Jakaś idiotka teraz w TVP1, występując przeciw Putinowi stwierdziła , że posiadanie arsenału nuklearnego kończy dyskusję z tzw. Zachodem. A ja zawsze myślałem, że właśnie tę dyskusję kończy. Wot zagwozdka!
vigilate napisal(a): Jakaś idiotka teraz w TVP1 występując przeciw Putinowi stwierdziła , że posiadanie arsenału nuklearnego kończy dyskusję z tzw. Zachodem. A ja zawsze myślałem, że właśnie tę dyskusję kończy. Wot zagwozdka!
Przykład wyjątkowej bezczelności, politycznego zaangażowania i zwykłego chamstwa sędziów Sądu Okręgowego w Łodzi. No ale jak już wiemy, bezradność innych władz i obywateli w tego typu przypadkach należy do samej istoty europejskiego demokratycznego państwa prawnego.
Ale to poskutkuje. Polacy zobaczyli że są nieszanowani więc zaczęli politykę "wstawania z kolan". Teraz Niemcy będą nas bardzo "szanować". Osiągną swoje cele tylko będą musieli się trochę napracować.
Kto jak kto, ale hitlery nie dadzą rady. Prusak nie wytrzyma klękania przed polnisze szfajne. Odwali im po całości, i to już wkrótce.
Polecam streszczenie autorstwa kol. Adama Gwiazdy wystąpienia Macrona na spotkaniu z Konferencją Episkopatu Francji (nie wklejam, bo jest tego sporo). Naprawdę ciekawe.
extraneus napisal(a): Polecam streszczenie autorstwa kol. Adama Gwiazdy wystąpienia Macrona na spotkaniu z Konferencją Episkopatu Francji (nie wklejam, bo jest tego sporo). Naprawdę ciekawe.
całość przeczytałem! Naprawdę - zaprawdę! Ten Macron to bardzo wierzący mason jest!
extraneus napisal(a): Polecam streszczenie autorstwa kol. Adama Gwiazdy wystąpienia Macrona na spotkaniu z Konferencją Episkopatu Francji (nie wklejam, bo jest tego sporo). Naprawdę ciekawe.
"Wiem, że europosłowie odrzucili chrześc. korzenie Europy. Ale wszak historyczna oczywistość czasem nie potrzebuje zapisów. Nie korzenie są dla nas ważne, bo równie dobrze mogą być martwe. Liczy się sok. Jestem przekonany, że katolicki sok może jeszcze i wciąż ożywiać nasz naród"
Wieszcz Adam przewidział:
Mówisz: niech sobie ludzie nie kochają Boga, Byle im była cnota i ojczyzna droga. — Głupiec mówi: niech sobie źródło wyschnie w górach, Byleby mi płynęła woda w miejskich rurach.
Komentarz
)
wierzę
No ale jak już wiemy, bezradność innych władz i obywateli w tego typu przypadkach należy do samej istoty europejskiego demokratycznego państwa prawnego.
Naprawdę - zaprawdę! Ten Macron to bardzo wierzący mason jest!
(swoją drogą przekład też zacny)
Link2!
Myśl druga: może naprawdę idzie jakieś przesilenie w Ojropie?
Myśl trzecia: powyższe hipotezy się nie wykluczają.
Mówisz: niech sobie ludzie nie kochają Boga,
Byle im była cnota i ojczyzna droga. —
Głupiec mówi: niech sobie źródło wyschnie w górach,
Byleby mi płynęła woda w miejskich rurach.