To jest jakaś nowa procedura budżetowa w UE? Będą te pieniądze przesyłać na prywatne kontro Tuska z pełnomocnikiem Trzaskowskim czy jak? A może escrow założą w ING zwalniane po wygranej PO?
Jawi się pani dla mnie kobietą fascynującą cóż za język, za wyrafinowanie! noż "Lalka" co najmniej!
Zbigniew Boniek zareagował na kontrowersyjny pomysł posłanki PiS - Krystyny Pawłowicz, która chciałaby szybszego powrotu reprezentacji z MŚ w Rosji. - Jawi się pani dla mnie kobietą fascynującą - napisał szef PZPN i zaproponował spotkanie.
Dane z raportu parlam. o departamencie Seine-St-Denis k/Paryża: leży tam 15 z 36 miast regionu paryskiego gdzie cudzoziemcy stanowią +30% W wielu miastach 80% mieszkańców poniżej 25 lat ma pochodzenie imigr. (Aubervilliers 84%, La Courneuve 88%)
Nie wiem, czy nowa; ja nie miałem pojęcia, że w prawie dziewięćdziesięciotysięcznym mieście 85% populacji do 25 roku życia to osoby z pochodzeniem imigranckim.
No dobrze, ale czy ta informacja jest jakoś nowa albo istotna?
Istotna. Choć biały jeszcze przeważa ale ze względu na strukturę wiekową jest na wymarciu, a najdalej po dwudziestu kilku latach w/w miasta będą muslimskie w 100% Kosowo takie. To coś diametralnie innego niż dotychczasowa dostrzegalna obecność ciapatych. Uważnego czytelnika proszsz o uprzejme wybuczenie, jeżeli napisałem oczywistość.
Islam to zabawna religia a raczej styl życia. Człowiek może być porządny lub nieporządny. Nieporządny muzułmanin pije wódkę, daje sobie w żyłę, ma nieślubne dzieci, które go nie obchodzą, a także dokonuje drobnych i poważniejszych przestępstw, również zabójstw - jednym słowem robi to, co nieporządny Europejczyk, Amerykanin, Hindus i Chińczyk. Porządny muzułmanin zaś modli się pięć razy dziennie, pości, dba o swoją liczną rodzinę, nie pije alkoholu a także dokonuje drobnych i poważniejszych przestępstw, również zabójstw, w ramach walki o zwycięstwo islamu oczywiście. Tak czy tak - jego sąsiedzi mają przejebane.
Była sobie paskudna partyjna gnida, która dużo świństw robiła a przedtem zajmowała się kilka lat pracami społecznymi na Syberii, nie do końca dobrowolnie. Kiedyś ktoś przy wódce zapytał go (bo to była gnida pci męskiej): Słuchaj, jak ty może być tak usłużny po tym wszystkim, co przeszedłeś? No właśnie - odpowiedział - ty nie masz pojęcia, co oni potrafią człowiekowi zrobić.
Koncepcja Obywatelskiej Kontroli Wyborów ( aby nie były sfałszowane) jest niemądra . Bo co zrobimy jak bez fałszerstw PiS wygra, a my prawidłowość wyborów potwierdzimy ? Mam rozwjać dalej ?
Koncepcja Obywatelskiej Kontroli Wyborów ( aby nie były sfałszowane) jest niemądra . Bo co zrobimy jak bez fałszerstw PiS wygra, a my prawidłowość wyborów potwierdzimy ? Mam rozwjać dalej ?
Ciekawe1, że w sytuacji, gdy wybory miała wygrać wiadoma Placforma, końcepcja ta była mądra, co więcej swą mądrość wykazała w praktyce.
Generalnie podoba mi się myśl pana Walthera, że w ućciwych wyborach wygra PiS, no bo i któż inny.
W jaki sposób modlitwa żydowska uczy nas się modlić? Przede wszystkim stawia nas wobec transcendencji Boga, nieco przesłoniętej dla nas, chrześcijan, przez obecność Jezusa.
Omówiliśmy nieporozumienia między naszymi krajami. Musimy współpracować dla dobra świata. Nasze stosunki nigdy nie były gorsze niż teraz. Ale to się zmieniło. Jakieś cztery godziny temu – mówił prezydent USA.
Zapytany o kwestę Nord Stream 2 odpowiedział: Nazwałem Putina konkurentem. Dobrym konkurentem. Będziemy konkurować ze sobą.
Czyli się dogadali nad naszymi głowami, a poprzednie darcie mordy przeciwko Nord Stream 2 było tylko strategią negocjacyjną. Helsinki 2018
Komentarz
cóż za język, za wyrafinowanie!
noż "Lalka" co najmniej!
Zbigniew Boniek zareagował na kontrowersyjny pomysł posłanki PiS - Krystyny Pawłowicz, która chciałaby szybszego powrotu reprezentacji z MŚ w Rosji. - Jawi się pani dla mnie kobietą fascynującą - napisał szef PZPN i zaproponował spotkanie.
Kosowo takie.
To coś diametralnie innego niż dotychczasowa dostrzegalna obecność ciapatych. Uważnego czytelnika proszsz o uprzejme wybuczenie, jeżeli napisałem oczywistość.
Prof. Strzembosz: Z punktu widzenia prawnego i formalnego I prezes SN Małgorzata Gersdorf nadal funkcjonuje
powinni być:
Prof. Strzembosz: Z punktu widzenia prawnego, formalnego i biologicznego I prezes SN zdemenciała Małgorzata Gersdorf nadal funkcjonuje!
)
Była sobie paskudna partyjna gnida, która dużo świństw robiła a przedtem zajmowała się kilka lat pracami społecznymi na Syberii, nie do końca dobrowolnie. Kiedyś ktoś przy wódce zapytał go (bo to była gnida pci męskiej): Słuchaj, jak ty może być tak usłużny po tym wszystkim, co przeszedłeś? No właśnie - odpowiedział - ty nie masz pojęcia, co oni potrafią człowiekowi zrobić.
Yoda - na miarę możliwości Tutejszych.
Generalnie podoba mi się myśl pana Walthera, że w ućciwych wyborach wygra PiS, no bo i któż inny.
https://polskaniepodlegla.pl/opinie/item/547-uczen-waltera
W jaki sposób modlitwa żydowska uczy nas się modlić? Przede wszystkim stawia nas wobec transcendencji Boga, nieco przesłoniętej dla nas, chrześcijan, przez obecność Jezusa.
W islamie i innych neoplatonizmach jest to jeszcze wyraźniejsze.
Rzeczywiście, po wysłuchaniu tej konferencji szczęka opada.