Członkami rady fundacji pozostają członki zarządu Agory Anna Kryńska-Godlewska, pierwszy wicenaczelny „Gazety Wyborczej” Jarosław Kurski, pełniący w „GW” funkcję wydawcy Jerzy Wójcik oraz Adam Ringier, prezes Green Nero Cafe.
LOOOOOOOOOOL Członki i pochwy, dodajmy. Nie bądźmy misoginami.
Mówi się cipy!
Rozważałem cipy (hehe, fajnie brzmi) ale stwierdziłem, że albo nazwa fizjologiczna, albo potoczna albo wulgarna. Członki raczej z fizjologią się kojarzą więc pochwy pasują. Ale jak ktoś nazwie gazownię kutasami to chętnie przypomnę o niedyskryminowaniu cip bo w ramach równouprawnienia im też się przecież należy.
Komentarz
Członki i pochwy, dodajmy. Nie bądźmy misoginami.
👣
🐾
🐾
👣
🐾
🐾
Zajrzałem na stronę i tam było "członkini". Albo kol. christophowi się coś urwało, albo skorygowali w międzyczasie.
Musieli poprawić.
👣
🐾
🐾
Rozważałem cipy (hehe, fajnie brzmi) ale stwierdziłem, że albo nazwa fizjologiczna, albo potoczna albo wulgarna. Członki raczej z fizjologią się kojarzą więc pochwy pasują. Ale jak ktoś nazwie gazownię kutasami to chętnie przypomnę o niedyskryminowaniu cip bo w ramach równouprawnienia im też się przecież należy.
👣
🐾
🐾
https://pl.wikipedia.org/wiki/Kiep
Ktusz tegusz nie rozumi, ten kiep - jak muwieł pan Zagłoba.
Ot i poświntuszywszy
Pewnie podobnie będzie w innych redakcjach.
- a co powiedział?
- żebyśmy spiedralali
Na jutjuby i podcasty?
Durczok, Orłoś, trójkowi 357 - przetarli szlaki do Nowego Świata postewakuacyjnego... ;P
Agora ze 130 mln zł straty netto! Oj niedobrze... Czyli dobrze.