Skip to content

Coronawirus

1177178180182183257

Komentarz

• Operacja Pandemia (2021) bestseller wydawnictwa "Wektory - Biblioteka XXI Wieku"
    Dziedzictwo Pfizera (2022) demaskuje nieznane dotąd korzenie biznesu szczepionkowego
    Szczepionka i Loża (2023) rzuca nowe światło na dotychczas ukryte przed opinią publiczną związki branży medycznej ze starożytnymi i uznanymi tajnymi stowarzyszeniami
  • Gadower niestety chyba też coraz bardziej odlatuje w te klimaty. Co prawda zarzeka się, że nie jest antyszczepionkowcem, ale coraz bardziej wali w rząd i służbę zdrowia. W ostatnim odcinku porównał lekarzy do ZOMO.
    (na zasadzie - Niedzielski podnosi pensje lekarzom, tak jak Jaruzel w stanie wojennym podnosił uposażenie milicji).
  • No i jedni i drudzy chodzili w butach.
  • Brzost napisal(a):
    Gadower niestety chyba też coraz bardziej odlatuje w te klimaty. Co prawda zarzeka się, że nie jest antyszczepionkowcem, ale coraz bardziej wali w rząd i służbę zdrowia. W ostatnim odcinku porównał lekarzy do ZOMO.
    (na zasadzie - Niedzielski podnosi pensje lekarzom, tak jak Jaruzel w stanie wojennym podnosił uposażenie milicji).
    PiS od kedy nastał, podnosi wynagrodzenie lekarzom; w sumie +80%, w odróżnieniu od nocy pełoskiej, minus 30% nominalnie.
  • Właśnie odkryłem, że moja córka (ciągle na rezydenturze) zarabia więcej niż ja.
  • los napisal(a):
    Właśnie odkryłem, że moja córka (ciągle na rezydenturze) zarabia więcej niż ja.
    Spytaj ją, jak się czuje jako morderca z ZOMO.
  • loslos
    edytowano April 2021
    Dziękuję, nic jej nie dolega.
  • edytowano April 2021
    Brzost napisal(a):
    Gadower niestety chyba też coraz bardziej odlatuje w te klimaty. Co prawda zarzeka się, że nie jest antyszczepionkowcem, ale coraz bardziej wali w rząd i służbę zdrowia. W ostatnim odcinku porównał lekarzy do ZOMO.
    Z kolei Pawlickiemu paszporty szczepionkowe przypominają...segregację rasową, o Stanisławie Władymirowiczu podziwiającego bezustannie wszechwładnych "zimnych rosyjskich szachistów" rozgrywających wszystkich wokół nie trzeba nawet przypominać...a w tle zbrodnicze knowania Kaczyńskiego-Kalksteina, Gorze nam!

• edytowano April 2021
    .
  • Swoją drogą, zachęcam do zapoznania się z losami Krystiana Kalksteina, dobrego Prusaka, porwanego przez Księcia-Elektora z Warszawy i zbrodniczo zamordowanego w Królewcu --------------> https://pl.wikipedia.org/wiki/Krystian_Kalkstein
  • Dobry Prusak?
  • christoph napisal(a):
    Dobry Prusak?
    Dobre, co?
  • Drodzy i Kochane!
    Czym się zaszczepić?
    Na szczepionki starego typu nie zdążę, bo będą dopiero pod koniec roku.
    Mobbing szczepionkowy i groźba zesłania do filii w firmie dochodzi do wysokiego Ce.
    Mamy do wyboru mRNA i odradzane przez Kościół na komórkach macierzystych.

Pomóżcie!
  • Słuchać Kościoła.
  • Status ozdrowieńca Cię nie ratuje?
    Ja bym chyba wchodził w mRNA... jeżeli jest wybór oczywiście...
    A tak swoją drogą: jak długo warto odczekać po chorobie ze szczepieniem? Biorąc pod uwagę przyjętą surowicę?
  • Ja się zaszczepiłem tym co było pod ręką, a właściwie z nieba spadło. Astrą Zenka. Nie wahałem się ani sekundy.
  • krzychol66 napisal(a):
    Status ozdrowieńca Cię nie ratuje?
    A tak swoją drogą: jak długo warto odczekać po chorobie ze szczepieniem? Biorąc pod uwagę przyjętą surowicę?
    trzy miesiące po przebytej chorobie, ozdrowieniec ma prawo do szczepienia.
    Ja miałam mozliwośc wyboru i jestem po pierwszej dawce pfizera.
    Rodzina także .
    Zadnych komplikacji. Córka medyczna na samym początku.
  • christoph napisal(a):
    Drodzy i Kochane!
    Czym się zaszczepić?
    Mobbing szczepionkowy i groźba zesłania do filii w firmie dochodzi do wysokiego Ce.

Pomóżcie!
    Kolega PawełA z sąsiedniego forumka nałcza, że naymoralnieysza jest Moderna.
  • JORGE napisal(a):
    Ja się zaszczepiłem tym co było pod ręką, a właściwie z nieba spadło. Astrą Zenka. Nie wahałem się ani sekundy.
    krzychol66 napisal(a):
    Minęło już pół roku, a moi współpracownicy jakby myśleli, że szczepienie jeśli nie da życia wiecznego, to przynajmniej nieśmiertelność. Ciśnienie jak w butli płetwonurka.
    Wypominają mi pytanie sprzed kilku miesiecy
    Kto jest Twoim Mesjaszem? Ugur Sahin czy Jezus Christus?
    Zarzucają nieodpowiedzialność i brak troski o ich rodziny.
    Mam przeciwciała na poziomie 110 BUA/ml, ale wg nich to za mało. Nie ma też publikacji, jaki ich poziom zapewnia bezpieczeństwo
  • christoph napisal(a):
    Mam przeciwciała na poziomie 110 BUA/ml, ale wg nich to za mało.
    Szantaż moralny nadgorliwych szczepionkowców jest niemniej upierdliwy od histerii antyszczepionkowców.

• Brzost napisal(a):
    christoph napisal(a):
    Szantaż moralny nadgorliwych szczepionkowców jest niemniej upierdliwy od histerii antyszczepionkowców.

Nie znajduję żadnego powodu, żeby się nie szczepić, ale nikogo nie namawiam. Najpierw dlatego, że im więcej ludzi się nie będzie szczepiło tym szybciej ja będę (sprawdziło się). A teraz, bo już jestem, więc mi wszystko jedno.

Ale sprawa jest poważna. Wiecie skąd się pojawił ruch antyszczepionkowy ? Od jednego czuba, który odkrył korelację między szczepieniem przeciwko konkretnej chorobie a ilością wykrywania przypadków autyzmu. Pech chciał, że i jedno i drugie było w tym samym okresie życia dziecka. Miał tezę, zrobił też dowody, które szybko zostały obalone, ale w świat poszło.
  • christoph napisal(a):
    JORGE napisal(a):
    Ja się zaszczepiłem tym co było pod ręką, a właściwie z nieba spadło. Astrą Zenka. Nie wahałem się ani sekundy.
    krzychol66 napisal(a):
    Minęło już pół roku, a moi współpracownicy jakby myśleli, że szczepienie jeśli nie da życia wiecznego, to przynajmniej nieśmiertelność. Ciśnienie jak w butli płetwonurka.
    Wypominają mi pytanie sprzed kilku miesiecy
    Kto jest Twoim Mesjaszem? Ugur Sahin czy Jezus Christus?
    Mam przeciwciała na poziomie 110 BUA/ml, ale wg nich to za mało. Nie ma też publikacji, jaki ich poziom zapewnia bezpieczeństwo
    A one te wpółpracowniki zaszczepione? Ja raczej mam taką obserwacje, że już wszyscy na luzie funkcjonują. Oczywiście ja też działam w jakimś zamkniętym kregu. To jest mój wycinek frontu.
  • JORGE napisal(a):
    Brzost napisal(a):
    christoph napisal(a):

Nie znajduję żadnego powodu, żeby się nie szczepić, ale nikogo nie namawiam. Najpierw dlatego, że im więcej ludzi się nie będzie szczepiło tym szybciej ja będę (sprawdziło się). A teraz, bo już jestem, więc mi wszystko jedno.

Ale sprawa jest poważna. Wiecie skąd się pojawił ruch antyszczepionkowy ? Od jednego czuba, który odkrył korelację między szczepieniem przeciwko konkretnej chorobie a ilością wykrywania przypadków autyzmu. Pech chciał, że i jedno i drugie było w tym samym okresie życia dziecka. Miał tezę, zrobił też dowody, które szybko zostały obalone, ale w świat poszło.
    Co ważne na te badania dostał pieniądze od prawników którzy przygotowywali pozew przeciw producentom tej szczepionki.
  • Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):
    christoph napisal(a):
    Drodzy i Kochane!
    Czym się zaszczepić?

Pomóżcie!
    o!
    i to jest bonus zaoszczędzenia czasu na risercz za spędzanie czasu na forumku
    dzięki Szturmowcze!
  • .
    Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):
    christoph napisal(a):
    Drodzy i Kochane!
    Czym się zaszczepić?

Pomóżcie!
    Maryja z objawień, których masa wysypała się ostatnio na jutube, polemizowałaby z kol. PawłemA.

Może to sarkazmo-ironia przekraczająca granice, ale cóż. Rośnie fala kanałów, filmów, objawień, które jako jedyne opowiedzą prawdę niedostępną zwykłemu człowiekowi. Ziarno skrajnego i totalnego antysystemu rzucone tym razem pełną garścią na katolickie poletko. I rośnie sobie takie antyświatowe, antyhierarchiczne i antyklerykalne "coś", zatruwając serca w coraz bliższym kręgu tych, których zna się. Temat staje się wyjątkowo delikatny i drażliwy również (a może zwłaszcza) od tej strony.
    Trochę to niespodzianka, ale pamiętając o przygrywce z 2008 r. może jednak nie.
  • edytowano April 2021
    Może być tak, ze jakieś licznie pojawiające się objawienia są nawet doktrynalnie 100% koszer&legit, ale powoduja, iz ludzie w pogoni za "njusem" odchodza od lektury Pisma Świętego i doktorów Kościoła. I robi się zamęt oraz szum informacyjny stanowiąc wodę na młyn wiadomych kręgów...
  • No niestety od kilku znajomych dostałem ostatnio linki do filmików na YT z jakimiś objawieniami, tzn. filmikami o nich. Nie tylko Maryja, to są objawienia również Jezusa, a w nich aktualne sprawy polityczne. Jakoś dobre mniemanie o tych znajomych mi sie popsuło.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.