Skip to content

Dobra wiadomosc z rana

17172747677135

Komentarz

• Wiadomo, ale jakoś to trzeba poprzeć argumentami. Dobre były te podawane przez MS że nie podają zysków z cyfrowej prenumeraty tylko samą ilość.
  • Jak się nie podaje przychodów, to cała ludzkość można wpisać na cyfrową prenumeratę i to kilka razy. Tak jak Excathedra, nas też każdy może poczytać czyli prenumeruje.
  • Przemko napisal(a):
    Wiadomo, ale jakoś to trzeba poprzeć argumentami. Dobre były te podawane przez MS że nie podają zysków z cyfrowej prenumeraty tylko samą ilość.
    No to nie znalazłem danych odnośnie prenumeraty cyfrowej na koniec roku (jakieś takie podsumowanie, czy cuś). Czyli jest tak znakomicie, że musicie na wierzyć na słowo.

• ms.wygnaniec napisal(a):
    Przemko napisal(a):
    Wiadomo, ale jakoś to trzeba poprzeć argumentami. Dobre były te podawane przez MS że nie podają zysków z cyfrowej prenumeraty tylko samą ilość.
    No to nie znalazłem danych odnośnie prenumeraty cyfrowej na koniec roku (jakieś takie podsumowanie, czy cuś). Czyli jest tak znakomicie, że musicie na wierzyć na słowo.

Nadal, znaczy jest ok. :D
  • edytowano February 2021
    dziś, środa 10. lutego 2021
    akcja w sieci: #MediaBezWyboru

tweet:

image

skrin ekranu:
    image
    DzZ
    brak JAKIEJKOLWIEK zmianki o akcji w środku gazety, nawet wstępniaka rednacza! nic czarnego

image
  • SE & Fakt
    plus 'portret rodzinny :)

image

SE: nic w środku, zero, podobnie jak DzZ
    image

Fakt: dwie pełne strony w środku, w tym wyjaśnienie Tomasza Lisa (lisweek), Bogusława Chrabotu (rzepa), Pawła Zieleńskiego (forbes), Bartosza Węglarczyka (onet), Krzysztofa Jedlaka (Dz G Prawna), Pawła Wołosika (przegląd sportowy), Jarosława Kurskiego (gaz wyb),
    image

• GW

image

i artykuły
    image

image

plus "klepsydra" czyli list otwarty
  • na deser Przegląd Sportowy, plus w środku cała strona

image
    na internetowe portale nie mam siły i czasu...

ale twitter szuuuuumiiii!

#MEDIABEZWYBORU

bo sygnał telewizyjny sobie też wyłączyli
  • tekewizornia

image
    O, jak fajnie!
    Niech już tak zostaną :D

Na szczęście są jeszcze reżimowe i kolaboranckie media ;-) dzięki czemu mogłem włączyć radiową Jedynkę i dowiedzieć się, że Iga Świątek awansowała do III rundy Australian Open.
    Mam nadzieję, że to taki test nowej ramówki :)
  • Brzost napisal(a):
    O, jak fajnie!
    Niech już tak zostaną :D
    O to to! Niech "strajkują" jak najdłużej :D Nie płakałem po Esce i TVN :P
  • Padłam ze śmiechu. Sami się wyłączyli. :))
  • Reklamodawcy będą zachwyceni.
    Zauważcie, że sama rozrywka agit prop ciśnie dalej.
    Jutup takoż.
  • od razu bardziej polubilam tvpinfo!
  • List pod którym podpisuje się taki ktoś jak Lis, wybitny patriota i bojownik o wolność, ma jedną drogę - do kosza z odpadkami. A jak jęczy Axel Springer, jak wyją niemieckie tuby...Aj, aj, kończy się raj.
  • no jak to tak - płacić podatki jak prole?
  • Mam nadzieję, że PiS nie wycofa się z pomysłu w ostatniej chwili.

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• Wycofa się
  • Przyszłości nie umiem przewidywać, w totka nie obstawiam, ale tu postawiłbym 1:1, że tak.
  • .
    raste napisal(a):
    Wycofa się
    Skoro chcą przegrać, to przegrają.
  • los napisal(a):
    Bardzo przyjemnie się czyta https://wpolityce.pl/media/541297-anonimowi-pracownicy-tvn-rozeslali-bardzo-mocny-list
    No i mam od teraz dobry wieczór
    :D

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• edytowano March 2021
    Czyżby pracownicy TVN doświadczyli na sobie uroków liberalnego, korporacyjnego śmieciowego zatrudnienia, które tak ochoczo propagowali wobec innych?

image
  • Przemko napisal(a):
    To też https://wpolityce.pl/media/540922-byly-pracownik-tvn-stawalismy-sie-ofiarami-mobbingu
    Plus powolne, acz regularne wyciekanie pracowników. Niby nie ci pierwszoligowi, ale też nie szaraki - opuszczają pokład. A tam przecież do niedawna staże były płatne (przez stażystów). Co tam się dzieje wewnątrz?
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.