Chiny bez importu technologii z innych krajów błyskawicznie się zredukują do Bangladeszu. To już Hindusi są ostatnio bardziej samodzielnie innowacyjni.
Z tymi niepotrzebnymi makrelami to bym nie był taki pewien... Wróbelki z banksterskiego półświatka mi ćwierkały, że ci co mają gotówkę zaczęli pytać gromadnie o rachunki maklerskie. Ale generalnie zgoda. Mój rodziciel natenprzyklad przyniesie więcej pieniędzy, gdyż albowiem jest szarym piekarzem, na którego owoce nocnej pracy jest zwiększone zapotrzebowanie.
Teorii jest mnóstwo, przyczyn podobnie. A świat się zmienia, bo musi się zmieniać, tak jest skonstruowany. Nie będę tęsknił za czasami sprzed epidemii, właściwie to ich nienawidziłem wręcz. Wszystko zmierzało w stronę choroby psychicznej całej populacji Białego Człowieka. Nie dało się nie ulec szaleństwu, a najgorsze że postępującą chorobę obserwowałem na sobie i nie byłem w stanie nic zrobić.
Krzanienie i teoryzowanie jak zwykle. A tymczasem sprawa jest stosunkowo prosta. Mamy do czynienie z dużą zmianą. Chyba, bo nie na pewno. Może się rozejdzie po kościach. Zmianą okoliczności przyrody, znaczy też społecznych. A jak inne okoliczności to potrzebne na te okoliczności umiejętności. Nie te same co na poprzednie. Nie każdy aktor filmu niemego sprawdził się w filmie ze ścieżką dźwiękową. I niekoniecznie świadczy to o niższości czy jakichś defektach moralnych, ekonomicznych czy innych filmu niemego. Zaraza ziemniaczana wykończyła 20% Irlandczyków i wypchnęła na emigrację drugie tyle nie z powodu jakichś ich ułomności czy nawet skurwysyństwa Angoli. Owszem system dostosowywał się za wolno, ale nawet gdyby szybciej straty by były.
Szturmowiec.Rzplitej napisal(a): Ale że OCB, w burdelach poprawiła się koniunktura czy co?
Wynajem krótkotermiinowy to konkurencja dla hoteli, czyli ludzi w delegacjach na kilka dni (nie godzin, a dni) To obsługuje od patologii po normalny biznes (ja nie lubię hoteli i jak mogę to unikam) , więc jak to się rusza, to oznacza, że Warszawa zaczęła ssać ludzi na rynek pracy.
Kwiaciarnia nadal zamknięta. Chcąc nabyć jakikolwiek kwiat dla Małżonki z okazji rocznicy, musiałem się zadowolić tulipanami z warzywniaka. Na pocieszenie, pojemność naszego kościoła z dniem dzisiejszym wzrosła do 30 osób, więc mogliśmy dzień zacząć od Mszy św. w realu :-)
Forwardowej (na maj) ropy niestety nie da się zatankować, ta w dystrybutorze jest spot. Alicja przez Białą Królową była opłacana forwardowym dżemem - codziennie miała dostać dżem jutro.
Komentarz
Więcej Polska inwestuje
Ale generalnie zgoda. Mój rodziciel natenprzyklad przyniesie więcej pieniędzy, gdyż albowiem jest szarym piekarzem, na którego owoce nocnej pracy jest zwiększone zapotrzebowanie.
maseczki, przyłbice i żele
To obsługuje od patologii po normalny biznes (ja nie lubię hoteli i jak mogę to unikam) , więc jak to się rusza, to oznacza, że Warszawa zaczęła ssać ludzi na rynek pracy.
Na szczęście pralnia działa
Na pocieszenie, pojemność naszego kościoła z dniem dzisiejszym wzrosła do 30 osób, więc mogliśmy dzień zacząć od Mszy św. w realu :-)
Ps. A jak Ci poszła dyplomacja związkowa? - już przeczytałam w Kapliczce.
...thank You coronavirus, thanks again!