Te wszystkie badania nad klimatem przypominają mi komisję Maciarewicza...
Niniejszym deklaruję: Ziemniak największym [określenie ocenzurowane] między Odrą a Bugiem. O Michniku i Tusku da się jeszcze coś dobrego powiedzieć, ten obiekt to [określenie ocenzurowane] z krawatem.
Bo najpierw się zdenerwowałem a potem uspokoiłem. Ziemniak wcale nie musiał przysrywać Macierewiczowi, bo nawijał na zupełnie inny temat. Ale w porządku - ma frajdę w szeregu z Lisem i Michnikiem, niech sobie tam stoi, Macierewicz też nie mały chłopiec, bijatyka mu nie pierwszyzna. Ale atakowanie uczonych, którzy bezinteresownie zajęli się wyjaśnieniem sprawy, to już niezłe kurewstwo.
Komentarz
Cała następna minuta to straszny syf!
............................................................................................................................................................
Eee, wolałem koment przed cenzurą.
👣
🐾
🐾
Bo najpierw się zdenerwowałem a potem uspokoiłem. Ziemniak wcale nie musiał przysrywać Macierewiczowi, bo nawijał na zupełnie inny temat. Ale w porządku - ma frajdę w szeregu z Lisem i Michnikiem, niech sobie tam stoi, Macierewicz też nie mały chłopiec, bijatyka mu nie pierwszyzna. Ale atakowanie uczonych, którzy bezinteresownie zajęli się wyjaśnieniem sprawy, to już niezłe kurewstwo.
Leberałowie chyba nigdy nie przepadali za uczonymi. Temin "jajogłowy" wylągł się chyba w tych kręgach.
Znaczy Ziemniak Głosem Rozsądku? Tomas Ens.