christoph napisal(a): W dniu 31 marca 2010 (Wielka Środa) grupa około stu aktywistów organizacji młodych muzułmanów z Austrii wtargnęła do świątyni pod pozorem zwiedzania. Na znak przywódcy rozpoczęli oni modły muzułmańskie. Ochrona obiektu przerwała to zdarzenie i (po pomocy policji oraz krótkich przepychankach) usunęła osoby z katedry. Dwóch ochroniarzy zostało rannych, a przy jednym z muzułmanów znaleziono nóż[2].
My już nie mamy tej odwagi
A na jakiej podstawie tak sądzisz? Pierwsza bym się ruszyła.
christoph napisal(a): W dniu 31 marca 2010 (Wielka Środa) grupa około stu aktywistów organizacji młodych muzułmanów z Austrii wtargnęła do świątyni pod pozorem zwiedzania. Na znak przywódcy rozpoczęli oni modły muzułmańskie. Ochrona obiektu przerwała to zdarzenie i (po pomocy policji oraz krótkich przepychankach) usunęła osoby z katedry. Dwóch ochroniarzy zostało rannych, a przy jednym z muzułmanów znaleziono nóż[2].
z ich strony to nie byla, zadna odwaga odwazni to byli ci ranni ochroniarze
"ochrona obiektu", czyli co: nie wyszedł żaden kapłan pokropić diabłów święconą i egzorcyzmowaną wodą, wzywając na pomoc archa. Michała?
Pani_Łyżeczka napisal(a): Mam wrażenie, że u celebrytów deklaratywnie wyznawanie egzotycznych religii jest elementem PiaRu a deklarujacy dzielą się na opetanych i zakłamanych.
Ostaszewska akurat została tak zaprogramowana od urodzenia przez tatusia-muzyka.
A ta akurat wg mnie jest opętana. Żaden true buddysta nie bredziłby o aborcji jak ona. Emanacją opętania jest płatwienie się w estetyce czarnych marszy. Może być to po świecku zwykły obłęd wynikający z głoszenia poglądów sprzecznych z deklarowanych systemem wartości. Buddyzm i 0staszewska mi się logicznie nie spina.
Nie wiem czy Ostaszewska jest opętana, na pewno jest bezdennie głupia. Durna. Cechą wspólną wszystkich idiotek jest to, że im więcej o nich się mówi, im częściej się je pokazuje, tym one bardziej przekraczają, by się wydawało nieprzekraczalną, granice debilizmu i żenady. Druga tego typu to Spurek, ale jest ich wiele, legion nawet.
Amerykanom należy się szacun chociażby za dwukrotne konkretne dokopanie Niemcom w czasie obydwu wojen światowych
peterman napisal(a): Wojna o dusze wyborców trwa na wszystkich frontach.
Tzw. prasa technologiczna jest niemal w 100% zaprzedana Niemcom i Chińczykom, i tak też formatuje umysły czytelników oraz użytkowników.
+100
W portalach technologicznych wręcz uderza po oczach bezustanny zachwyt nad kitajskimi produktami i ataki na USA rzekomo naruszającymi zasady wolnej konkurencji poprzez restrykcje. A wobec faktu, że związane z chińską bezpieką korporacje nawet koło wolnego rynku nie stały, zapada taktowne milczenie.
Demokracja i wolność słowa w społeczności debili rządzonej przez chciwą i nihilistyczna elitę czyni ją łatwym łupem społeczności hierarchicznych rządzonych przez autorytarne i brutalne elity. "Wolny internet", "wolne media", "wolność słowa i artystycznej ekspresji", "wolne uniwersytety i wolność badań", "niezawisłe i niezależne sądy", "neutralność światopoglądowa" i "ochrona prywatności" prowadzą do zniewolenia obywateli i totalitaryzmu sił zewnętrznych.
Pani_Łyżeczka napisal(a): A ta akurat wg mnie jest opętana. Żaden true buddysta nie bredziłby o aborcji jak ona. Emanacją opętania jest płatwienie się w estetyce czarnych marszy. Może być to po świecku zwykły obłęd wynikający z głoszenia poglądów sprzecznych z deklarowanych systemem wartości. Buddyzm i 0staszewska mi się logicznie nie spina.
Był kiedyś na FForumku buddysta Zbyszek, który twierdził, że 95 % "buddystów" europejskich wyznaje taki buddyzm-light dla zachodniaków.
Pani_Łyżeczka napisal(a): A ta akurat wg mnie jest opętana. Żaden true buddysta nie bredziłby o aborcji jak ona. Emanacją opętania jest płatwienie się w estetyce czarnych marszy. Może być to po świecku zwykły obłęd wynikający z głoszenia poglądów sprzecznych z deklarowanych systemem wartości. Buddyzm i 0staszewska mi się logicznie nie spina.
Był kiedyś na FForumku buddysta Zbyszek, który twierdził, że 95 % "buddystów" europejskich wyznaje taki buddyzm-light dla zachodniaków.
los napisal(a): A gdzie mieliby się o buddyjskim buddyzmie nauczyć?
Filioquist napisal(a):
Brzost wspomniał: Był kiedyś na FForumku buddysta Zbyszek, który twierdził, że 95 % "buddystów" europejskich wyznaje taki buddyzm-light dla zachodniaków.
...i chwała Bogu!
od lat 60. Zachodniacy (w tym Usańcy) mają Nauczycieli-Guru od buddyzmu, i jest to wersja Wery-Lajt z (quasi) chrześcijańską terminologią
i te 95 % to raczej nie "chwała Bogu", bo dusze zatrute na amen, a oni myślą że to oni są miłosierni, sprawiedliwi i dobrzy (w tym chrześcijańskim znaczeniu!) stąd ta prawdziwie prawdziwa zajadłość i nienawiść do Kościoła
podobnie z prawdziwym hinduizmem (który chciał wyrzucić z kraju zakonnicę Matkę Teresę i nigdy tak naprawdę jej nie zaakceptowano - naruszała fundamenty tej religii, karmę!)
Tak sobie czytam jak to fukają na Witek, że się śmiała przy wyborze członków do komisji pedofilii.; I przeszło przez głowę, że tak tym tematem srano, że powoli przestaje to robić wrażenie. Jest ta grupka która ciągle trąbi o pedofilii w kościele, każdy ksiądz to pedofil etc. Czarna mafia i tym podobne. Zaczęło mnie to ostatnio bawić.
Komentarz
Pierwsza bym się ruszyła.
odwazni to byli ci ranni ochroniarze
przecież te aktorki ostaszewskie różne to od różnych wschodnich guru!
Żaden true buddysta nie bredziłby o aborcji jak ona.
Emanacją opętania jest płatwienie się w estetyce czarnych marszy.
Może być to po świecku zwykły obłęd wynikający z głoszenia poglądów sprzecznych z deklarowanych systemem wartości.
Buddyzm i 0staszewska mi się logicznie nie spina.
Tzw. prasa technologiczna jest niemal w 100% zaprzedana Niemcom i Chińczykom, i tak też formatuje umysły czytelników oraz użytkowników.
W portalach technologicznych wręcz uderza po oczach bezustanny zachwyt nad kitajskimi produktami i ataki na USA rzekomo naruszającymi zasady wolnej konkurencji poprzez restrykcje. A wobec faktu, że związane z chińską bezpieką korporacje nawet koło wolnego rynku nie stały, zapada taktowne milczenie.
It's light of Kaballah or Kaballah - light?
i te 95 % to raczej nie "chwała Bogu", bo dusze zatrute na amen, a oni myślą że to oni są miłosierni, sprawiedliwi i dobrzy (w tym chrześcijańskim znaczeniu!)
stąd ta prawdziwie prawdziwa zajadłość i nienawiść do Kościoła
podobnie z prawdziwym hinduizmem (który chciał wyrzucić z kraju zakonnicę Matkę Teresę i nigdy tak naprawdę jej nie zaakceptowano - naruszała fundamenty tej religii, karmę!)
większość typu: Żorżeta chce wrócić do domu;
ale i też anty Macierewiczowe (kiedy wynik śledztwa)
Po drugie więcej o XIZ na sąsiednim forumku.