Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):To zdjęcie jest bezwartościowe. Tylko komentarze do niego coś dają.
romeck napisal(a): Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):To zdjęcie jest bezwartościowe. Tylko komentarze do niego coś dają. no właśnie! Dlatego jest wartościowe - jest komentarzo-twórcze! o to chodzi!
Pani_Łyżeczka napisal(a):A mnie się dziś udało na spacerze porannym trzmiela i gąsienicę jednym strzałem utrwalić Obrazek został zmniejszony aby pasował do strony. Kliknij aby powiększyć.Może zdjęcie nie jest wybitne ale dla mnie zdecydowanie jest zdjęciem dnia!
Mania napisal(a):@balbina; to raczej miejscowy kombatant. Kieżun mieszka w W-wie, nie dałby rady jechać tak daleko i stać pod podium. Edit; znalazłam na tt: to żołnierz AK, kapitan Jerzy Nowicki. :-)
Maria napisal(a):Piękne i wzruszające zdjęcie.Kto je zrobił?
romeck napisal(a):liczy się!(tak się sam określa)zresztą, Pan Bóg zawoła nas po IMIEMIU, bez nazwisk, nicków, pseudonimów
* "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność." Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
romeck napisal(a):chyba książe!
Komentarz
kapitalne!
@trep
w twitterze (aplikacji) nie da się, ale link mnie skierował do przeglądarki, skąd już można skopiować adres zdjęcia
(opis zdjęcia (tweet) oraz autor - koniecznie zobaczyć!)
a, jest kontynuacja, bo to w Tczewie było, w tym Tczewie...
A mnie się dziś udało na spacerze porannym trzmiela i gąsienicę jednym strzałem utrwalić
Może zdjęcie nie jest wybitne ale dla mnie zdecydowanie jest zdjęciem dnia!
W przyszłości analfabetami będą ci, którzy nie rozumieją fotografii"
Kompozycyjnie i barwowo 1a!
Piekne, Maniu.
Czy to pan Kieżun?
Edit; znalazłam na tt: to żołnierz AK, kapitan Jerzy Nowicki. :-)
Kto je zrobił?
(tak się sam określa)
zresztą, Pan Bóg zawoła nas po IMIEMIU, bez nazwisk, nicków, pseudonimów
z dziś na TT ale nie wiem co to za wydarzenie
No, nie pchać się?
:-?
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Książę Moraw?