Chyba odwrotnie. MM tak wiele w KPO zainwestował, że nawet może przestać być premierem przed wyborami, jeśli tego nie przepchnie. Durny dupek, jak wszyscy banksterzy. Ale się udał Ozyrysowi premier...
"Pan Panzeri, aresztowany w ramach śledztwa w sprawie korupcji w Parlamencie Europejskim, zawarł ugodę z belgijską prokuraturą. Będzie obszernie zeznawał. Zaczyna się."
Przemko napisal(a): "Pan Panzeri, aresztowany w ramach śledztwa w sprawie korupcji w Parlamencie Europejskim, zawarł ugodę z belgijską prokuraturą. Będzie obszernie zeznawał. Zaczyna się."
Przemko napisal(a): "Pan Panzeri, aresztowany w ramach śledztwa w sprawie korupcji w Parlamencie Europejskim, zawarł ugodę z belgijską prokuraturą. Będzie obszernie zeznawał. Zaczyna się."
No ja uważam że dobrze. Cokolwiek bym nie sądził na temat Davos i tego jaką władzę ma to towarzystwo, to lepiej być w tym nurcie i w miarę możliwości wpływać na jego bieg niż się izolować. I teraz nasz wpływ na decyzje w Davos jest największy od powstania tego towarzystwa. Ukraina przez lata izolowała się/była izolowana od głównych nurtów i prawie została pożarta żywcem.
@Przemko - to prawda. Ale "gdy jedne hordy znikają, zjawiają się natychmiast inne".
Czy ja wiem czy się cieszyć z braku wspólnej listy? Mam wrażenie że suma poparcia każdej partii z osobna będzie wyższa niż poparcie dla jednej wspólnej listy. A skoro poza pragnieniem naszej zagłady nic ich nie łączy, to i tak po ewentualnym zwycięstwie wspólnej listy, towarzystwo się rozleci.
Kupili u nas suche skafandry, butle. Sprawiali wrażenie ludzi, którzy nie wiedzieli za bardzo, o co pytać. Żadni szpiedzy, taki trochę "gang Olsena" — mówi Onetowi właściciel firmy, w której słynni już "nurkowie z Hiszpanii" kupowali sprzęt. Służby szczególnie badają wątek narkotykowy, bo istnieje podejrzenie, że mężczyźni mieli podjąć z wody konkretną przesyłkę. O potencjalnym zagrożeniu dla polskiej infrastruktury krytycznej mówi się już mniej. — Naftoport nie odnotował żadnych sygnałów zagrożenia dla naszej infrastruktury
Komentarz
chyba nawet na exC
https://www.salon24.pl/newsroom/1277557,trybunal-konstytucyjny-o-zabieraniu-prawa-jazdy-policja-tlumaczy-dlaczego-ma-racje
Zabieranie niekonstytucyjne.
Będzie obszernie zeznawał. Zaczyna się."
— Oczywiście, panie prokuraturze, przerabiałem to na kursie MBA!
https://www.tysol.pl/a98053-niemiecki-dziennik-dom-polski-w-davos-blyszczy-to-centrum-rozmow-i-debat-polski-prezydent-rozchwytywany
MM jeździł i tak trochę było,a PAD podbija serca i umysły
Cokolwiek bym nie sądził na temat Davos i tego jaką władzę ma to towarzystwo, to lepiej być w tym nurcie i w miarę możliwości wpływać na jego bieg niż się izolować. I teraz nasz wpływ na decyzje w Davos jest największy od powstania tego towarzystwa.
Ukraina przez lata izolowała się/była izolowana od głównych nurtów i prawie została pożarta żywcem.
A co do realnego znaczenia, to o tym świadczą rozmowy kuluarowe, czyli na jakich kolacjach bywasz.
"Nic ich nie łączy poza pragnieniem naszej zagłady".
Czy ja wiem czy się cieszyć z braku wspólnej listy?
Mam wrażenie że suma poparcia każdej partii z osobna będzie wyższa niż poparcie dla jednej wspólnej listy. A skoro poza pragnieniem naszej zagłady nic ich nie łączy, to i tak po ewentualnym zwycięstwie wspólnej listy, towarzystwo się rozleci.
znaczy dilerzy
Kupili u nas suche skafandry, butle. Sprawiali wrażenie ludzi, którzy nie wiedzieli za bardzo, o co pytać. Żadni szpiedzy, taki trochę "gang Olsena" — mówi Onetowi właściciel firmy, w której słynni już "nurkowie z Hiszpanii" kupowali sprzęt. Służby szczególnie badają wątek narkotykowy, bo istnieje podejrzenie, że mężczyźni mieli podjąć z wody konkretną przesyłkę. O potencjalnym zagrożeniu dla polskiej infrastruktury krytycznej mówi się już mniej. — Naftoport nie odnotował żadnych sygnałów zagrożenia dla naszej infrastruktury