W firmach 20-letnich i starszych jest też problem metodycznego, konsekwentnego i do pewnego stopnia świadomego włażenia na minę. Prawie wszystkie najpotężniejsze firmy świata 12 lat temu dokonały zbiorowego samobójstwa. To wiem na pewno, bo byłem wtedy w środku i to z tych lepiej poinformowanych. A co jeśli Kościół na Zachodzie uczynił coś podobnego?
@Szturmowiec.Rzplitej powiedział(a):
Pemja tylko, że po lekturze tej książki zacząłem się z rodziną codziennie modlić za Kościół, papieża, biskupa i wszystkich księży.
Czy nie było czasem tak, że po jakimś czasie okazało się, że "siostra" "Bruna" nie była jednak konsekrowana? Czy gdybyśmy posiadali tę wiedzę przed napisaniem postów w tym wątku, byłyby one identyczne? Czy ostatnio nie zżymaliśmy się na pewną panią która siebie nazywa "siostrą" i to samo czynią niemieckie media?
@trep powiedział(a):
Czy nie było czasem tak, że po jakimś czasie okazało się, że "siostra" "Bruna" nie była jednak konsekrowana? Czy gdybyśmy posiadali tę wiedzę przed napisaniem postów w tym wątku, byłyby one identyczne? Czy ostatnio nie zżymaliśmy się na pewną panią która siebie nazywa "siostrą" i to samo czynią niemieckie media?
@trep powiedział(a):
ale ta mieszka w pustelni chyba?
swój dom nazwała pustelnią, przebrała się za zakonnicę i udziela w świecie wirtualnym. Bystra jest i pobożna, ale owieczką jest specyficzną.
Czy Siostra Bruna była ową zakonnicą, która kupując krem Vichy i nieopatrznie będąc wówczas zauważaną przez Age W spowodowała powstanie bardzo intensywnie trendującego wątku na niegdysiejszym forum, który to wywołał tak znaczny impakt na postrzeganie statusu jego uczestników, że doprowadził kolegę Ice'a do konstatacji, iż stanowią oni w swej kilkumilionowej masie potencjalna grupę nabywców towarów luksusowych?
Komentarz
Duch wieje kędy chce!
Przeczytałem "siostra Brauna".
Jest taka, Monika Braun się zowie. Ale fotogramy w sieci są niebrawarystyczne.
ale ta mieszka w pustelni chyba?
swój dom nazwała pustelnią, przebrała się za zakonnicę i udziela w świecie wirtualnym. Bystra jest i pobożna, ale owieczką jest specyficzną.
No i chyba "nasza była koleżanka", jak się zwykło tu określać byłych użytkowników forumka.
Czy Siostra Bruna była ową zakonnicą, która kupując krem Vichy i nieopatrznie będąc wówczas zauważaną przez Age W spowodowała powstanie bardzo intensywnie trendującego wątku na niegdysiejszym forum, który to wywołał tak znaczny impakt na postrzeganie statusu jego uczestników, że doprowadził kolegę Ice'a do konstatacji, iż stanowią oni w swej kilkumilionowej masie potencjalna grupę nabywców towarów luksusowych?
Dla kolegi jedynie pytam.
Zaje...fajny wątek.
I w końcu czyją siostrą jest Małgorzata Chmielewska?
Małgorzata "Siostra" Chmielewska jest obecnie świecką liderką charytatywną podobnie jak Brat Jerzy.
A czyj to brat bo nie kojarzę?
Może to rodzeństwo?
Siostra i Brat.
Według groka jest to brat brata Andrzeja.
Chodziło mi o mającego status świeckiego świętego brata Jerzego w czerwonych spodniach, który również robi jako lider charytatywny.