No co? Dwanaście (różnych) twarzy! Kolorowe i cz-b, ubrane i gołe (tors!) z przodu, boku, góry i dołu, zamyślony, smutny, cezarowy, luźny, uśmiechnięty... To nawet 50 Twarzy Makronika jest!
randolph napisal(a): Mniałem pisać, że zdjęcie będzie nieczytelne dla pokolenia Kingi Gajewskiej, ale kolega to se nabiał robi, omszałego wapniaka Walerego nie poznając.
edit: dobry kulega taysza Edwarda Gierka
Ło, taki wapniak a jeszcze go Wielki Architekt nie odwołał na wieczną budowę?
randolph napisal(a): Mniałem pisać, że zdjęcie będzie nieczytelne dla pokolenia Kingi Gajewskiej, ale kolega to se nabiał robi, omszałego wapniaka Walerego nie poznając.
Ło, taki wapniak a jeszcze go Wielki Architekt nie odwołał na wieczną budowę?
Poprzebierali bambusów do zdjęcia, wzięli dwie ładne (jedna wygląda na hinduskę), z jednej drelich spada że by jej się rękawy w taśmę wkręciły. Dzicy wyraźnie zadowoleni, pewnie dostali po dolarze. Jeden ma nawet roleksa. Towarzystwo by nawet pasjansa nie ułożyło, a stręczą nam tu traktory. Kaktus na pustyni wyrośnie.
Ty chyba nie wiesz o czym piszesz. Znaleźć brzydką wśród Etiopek to jak znaleźć ładną wśród Niemek, dobry wyczyn. Poza tym te "bambusy" to chrześcijanie etiopscy Koptowie, dobry i uczciwy lud otoczony zewsząd islamską dziczą.
Może wszystkie ładne, nie wiem, bez znaczenia, Etiopek z bliska nie oglądałem. Widzę zdjęcie- poprzebierani w drelichy przywiezione z Polski, na każdego za duże, nawet nie umieli podwinąć rękawów, nie było czasu (ani woli) zrobić poprawki krawieckie. Skąd wiesz, że Koptowie? Ta po lewej jak nic wygląda mi na Bengal, a nie na Afrykę- jakby trzeba było przywozić robotnych i kumatych do pracy, bo miejscowi wyróżniają się najniższym na świecie IQ. Ot, luźna analiza zdjęcia. Bez podtekstów, bez ekscytacji.
No na zdjęciu faktycznie widać że ustawione - znaczy świeżo poprzebierani. To jednak niewiele wyjaśnia i nie znaczy, że Ursus nie może tam robić z nimi dobrych interesów. Jakby z kimś w Afryce robić to z nimi bardzo wskazane. Jest ich prawie 100 milionów. Chrześcijanie od początku znaczy kultura starsza od polskiej o jakieś 1-2 tysiące lat. Poza krótką przerwą za agresji Duce nigdy nie utracili niepodległości. Mają trochę kłopotów z muslimami, ale się im ostali. Tylko Erytreę utracili na ich rzecz. Mozaika etniczna i religijna jednak trochę jest. Muslimów ze 30 %. Jedyny sensowny kraj i społeczność w tym rogu Afryki. Z komunistycznych błędów po obaleniu cesarza chyba już się wyleczyli.
Komentarz
@delestoile
We Francji musi dojsc do przesilenia. Przepowiednie mowia o splonieciu Paryza. A wspolczesni, ze bagarre wisi w powietrzu...
2000 zatrzymanych w Stambule
NIemcy i Schweiz na razie spokojnie
(Czy gdzieś tam jest: "Macronu, musisz"?)
Kolorowe i cz-b,
ubrane i gołe (tors!)
z przodu, boku, góry i dołu,
zamyślony, smutny, cezarowy, luźny, uśmiechnięty...
To nawet 50 Twarzy Makronika jest!
Towarzystwo by nawet pasjansa nie ułożyło, a stręczą nam tu traktory. Kaktus na pustyni wyrośnie.
Widzę zdjęcie- poprzebierani w drelichy przywiezione z Polski, na każdego za duże, nawet nie umieli podwinąć rękawów, nie było czasu (ani woli) zrobić poprawki krawieckie.
Skąd wiesz, że Koptowie?
Ta po lewej jak nic wygląda mi na Bengal, a nie na Afrykę- jakby trzeba było przywozić robotnych i kumatych do pracy, bo miejscowi wyróżniają się najniższym na świecie IQ.
Ot, luźna analiza zdjęcia. Bez podtekstów, bez ekscytacji.
Iman - żona D. Bowie
przepiekne.
i uswiadmiam sobie, ze gejoskie gazety dla kobiet wyeliminowaly Madonny.