Wczoraj w RM wypowiadał się ktoś ( nie wiem kto, bo nie słuchałam od początku) kto wrócił z wycieczki po Rumunii. Otuszsz, nie spotkał tam śladu tego, co u nas już jest widoczne, czyli śladów LGBT. Żadnych plakatów, błyskawic, banerów, za to mnóstwo przydrożnych kapliczek, jak u nas. I całe rodziny spacerujące po ulicach i parkach. Odniósł wrażanie, że cały ten syf z Zachodu tam jeszcze nie dotarł.
Dziennikarz Polsatu, który atakował Sośnierza wywalony z pracy. Pracownik ( z tytułem dr) Un. Poznańskiego, który bluzgał na Kukiza - wywalony z uczelni.
Mania napisal(a): Dziennikarz Polsatu, który atakował Sośnierza wywalony z pracy. Pracownik ( z tytułem dr) Un. Poznańskiego, który bluzgał na Kukiza - wywalony z uczelni.
Legia nie przedłużyła kontraktu z podwykonawcą cateringu, który ział nienawiścią i podburzał do przemocy na Twitterze.
Mania napisal(a): Dziennikarz Polsatu, który atakował Sośnierza wywalony z pracy. Pracownik ( z tytułem dr) Un. Poznańskiego, który bluzgał na Kukiza - wywalony z uczelni.
Legia nie przedłużyła kontraktu z podwykonawcą cateringu, który ział nienawiścią i podburzał do przemocy na Twitterze.
Fantomas Szary :-&
Tylko posłom i poślicom podburzanie do nienawiści uchodzi płazem.
Izraelski Charge d'affaires Tal Ben-Ari Yaalon powróci do Izraela na czas nieokreślony na konsultacje. Jednocześnie izraelskie MSZ "zarekomendowało" Markowi Magierowskiemu, ambasadorowi Polski w Izraelu, przedłużenie wakacji w jego ojczyźnie.
- Nie powinniśmy ulegać szantażowi - stwierdził Witold Waszczykowski, komentując decyzję izraelskiego MSZ, który wycofał swojego charges d'affaires i "zarekomendował", żeby ambasador Polski po urlopie nie wracał do placówki dyplomatycznej w Tel Awiwie. Z kolei prezydencki minister Jakub Kumoch w rozmowie z Onetem nazwał decyzję "histeryczną" i stwierdził, że "ma nadzieję, że nasi przyjaciele z Izraela (...) ochłoną, przemyślą tę sytuację".
Sojuszników ma się w sprawach a nie ogólnie, USA nadal jest sojusznikiem, gdyby było inaczej nie sprzedali by nam Abramsów i F35. Od razu odpowiadam - sojusze to interesy.
Komentarz
?
Projekt Baaardzo Długiej Wytrzymałości/ Trwało od
?
Boimy się śmieszności, co? A przecież wszystkie rzeczy wielkie są niesłychanie zabawne. Biczując Chrystusa żołdacy aż pokładali się ze śmiechu.
"Niech się cofną okryci wstydem
ci, którzy z nieszczęść moich się weselą.
Niechaj odstąpią okryci hańbą,
którzy [mi] mówią: «Ha, ha»"
Ps 70
Jeśli nawet prezydent podpisze - chyba trza 230 głosiów do przełamania weta grodzkiej chlewni. Będzie ciężko.
Od pokoleń. Już babcia miała problemy w szkole z tego oowodu
Pracownik ( z tytułem dr) Un. Poznańskiego, który bluzgał na Kukiza - wywalony z uczelni.
Tylko posłom i poślicom podburzanie do nienawiści uchodzi płazem.
Podał dalej z innym wątkiem...
https://wpolityce.pl/polityka/562461-prezydent-do-gowina-nie-bedzie-spotkania-w-cztery-oczy
Izraelski Charge d'affaires Tal Ben-Ari Yaalon powróci do Izraela na czas nieokreślony na konsultacje. Jednocześnie izraelskie MSZ "zarekomendowało" Markowi Magierowskiemu, ambasadorowi Polski w Izraelu, przedłużenie wakacji w jego ojczyźnie.
- Nie powinniśmy ulegać szantażowi - stwierdził Witold Waszczykowski, komentując decyzję izraelskiego MSZ, który wycofał swojego charges d'affaires i "zarekomendował", żeby ambasador Polski po urlopie nie wracał do placówki dyplomatycznej w Tel Awiwie. Z kolei prezydencki minister Jakub Kumoch w rozmowie z Onetem nazwał decyzję "histeryczną" i stwierdził, że "ma nadzieję, że nasi przyjaciele z Izraela (...) ochłoną, przemyślą tę sytuację".
https://www.facebook.com/100010735864356/posts/1490561621311686/
"PAD:
...mam nadzieję, że nie będzie pan częścią Opozycji Totalnej."
!
Dla Polski to jest stan naturalny - wrogowie z każdej strony.