Skip to content

Wybory 2025

1181920212224»

Komentarz

• @Szturmowiec.Rzplitej powiedział(a):
    Jaki jest Baileys na czele? Jak byłem mały, to Baileys kupowało się na randki z licealistkami.

Otusz zrobiono badania, czy owa mikstura łiski z kafom może być dobrze przyjęta i wyszło, że nie:
    (od 7 minuty)

• Znaczy, nie dość fokusowali na licealistkach, fokuśniki!

• Ja piedziele ale pajac.
    Ekspert od chlania, dla którego męskość nie ogranicza się do degustacji i odzienia ale także do gastronomii, sportu i podróży.
    Jak słucham takich kocopołów to przychylam się do teorii Jorge - ta cywilizacja musi się skończyć.

• @Szturmowiec.Rzplitej powiedział(a):
    Znaczy, nie dość fokusowali na licealistkach, fokuśniki!

Dlatego owe fokusy budowane dla zbadania itp, to zwykłe sranie w banie.
    Można badać jak coś 'źre' i wprowadzać korekty ale bardzo ostrożnie, natomiast opierać decyzje na takich badaniach, to jak przykład który wkleiłem, sranie w banie.
    Nota bene większość badań z wykorzystanie modeli predykcyjnych, wskazuje, że modele działają dobrze, natomiast ich wyniki mają statystyczny związek z realnym światem, czyli jeżeli szukamy wzorców, to je odnajdujemy ale predykcja zakłada brak zmian w warunkach brzegowych, a takiej sytuacji nie ma realnej kampanii.
    BTW Ziemkiewicz twierdzi, że DonAld udał się przez swoich wysłanników do koalicjantów, aby się zbytnio w kampanii nie napinali i wystawili kogoś słabszego.
    To ładnie współgra z tym, że na takim kanale goniec.pl (ludzie powywalani za przeginanie z Onetu czy Radia Zet, więc mocno odradzam) idzie potężny gryll Marszałszymusia w związku z Kolegium Tumanum, łącznie z materiałami ze śledztwa.

• @Pani_Łyżeczka powiedział(a):
    Ja piedziele ale pajac.
    Ekspert od chlania, dla którego męskość nie ogranicza się do degustacji i odzienia ale także do gastronomii, sportu i podróży.
    Jak słucham takich kocopołów to przychylam się do teorii Jorge - ta cywilizacja musi się skończyć.

Dobre jest jak się biorą za łby.

https://www.youtube.com/shorts/4trzMzV7hyA

• edytowano 28 December

Koledzy Admini, cuś mi się tak porobiło, że nie tylko nie mogę niczego przenieść, ale nawet polować na boty, a piękny wpis Pani_Łyżeczki podsunął mi pomysła na wątek pt "mini reportaże", czyli obrazki z życia - najfajniejszy rodzaj literacki, który wzbogaciłby i uatrakcyjnił nasz forumek. Wpis Łyżeczki o Parkerze otwierałby ten wątek.
    Tak przeto zaraz założę wątek, a Adminów proszę o przeniesienie "Parkera".
    Z góry Śnieżki dziękuję :-)

PS; btw kilka wpisów Mordechlaja też nadaje się do przeniesienia do reportażyków.

Edit; zrobiłam kopiuj-wklej ( nie tak jak należy), bo Admini już chyba poszli lulać.

• edytowano 28 December

Można pióro, można i "portret przodka"

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.