Robert Lewandowski idzie po wszystko. I z tego co widać, uważa kryterium narodowe za kluczowe, szczególnie, że bardzo chętnie podłącza się do polskich sukcesów. O tym się mało mówi, ale Lewandowski z Nawałką swoją postawą i pracą spowodowali, że w 2016 roku nasza kadra jechała po medal, taki sobie wewnętrznie cel postawili. Mało zabrakło ...
Wielka szkoda, że Lewandowskiemu w kadrze dają Wuja, Czesia, albo mającego wywalone na polską piłkę Sousę. Naprawdę byśmy mogli dużo ugrać. No nic, bardzo możliwe, że Robert Lewandowski jest przedimperialną forpocztą i nie osiągnie sukcesu narodowego, ale swoją postawą da podwaliny. Widzę też ogromną rolę Lewandowskiego po zakończeniu kariery, ale nie do końca wiem jaką dokładnie.
Jak to było? Dziękuję za wyprostowanie mojego błędnego przekonania?
No to dzięmkuję ale mnie ta pani w okularach na włosach zmyliła razem z tą blondynką nad 1gą bo jakby ich spojrzenie biegnie do tej w czerwonym i jest jednocześnie skojarzone, bo biegnie za, ze spojrzeniem Świątek.
Przed laty (jeszcze za czasów wspólnej gry w Borussi) mawiano, że Lewy z Błaszczem spierają się politycznie, Błaszcz miał być za PiS a Lewy za PO, ale na ile to wiarygodne nie wiem. A poza tym dawno.
Komentarz
Luwr. Jakiś psychol obrzucił obraz Mony Lisy. Bohater jednego dnia. Nie, przeszedł do historii obrazu!
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
(→silikowanie ust)
Wielka szkoda, że Lewandowskiemu w kadrze dają Wuja, Czesia, albo mającego wywalone na polską piłkę Sousę. Naprawdę byśmy mogli dużo ugrać. No nic, bardzo możliwe, że Robert Lewandowski jest przedimperialną forpocztą i nie osiągnie sukcesu narodowego, ale swoją postawą da podwaliny. Widzę też ogromną rolę Lewandowskiego po zakończeniu kariery, ale nie do końca wiem jaką dokładnie.
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Bo coś mnie ta pani w czerwonym wygląda na cel wzroku.....mydlę się?
Dziękuję za wyprostowanie mojego błędnego przekonania?
No to dzięmkuję ale mnie ta pani w okularach na włosach zmyliła razem z tą blondynką nad 1gą bo jakby ich spojrzenie biegnie do tej w czerwonym i jest jednocześnie skojarzone, bo biegnie za, ze spojrzeniem Świątek.
*
Spojrzenie z 3oo letnią perspektywą