Skip to content

Humer

1206207209211212456

Komentarz

• peterman napisal(a):
    Czyli to jednak ogoniasty do Bufetowej przemawiał.
    też mięsię przypomniały ogniste języki nad jej głową.
    Chyba jednak piekelne.
  • Maria napisal(a):
    ...daleko jej do miłych wpadek Petru.
    Fanka??? :)

• Niestety w tej formacji skrajna głupota i nieuctwo są normą. Co ciekawe to może być nabyte nawet przez osoby wykształcone i o wysokiej inteligencji. Naprawdę da się kompletnie zgłupieć i wszystko zapomnieć. HGW to tylko jeden z przykładów. No nigdy nie była zbyt bystra i super wykształcona, ale to przecież jednak nie urodzona idiotka przeciągnięta siłą przez podstawówkę.
  • Huehuehue :-D

Adrian Zandberg
    @ZandbergRAZEM
    ·
    Pamiętacie Państwo, jak polityk PO, p. Rostowski, liczył gejów w szeregach PiS? Dziś dowiedziała się o tym brytyjska opinia publiczna. ChangeUK gęsto się tłumaczy z tej kandydatury, bo dotąd takie wyskoki kojarzono ze skrajną prawicą. Piękny prezent podrzuciła kolegom Platforma..
  • Kurka umie być złośliwy:
    "Jurek" poślij Krzycha @MilkeePL albo mecenasa Kowalewskiego do Sądu Okręgowego w Warszawie IV Wydział Cywilny, czeka tam na ciebie niespodzianka. Siema!
    https://twitter.com/Matka_Kurka/status/1121391268389584896

Ile razy sobie przypomnę to kurkowe "siema", to mam ochotę się roześmiać na głos :)
  • Ruskie metody ratownicze - nie mające anałoga w mirje:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=29&v=NPfUo9KEBn0
  • Się spłakałam, Dyziu =))
  • Maria napisal(a):
    Się spłakałam, Dyziu =))
    #mee too
  • wot transportirowka
  • edytowano April 2019
    "Nie mój cyrk, nie moje małpy"

Powiedzonko nabrało nowego wymiaru :D
  • Nosz, a ja lubie banany :((
  • Oni są naprawdę idiotami.
  • los napisal(a):
    Oni są naprawdę idiotami.
    =))
    (chociaż cheba lepszy byłby komentarz około Bonowy)
  • Ja też zawsze się dziwię że ktoś wykształcony, z sukcesami zawodowymi i towarzyskimi, a nawet inteligentny może być idiotą. To chyba jednak naiwność, albo jakiś błąd w rozumowaniu. Doświadczenie uczy że to jest normalne, znaczy częste i powszechne i że nawet im bardziej wykształcony wedle współczesnej modły tym większym może być idiotą.
  • los napisal(a):
    Oni są naprawdę idiotami.
    Zaiste są:
    Żebrowski
    Cielecka
    Wałęsowicz
    Tuńczykowa
    Janda and her idiots from Och teatr

a artystka Lach Lachowicz została przemianowana na Lach Lachociąg X_X
  • Niech rozkwita tysiąc memów. Albo dwa.
  • edytowano April 2019
    los napisal(a):
    https://twitter.com/hashtag/opozycjajebanana?src=hash

Opozycjajebanana
    :))

Michał Kubaszczyk @KubaszczykMicha
    28.04.2019 23:50

Sztuka, to dzieło które porusza w drugim jakąś "strunę", do czego niezdolne rzemiosło... A dotyczy to malarzy i np. kaznodziejów, felietonistów, itd., np: to dzieło wycofane z muzeum jakoś nie porusza,
    ale
    już ten hasztag #opozycjajebanana to dzieło sztuki dowcipu sytuacyjnego...
    image
    Adam Małysz jadł #banany zanim to było modne...
    Czy Koń je banany?
    image

romeck: opozxycjoniści totalni to naprawdę psychiatryk jest (przypadkowo w dziale humor)

image
    ciekawe!
  • Ciekawe co zrobią kiedy skończą się banany.
  • Zmienią dietę.

• hehe

"Ostatni raz spotkałem się z nim w 2005 r. podczas szczytu NATO w Helsinkach, był wtedy premierem. Miałem później wiele spotkań z jego bratem. Z Jarosławem Kaczyńskim nie było już sposobności do rozmów, choć poprosiłem go o spotkanie. Wysłałem specjalnego przedstawiciela, który rozmawiał z nim i z jego najbliższymi współpracownikami przez cztery godziny. (...) Nigdy nie przesłał odpowiedzi na moją prośbę o spotkanie" - Juncker wyjaśnił, że sytuacja miała miejsce rok temu."
  • Dobre.
  • A co on sobie myślał? Że byle ojroszmondak dostąpi zaszczytu spotkania ze Starcem z Gór?
  • los napisal(a):
    A co on sobie myślał? Że byle ojroszmondak dostąpi zaszczytu spotkania ze Starcem z Gór?
    Poraża jące, jak większość wpisów losa

• posix napisal(a):
    hehe

"Ostatni raz spotkałem się z nim w 2005 r. podczas szczytu NATO w Helsinkach, był wtedy premierem. Miałem później wiele spotkań z jego bratem. Z Jarosławem Kaczyńskim nie było już sposobności do rozmów, choć poprosiłem go o spotkanie. Wysłałem specjalnego przedstawiciela, który rozmawiał z nim i z jego najbliższymi współpracownikami przez cztery godziny. (...) Nigdy nie przesłał odpowiedzi na moją prośbę o spotkanie" - Juncker wyjaśnił, że sytuacja miała miejsce rok temu."
    W 2005 r. premierem był Belka, a potem dwa miesiące Kaziu. W Helsinkach nigdy nie było szczytu NATO.

No... przynajmniej w naszym świecie. Bo w świecie delirium mogły być ;)

(o ile to co mówi ma jakikolwiek związek z faktami, prawdopodobnie miał na myśli szczyt NATO w Rydze w 2006 r.)
  • Zaletą Junckera jest to, że traktuje Don Alda per noga.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.