Zdaniem Muska nikt nie rodzi się z nienawiścią do innych ludzi. Jesteśmy sobie nawzajem niezwykle potrzebni, czego dowodem jest - jak podkreślił - fakt, że najcięższą karą w więzieniu jest izolacja.
Największą karą w więzieniu jest dostanie na celę rury.
@Pani_Łyżeczka powiedział(a):
A po Krakowie krąży żarcik , że przyleciał na rozmowę o pracę w Comarchu
Dzis sobie rano (przed 8) jadę Kapelanką (taka ulica w Krakowie), a tu między autami przepycha się konwój: radiowóx, 5 autokarówz z ciemnymi szybami i jeszcze 2 radiowozy.
Wszystko na sygnale, jadą na zachód (w stronę Oświęcimia). Nie wiedziałem, że korpo głowom przysługuje eskorta policyjna. A może odwiedził nas jakiś polityk o którym nie wiem z liczną świtą?
Jak pewien znakomity kierowca Formuły 1, Fernando Alonso, w latach swojej świetności, na polecenie marketingowców, w ramach kampanii produktu, do Warszawy przyleciał, to też był na 'gwizdkach' wożony. Choć faktycznie w skromniejszej ilości niż wzmiankowany wcześniej.
@Pani_Łyżeczka powiedział(a):
Dzis sobie rano (przed 8) jadę Kapelanką (taka ulica w Krakowie), a tu między autami przepycha się konwój: radiowóx, 5 autokarówz z ciemnymi szybami i jeszcze 2 radiowozy.
Wszystko na sygnale, jadą na zachód (w stronę Oświęcimia). Nie wiedziałem, że korpo głowom przysługuje eskorta policyjna. A może odwiedził nas jakiś polityk o którym nie wiem z liczną świtą?
Minął Ciebie Musk ten od Tesli i X.
PS. Jechał min.do Oświęcimia
Myślę, że treść linku odpowiednio zajawia temat. Korzystając z okazji przestrzegam przed znaną fundacją, która w nazwie chce coś tam dawać dzieciom, gdyż istnieje uzasadnione podejrzenie.
Ja za to znowu wrócę do Villarruel, o której już wspominałem kilka razy na forum. Gdyż to najważniejsza tradsiara na Świecie.
Jest Wiceprezydentową Argentyny i Marszałkową Senatu, z którym to ciałem walczy obecnie, bo blokuje koalicji prezydenckiej Ustawę Zbiorczą, zasadniczy element całego planu "Afuega!" - czyli planu odciągania Państwa od bycia wszędzie. O tym planie wspomniał w filmiku bot, wspominają likwidację Ministerstwa Kultury (ale nie wspomniał o nieudanej próbie likwidacji TVP, a to by ładnie pokazało o ile prawnie sprawniejsze jest otoczenie Mileia - o czym niżej).
Villarruel wynajduje wszystkie nieusprawiedliwione obecności lub ściemnione zwolnienia i wywala pracowników różnych agentów, pracowników senackich. Każdy teraz patrzy czy w biurach są wszyscy, bo jak nie to wyleci, a na dowód, że mu przypominano, że ma być w pracy będzie stos listów poleconych.
Także no. Dobry z niej prawny andrut.
Komentarz
Nie mamy pańskiego płaszcza i co nam pan zrobi?
Odpowiedź i odpowiedź:
.
Musk w Polsce.
Jak to usłyszałem to myślałem że tylko stolicę odwiedzi, i spotka się z wybranymi Polakami (tymi nowo wybranymi?), a tymczaem on ci w Krakowie (i Oświęcimiu) i spotyka się nie z Polakami a z Żydami, a towarzyszy mu Ben Shapiro, o którego przyjeździe nic nie słyszałem https://www.rmf24.pl/regiony/krakow/news-elon-musk-w-krakowie-bylem-naiwny-sadzac-ze-antysemityzm-nie,nId,7284948#crp_state=1
Nie ma czasu na spotkania ze zwierzętami gospodarczymi.
Taka rymowanka: Musk w Krakowie, Tusk w Kijowie.
Gdzie Żym , gdzie Qrym
A ten co siedzi na baranie to X Æ A-12.
Wiecie, c'nie?
👣
🐾
🐾
Największą karą w więzieniu jest dostanie na celę rury.
Może chce kupić, jest okazja.
Oświęcim jako współczesna Canossa nawet może być, choć może Mordechlaj by to lepiej wykleił
dziecko tak lekko ubrane?
Nawet będąc synem Hołdysa można być normalnym
E, tacie nie wypada, więc posłał synka na Iksa.
Żeby uważać, że Tusk ma coś przeciwko, to nie tylko od żaby trzeba mieć niższe IQ ale od kijanki.
Dobry car, źli bojarzy.
Kapelanką, na zachód, kurka, może w Sabre też aplikował?!
Jak pewien znakomity kierowca Formuły 1, Fernando Alonso, w latach swojej świetności, na polecenie marketingowców, w ramach kampanii produktu, do Warszawy przyleciał, to też był na 'gwizdkach' wożony. Choć faktycznie w skromniejszej ilości niż wzmiankowany wcześniej.
Minął Ciebie Musk ten od Tesli i X.
PS. Jechał min.do Oświęcimia
No przepraszam, może to było Monte Cassino. Dla mnie jeden pies te obrzeża Krakowa (czy po drugiej stronie Wisły to jeszcze w ogóle Kraków?)
To Podgórze jest
@kulawy_greg A wieźli go chociaż Teslą?
Na prowincji trudno o ładowarki
widziałem tylko radiowozy i autokary, kto wie, może Elona tam nie było w ogóle.
A tam gdzie są - zamarzają.
O nowym prezydencie Argentyny.
https://opoka.org.pl/News/Swiat/2024/2slgbtq_pedo
Myślę, że treść linku odpowiednio zajawia temat. Korzystając z okazji przestrzegam przed znaną fundacją, która w nazwie chce coś tam dawać dzieciom, gdyż istnieje uzasadnione podejrzenie.
Ale co jest naj, a bot z yt nie mówi, to: Milei ogłosił rok 2024 „Rokiem obrony życia, wolności i własności"!
Ja za to znowu wrócę do Villarruel, o której już wspominałem kilka razy na forum. Gdyż to najważniejsza tradsiara na Świecie.
Jest Wiceprezydentową Argentyny i Marszałkową Senatu, z którym to ciałem walczy obecnie, bo blokuje koalicji prezydenckiej Ustawę Zbiorczą, zasadniczy element całego planu "Afuega!" - czyli planu odciągania Państwa od bycia wszędzie. O tym planie wspomniał w filmiku bot, wspominają likwidację Ministerstwa Kultury (ale nie wspomniał o nieudanej próbie likwidacji TVP, a to by ładnie pokazało o ile prawnie sprawniejsze jest otoczenie Mileia - o czym niżej).
Villarruel wynajduje wszystkie nieusprawiedliwione obecności lub ściemnione zwolnienia i wywala pracowników różnych agentów, pracowników senackich. Każdy teraz patrzy czy w biurach są wszyscy, bo jak nie to wyleci, a na dowód, że mu przypominano, że ma być w pracy będzie stos listów poleconych.
Także no. Dobry z niej prawny andrut.