ethanol napisal(a): a ja się zastanawiam, co się stało z Kazią Szcz. ? Ani widu, ani słychu.
Można sobie zawsze wklepać nazwisko interesującej nas osoby w wyszukiwarce, a potem jeszcze dla precyzji zaznaczyć zakładkę "wiadomości". Gugiel zaserwuje nam, ekhm, odpowiednie informacje. I tak możemy się dowiedzieć, że Kazia wypowiedziała się dla der Onetu i uwaga, uwaga... mówiła o szoku, torturach kobiet i sadystach. Wszyscy pewnie czują się teraz zaskoczeni. Chyba że kolegę dziwi to, że nie siedzi obok lamparcicy.
Deszcz w Krakowie rozmył ducha jakieś tam klaksony było słychać i tyle, jeździłam tu i tam przemokłam fest, prawie 40 nakręciłam ale o żaden protest nie zahaczylam. Pod Galerią Krakowską jakieś dziewczynki zastanawialy się co robić bo demonstracji nie będzie jak leje.
No niemrawo to wyglądało choć podobno kulminacja teraz 19:30 miała być. Ale blokada raczej nie wyszła bo wew pt zawsze korki są A jak leje to duże więc piąteczek jak piąteczek
uhrr napisal(a): gdzies tu bylo info o zbiorce na stras narodowa? nie moge znalezc Czy moze lepiej wplacic na roty.pl?
Nie namawiam, ale konto mam: Wsparcia finansowego na utrzymanie Straży i odpowiednie jej wyposażenie można udzielić na konto: Nr konta: 14 1020 1185 0000 4102 0306 5851
Stowarzyszenie Straż Niepodległości Tytuł: Darowizna Straż Narodowa
Byłem na mszy o 18, na bemowskim zaścianku spokój, w razie czego ksiądz ma dzwonić. W Babicach ponoć łazili ale służba liturgiczna wystarczyła by odstraszyć łebków.
Komentarz
Kazia zawsze na pierwszej linii byla juz myślałem, że chora, czy cóś
Seksmisją się inspirowały czy co?
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Polska fundacja odnawiania znaczeń? Chyba przekręcania znaczeń. Szkoli się dziadostwo do ogłupiania narodu, a durne władze to świństwo finansują. 8-X
...że tak mrocznym klasykiem polecę.
Czy moze lepiej wplacic na roty.pl?
Wsparcia finansowego na utrzymanie Straży i odpowiednie jej wyposażenie można udzielić na konto:
Nr konta: 14 1020 1185 0000 4102 0306 5851
Stowarzyszenie Straż Niepodległości
Tytuł: Darowizna Straż Narodowa
Odpowiedź zawsze ta sama.