Szturmowiec.Rzplitej napisal(a): Kurde, teraz to wogle dzikie ruchy tektoniczne. Dwa lata temu zapisałem się do Virgin Mobile, a dzisiej pani do mnie dzwoni z wieścią, że jestem w Playu. Któż byłby gotowy na tak radykalne przetasowanie? Jakby, wychodzi, że Jakub Wojewódzki uwiódł mię swą młodzieńczą charyzmą!
jedni sprzedali Pana, a drudzy kupili handel ludźmi norrrrmalnie
Przejdź pan do Plush, submarka Plusa. 25 złotych brutto i masz nieograniczone rozmowy do wszystkich +5-7 giga internetu który rośnie co miesiąc. I jest to umowa na czas nieokreślony z miesięcznym wypowiedzeniem. To samo w Nju (Orange).
Przemko napisal(a): Przejdź pan do Plush, submarka Plusa. 25 złotych brutto i masz nieograniczone rozmowy do wszystkich +5-7 giga internetu który rośnie co miesiąc. I jest to umowa na czas nieokreślony z miesięcznym wypowiedzeniem. To samo w Nju (Orange).
Przemko napisal(a): Przejdź pan do Plush, submarka Plusa. 25 złotych brutto i masz nieograniczone rozmowy do wszystkich +5-7 giga internetu który rośnie co miesiąc. I jest to umowa na czas nieokreślony z miesięcznym wypowiedzeniem. To samo w Nju (Orange).
U mnie wewiosce nie ma zasięgu Plusa.
I wuj.
A to dziwne bo zwykle Plus ma właśnie najlepszy zasięg na wsiach, z tego powodu przeszłem na Plusa gdyż miał najlepszy u nas na wsi.
I wuj.
A to dziwne bo zwykle Plus ma właśnie najlepszy zasięg na wsiach, z tego powodu przeszłem na Plusa gdyż miał najlepszy u nas na wsi.
Niestety. Czarna, żetakpeem, dziura. W porywach jedna kreska GSM, 60% czasu w ogóle brak zasięgu. O LTE nie ma co nawet marzyć.
Przybysław występował tylko w książce, która ci się nie spodobała, więcej Przybysławów w Niemcach nie namierzyłem. I to występował nawet nie jako figura literacka ale jako wspomnienie figury literackiej.
I wuj.
Niestety. Czarna, żetakpeem, dziura. W porywach jedna kreska GSM, 60% czasu w ogóle brak zasięgu. O LTE nie ma co nawet marzyć. Kondolencje. U nas zrezygnowałem z neostrady bo dawała badziewne 10 megabitów i najgorzej że chyba tylko ćwierć megabita uploadu, przez co nie dawało się korzystać z internetu. A gdy Plus zmodernizował nadajnik to LTE daje 30 megabitów / 10 megabitów. I nie kosztuje co miesiąc 70 złotych czy korzystam czy nie.
Za to Orangutan już dawno położył u nas porządne kable do Neostrady przy okazji Reymonta drogowego gminy. Mało brakowało żebyśmy w tym roku dostali nawet światłowód, ale nikomu na osiedlu nie jest potrzebna aż taka przepustowość. Widać Zyga uznał, że nie ma się co wcinać.
Ja najbardziej z Orangutana zadowolony jestem, kawał dobrej infrastruktury ukradli Polsce. Nie miałem tylko T-Mobile. Plus nie miał zasięgu, a Play mnie oszukał, tak po prostu.
polmisiek napisal(a): Ja najbardziej z Orangutana zadowolony jestem, kawał dobrej infrastruktury ukradli Polsce. Nie miałem tylko T-Mobile. Plus nie miał zasięgu, a Play mnie oszukał, tak po prostu.
Tibombaj i Pluy również mają u nas zacny sygnał. Brak miejsca przy stole dla czwartego szulera.
polmisiek napisal(a): Ja najbardziej z Orangutana zadowolony jestem, kawał dobrej infrastruktury ukradli Polsce. Nie miałem tylko T-Mobile. Plus nie miał zasięgu, a Play mnie oszukał, tak po prostu.
W czasach przed LTE Orange wymiatał, najpierw dawali CDMA co na wsiach robiło robotę, potem ten program kładzenia kabli na prowincji - wtedy dociagneli nam kabel ale to tylko 10/1 megabit. Po 10 latach LTE tańsze i szybsze. A teraz powiesili nam światłowód na słupach energetycznych wzdłuż wsi, zobaczymy co z tego wyjdzie.
."Nie było żadnej zmiany zielonego światła dla zmian w wymiarze sprawiedliwości. To taka niedobra gra taktyczna, całkowicie niepotrzebna - powiedział Polskiej Agencji Prasowej prezes PiS Jarosław Kaczyński, pytany o wypowiedź lidera Solidarnej Polski Zbigniewa Ziobry. Minister sprawiedliwości i prokurator generalny napisał w mediach społecznościowych, że "wraz z odejściem Beaty Szydło skończyło się zielone światło dla zmian w sądownictwie"."
Tibombaj i Pluy również mają u nas zacny sygnał. Brak miejsca przy stole dla czwartego szulera.
Przepraszam, że się wtrancam, ale nie Tibombaj, lecz Hitler-Mobile (czytane fonetycznie, bo to nie angielska nazwa).
87 zł / 5 numerów wszystkomających + 30 GB dla każdego? Kto poza Virgin tyle da? I to od ładnych paru lat tak samo.
Komentarz
handel ludźmi norrrrmalnie
I wuj.
Niestety. Czarna, żetakpeem, dziura. W porywach jedna kreska GSM, 60% czasu w ogóle brak zasięgu. O LTE nie ma co nawet marzyć.
Kondolencje. U nas zrezygnowałem z neostrady bo dawała badziewne 10 megabitów i najgorzej że chyba tylko ćwierć megabita uploadu, przez co nie dawało się korzystać z internetu. A gdy Plus zmodernizował nadajnik to LTE daje 30 megabitów / 10 megabitów. I nie kosztuje co miesiąc 70 złotych czy korzystam czy nie.