami. Dobre były te podawane przez MS że nie podają zysków z cyfrowej prenumeraty tylko samą ilość.
No to nie znalazłem danych odnośnie prenumeraty cyfrowej na koniec roku (jakieś takie podsumowanie, czy cuś). Czyli jest tak znakomicie, że musicie na wierzyć na słowo.
Fakt: dwie pełne strony w środku, w tym wyjaśnienie Tomasza Lisa (lisweek), Bogusława Chrabotu (rzepa), Pawła Zieleńskiego (forbes), Bartosza Węglarczyka (onet), Krzysztofa Jedlaka (Dz G Prawna), Pawła Wołosika (przegląd sportowy), Jarosława Kurskiego (gaz wyb),
Na szczęście są jeszcze reżimowe i kolaboranckie media ;-) dzięki czemu mogłem włączyć radiową Jedynkę i dowiedzieć się, że Iga Świątek awansowała do III rundy Australian Open.
List pod którym podpisuje się taki ktoś jak Lis, wybitny patriota i bojownik o wolność, ma jedną drogę - do kosza z odpadkami. A jak jęczy Axel Springer, jak wyją niemieckie tuby...Aj, aj, kończy się raj.
Plus powolne, acz regularne wyciekanie pracowników. Niby nie ci pierwszoligowi, ale też nie szaraki - opuszczają pokład. A tam przecież do niedawna staże były płatne (przez stażystów). Co tam się dzieje wewnątrz?
Komentarz
akcja w sieci: #MediaBezWyboru
tweet:
skrin ekranu:
brak JAKIEJKOLWIEK zmianki o akcji w środku gazety, nawet wstępniaka rednacza! nic czarnego
plus 'portret rodzinny
SE: nic w środku, zero, podobnie jak DzZ
Fakt: dwie pełne strony w środku, w tym wyjaśnienie Tomasza Lisa (lisweek), Bogusława Chrabotu (rzepa), Pawła Zieleńskiego (forbes), Bartosza Węglarczyka (onet), Krzysztofa Jedlaka (Dz G Prawna), Pawła Wołosika (przegląd sportowy), Jarosława Kurskiego (gaz wyb),
i artykuły
plus "klepsydra" czyli list otwarty
ale twitter szuuuuumiiii!
#MEDIABEZWYBORU
bo sygnał telewizyjny sobie też wyłączyli
Niech już tak zostaną
Na szczęście są jeszcze reżimowe i kolaboranckie media ;-) dzięki czemu mogłem włączyć radiową Jedynkę i dowiedzieć się, że Iga Świątek awansowała do III rundy Australian Open.
Jutup takoż.
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia