Superman, Królewna Śnieżka i Quasimodo zrobili sobie party, na które Śnieżka zabrała swe magiczne lustro. Weszła do komnaty z lustrem i po chwili wychodzi - Mogę wam powiedzieć, że nadal jestem najpiękniejsza. Superman tam też zajrzał i uzyskał potwierdzenie, że ciągle jest najsilniejszy. Potem w komnacie zniknął Quasimodo, po dłuższej chwili wychodzi i drapie się po podbródku - Słuchajcie, kto to jest Janina Paradowska?
On nie potrzebuje dawać żadnych dowodów. Wszystko, z detalami ma wypisane na obliczu. Do pełni dzieła brakuje jeszcze, żeby jakiś Kmicic wybatożył mu to samo na rewersie..
Cytat z "Wielkiego Szu": Ja oszukiwalem, ty oszukiwales - wygrał lepszy" - całkiem adekwatny...Niestety. Taka strategia predzej czy pozniej sie zemsci... Chyba, ze ktos ochłonie...
Czy może być ktoś bardziej infantylny i głupszy od WARZECHY? Nie? A jednak!
Samuel Pereira @SamPereira_ · 10 min.10 minut temu Co by nie mówić, to Petru ma prawo stać na czele takiej manifestacji. PO która ws. TK złamała prawo i konstytucję powinna się schować.
Pereira ma rację: zarówno Rumun Balcerowicza ma prawo, jak i pani Nowacka oraz pan Kijowski. Nie mają natomiast moralnego prawa: Neumann, Schetyna, czy POmaska
Karolina WIGURA, z pisma "Kultura Liberalna", bardzo ostatnio lansowana w niemieckich mediach dla Polaków. Zaczynała w "Babińcu" na TVN24, teraz jest wszędzie, prawie jak SIERAKOWSKI. Swoją drogą "Kultura Liberalna" to ostatnio zaplecze "komentatorów" - vide naczelny Jarosław KUISZ, też w zasadzie nie wychodzący z telewizora i radia.
lasencja nie wie, ze usmiech tylko do czasu swiadczy o poczuciu dystansu wobec dyskutanta? Nie wie, ze kiedy ten usmiech jest przyklejony, ze wtedy swiadczy o czyms zupelnie innym?
Kurwa mać, słucham SKWIECIŃSKIEGO w Loży Prasowej i płakać mi się chce. Po prostu nie mamy żadnej "reprezentacji medialnej", wszyscy oni są częścią środowiska dziennikarzy II PRL, szukają tylko swojej niszy i miejsca przy korycie.
Wątek do zamknięcia, żadnych złudzeń, żaden z nich nie jest po naszej stronie.
Ziemkiewicz jest wierny wyłącznie własnemu ego i portfelowi. Reszta jest płynna - jak powiedział Pantarej. Dzisiaj chwali, jutro pluje, pojutrze wierszówka z dziwnych źródel. To wszystko już było. Akurat mamy fazę przyjemną ale nie nalezy się spodziewać, że tak będzie stale. Ziemkiewicz - nie czytam, nie słucham, nie oglądam.
extraneus napisal(a): Kurwa mać, słucham SKWIECIŃSKIEGO w Loży Prasowej i płakać mi się chce. Po prostu nie mamy żadnej "reprezentacji medialnej", wszyscy oni są częścią środowiska dziennikarzy II PRL, szukają tylko swojej niszy i miejsca przy korycie.
Mamy, Radio Wnet. No i Budynia mamy, przyczółek w Gazecie Polskiej.
Długo się kartoflanka na pozycjach prorządowych nie utrzymała
Rafał A. Ziemkiewicz @R_A_Ziemkiewicz · 26 min.26 minut temu Układ poprzedni - opozycja wrzeszczy a PiS dusi miłością - gwarantował sukces. Jaro wolał wojnę, której rezultat jest mniej pewny. Dlaczego?
Czasy są naprawdę przełomowe, nawet WIELOWIEYSKA napisała kilka słów prawdy
DominikaWielowieyska @DWielowieyska · 3 godz.3 godziny temu Komentatorzy sympatyzujący z PiS w defensywie. Pozostały tylko niby to drwiące uśmieszki. I paniczna ucieczka od tematu. Argumentów brak
Racje WIELOWIEYSKIEJ potwierdziły dzisiejsze głosy ZAREMBY i SEMKI (Floriańska 3): winnym załamania w stosunkach z Niemcami jest w zasadzie WASZCZYKOWSKI, ciągle dolewający oliwy do ognia; no i w ogóle PiS i rząd nie mają umiejętności opanowania całego tego zamieszania. Miny obydwu panów, brak jakiegokolwiek przekonania do postepowania rządu i PJK jednoznacznie potwierdzają to, co "Dominika" wyraziła w przywołanym tłicie.
Ci ludzie, mentalni starcy, musza odejść. Dopóki ich nie pogonimy, dalej będzie tkwić w sytuacji braku polskiej narracji, a media niby to nasze będą jedynie zbiorem komentarzy (niechby i najbardziej radykalnych) do GWna i okolic. Paszli już won!
Komentarz
Superman, Królewna Śnieżka i Quasimodo zrobili sobie party, na które Śnieżka zabrała swe magiczne lustro. Weszła do komnaty z lustrem i po chwili wychodzi - Mogę wam powiedzieć, że nadal jestem najpiękniejsza.
Superman tam też zajrzał i uzyskał potwierdzenie, że ciągle jest najsilniejszy. Potem w komnacie zniknął Quasimodo, po dłuższej chwili wychodzi i drapie się po podbródku - Słuchajcie, kto to jest Janina Paradowska?
Wszystko, z detalami ma wypisane na obliczu. Do pełni dzieła brakuje jeszcze, żeby jakiś Kmicic wybatożył mu to samo na rewersie..
Nie mają natomiast moralnego prawa: Neumann, Schetyna, czy POmaska
blogpublika.com/2015/12/13/raz-robi-miazge-ze-szczerby-po-warto-zobaczyc-jego-mine-odcinanie-geby-od-koryta-po-prostu-boli-video/
Ziemkiewicz - nie czytam, nie słucham, nie oglądam.
Ci ludzie, mentalni starcy, musza odejść. Dopóki ich nie pogonimy, dalej będzie tkwić w sytuacji braku polskiej narracji, a media niby to nasze będą jedynie zbiorem komentarzy (niechby i najbardziej radykalnych) do GWna i okolic. Paszli już won!