Skip to content

Humer

1410411413415416468

Komentarz

• profesor TK
    @TomieKawakami13
    Czasy PiS to czasy totalnego ześwinienia. Dlatego urasta na ponury symbol, że sztandarowa inwestycja tej ekipy nazywa się "tunel pod świnią".- prof. Urban Jeż, etyk, geograf, specjalista ds chorób morskich

• Telewizja Narodowa Gienka Sendeckiego nadaje:

• Z Japonią to w końcu zawarliśmy pokój?

• @pantelej powiedział(a):
    Z Japonią to w końcu zawarliśmy pokój?

Jest taki problem, że oni wogle odrzucili nasze wypowiedzenie wojny. Oświadczyli, że rozumieją, że honor kazał nam tę wojnę wypowiedzieć, ale oni nie mają zamku do nas o nic.

• Miętus i Syfon.

• “Krajem tranzystorowym”. To o tej inwestycji intela?

• Prawdę Ł-geniusz głosi, iż nie mamy ustalonej granicy z Japonią. Kto był na takiej granicy ten niech pierwszy rzuci kamulcem.

• @MarianoX powiedział(a):
    Prawdę Ł-geniusz głosi, iż nie mamy ustalonej granicy z Japonią. Kto był na takiej granicy ten niech pierwszy rzuci kamulcem.

mówi chyba o unii personalnej Królestwa Polskiego i carskiej Rosji, wtedy była granica z Japonią

• @christoph powiedział(a):

mówi chyba o unii personalnej Królestwa Polskiego i carskiej Rosji, wtedy była granica z Japonią

Nie bo KP to oddzielne państwo.

• 👣

🐾
    🐾

• Wahałem się jak wahadło Fuko, czy wlepić to we wątku nachodźczym, czy może frankofońskim. Ale i tu można podumać nad wpisem Króla Erłopy:

Zastanawia mię tylko, jakimi ścieżkami szła myśl imć Donaldinho, że w kwietniu 2022 uważał, że pan Maniek ma w sobie antyradziecką strunę.

• W Paryżewie fajne są tylko muzea i metro, wszystko inne jest paskudne. Najgorsze są tualety i nie chodzi mi o przybrania pań tylko miejsca oddawania płynów ustrojowych.

• Ciężko Konfederacji tutaj zarzuć hipokryzję, rozkład wartości nieruchomości mają w partii taki, jaki przewidują dla reszty kraju:

• Czyli Braun, Bosak, Betkowicz, Urbaniak i Winnicki mają razem dokładnie tyle, żeby założyć agencję nieruchomości.

• @los powiedział(a):
    W Paryżewie fajne są tylko muzea i metro, wszystko inne jest paskudne. Najgorsze są tualety i nie chodzi mi o przybrania pań tylko miejsca oddawania płynów ustrojowych.

Gdy byłem ostatni raz (10 lat temu) to i na stacjach metra czułem smród.

• Tam był syf z malarią i na lotnisku. Stoły w kawiarni lepiły się od brudu, w kiblu nie było papieru. France są straszne fleje.

• Zaletą metra paryskiego nie jest aromat tylko szeroka i znakomicie zorganizowana sieć. Lepsza niż Londyn (choć ten się cały czas poprawia) a bilety są wiele razy tańsze.

• A ja lubię wieżę Ajfla.

• A wiecie, że Ajfel zmienił nazwisko, żeby go uważali za Francuza?

• edytowano July 2023

No taaa
    Alzasienne
    Elsässer
    To taki prawie Ślązak,
    Zmienił nazwisko, żeby nie mieli go za Niemca 😂😂
    Jak znani zegamistrzowie Jaeger i le Coultre 😂😂

• @los powiedział(a):
    Zaletą metra paryskiego nie jest aromat tylko szeroka i znakomicie zorganizowana sieć. Lepsza niż Londyn (choć ten się cały czas poprawia) a bilety są wiele razy tańsze.

I tak najfajniejsze jest w Pradze.

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.