Skip to content

Humer

1208209211213214456

Komentarz

• Zandberg w ekstazie rusza z posad bryle swiata.
  • Jakieś sugestie co to orientacji?
  • los napisal(a):
    Jakieś sugestie co to orientacji?
    W tym sezonie nosi się płynność pciowo (dowcipów i memów na temat "gender fluid" jest już co niemiara).
  • Ratujcie pocieszającym słowem! Polityka przedarła mi się do snu! Dziś śniłam, żem jest w osadzie zamieszkałej przez myszy - gejów. Nic nie robiłam tylko stałam, patrzałam i waliłam w nich wierszykami. Jeden pamiętam: "Przez kłopoty z myszołowem, nie tak gdzie trzeba wsadzili kołek". Tfu, jakieś sekszualne podteksta cy cuś?
  • peterman napisal(a):
    los napisal(a):
    Jakieś sugestie co to orientacji?
    W tym sezonie nosi się płynność pciowo (dowcipów i memów na temat "gender fluid" jest już co niemiara).
    Ale przyznacie to jest perfekcyjne wyobrażenie międzynarodówki pedalskiej czyli nowych bolszewików
  • Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):
    Dziwnym nie jest!
    Też hasło z Opola
    image
  • ZUS niemoralny
    Bo prusko-bismarkowski?
  • Hitler dowiaduje się o problemach ze szparagami:
    https://twitter.com/smok05
    ta u smoka na twiterze jest.
  • rdrrdr
    edytowano May 2019
    http://wyborcza.pel/7,75398,24773358,donald-tusk-czlowiekiem-roku-gazety-wyborczej.htm

"Przypomniał, że jest ona elementem historii „Solidarności”, i dodał, że właśnie „Wyborcza” uczyła młodych wartości takich jak potrzeba porozumienia i kompromis. Tusk stwierdził, że w czasie, gdy powstawała, trzeba było nadzwyczajnej determinacji, „by zwycięstwo nie oznaczało wyeliminowania kogoś, kto jest naszym wrogiem i oponentem”."

EDIT: pozniej determinacji nieco zabraklo

"Razem można wiele zrobić, osobno - wiele zepsuć"

> Yo soy un hombre sincero

• Cóż!? Dziwacy maja takie samo prawo do życia jak przyziemni, pospolici zjadacze chleba. Daj im Panie Boże zdrowie - szczególnie psychiczne i równowagę takąż i tolerancję wobec pospolitaków taką jaka się cieszą od nich.
  • Z gwna,

"Przemysław Stefaniak jest 18-latkiem z Poniatowej, tegorocznym maturzystą jednego z lubelskich liceów. Do niedawna - lubelskim koordynatorem Przedwiośnia, młodzieżówki Wiosny Biedronia. Jeszcze kilkadziesiąt godzin temu nie znał go nikt, teraz mówią o nim największe media w Polsce. Wszystko dlatego, że młody (były już) działacz opisał na Facebooku, jak w Wiośnie miała traktować go szefowa lubelskich struktur ugrupowania, Monika Pawłowska, dwójka Wiosny na tamtejszej liście do Parlamentu Europejskiego. Swój wpis chłopak zaczyna od bardzo wymownego zdania: "Opowiem wam, jak byłem mobbingowany w Wiośnie i jak nie znalazłem nigdzie pomocy".

Nastolatek nie przebiera też w słowach, opisując zachowania przełożonej: "zaatakowała mnie przy trzech osobach że 'jakim cudem ona kur** nie wie, że pierd***** dzieciarnia organizuje jakieś kur** malowanie tęczy'", "w prywatnych rozmowach o nas - młodzieżówce mówiła per 'pierd***** dzieciarnia', bo nie realizowaliśmy targetów zbierania podpisów dla osób do europarlamentu", "innym razem zostałem skurw**** za to, że dostatecznie szybko nie podałem jej ręki (…), wzięła mnie na stronę i powiedziała, że 'jak jeszcze raz kur** nie wstanę od razu, żeby się przywitać, to mnie rozkur**'". Partyjna wierchuszka zgodnie zapewnia, że sprawa jest wyjaśniania, a w Wiośnie nie było, nie ma i nie będzie miejsca na mobbing.

(...)
    Śmiszek stwierdził, że Stefaniak "nie przyszedł do niego" z opisywanym problemem. Kilkanaście godzin później chłopak opublikował na Facebooku screeny ze swojej rozmowy ze Śmiszkiem, w której informuje go o sytuacji i pyta, czy w partii są jakieś procedury antymobbingowe. "Niestety, nie wiem nic o takich procedurach" - odpisał mu polityk, po czym polecił kontakt z koordynatorem okręgu albo szefostwem całej młodzieżówki.

- Przemysław Stefaniak poprosił mnie o informację, czy są procedury wewnętrzne, o których ja nie słyszałem. Poprosiłem go z koordynatorką Przedwiośnia, żeby przesłał nam więcej faktów, byśmy mogli podjąć działania - tak w rozmowie z Gazeta.pl Śmiszek tłumaczy całą sytuację. I dodaje: - Niestety nie odezwał się, a potem napisał takiego posta. Nie dostarczył nam informacji, o które go prosiliśmy, chcieliśmy się zająć tym na poważnie.

To też nie do końca prawda, bowiem Stefaniak zgodnie z poleceniem napisał o swoich problemach do współprzewodniczącej młodzieżówki Wiosny - Karoliny Molskiej. Screen z tej rozmowy także zamieścił na Facebooku, odpierając pojawiające się w komentarzach zarzuty, że nie przedstawia twardych dowodów i wywleka na światło dzienne wewnętrzne sprawy partii.

(...)
    "
  • Tymczasem:

Ryszard Petru przekazał, że został pozwany przez Jarosława Kaczyńskiego. Chodzi o tweeta, w którym, w kontekście "taśm Kaczyńskiego", Petru nazywa prezesa PiS "oszustem".
  • Jeszcze gdzieś pisali ,że rzeczony Stefaniak godzinami płakał z powodu rzeczonego mobbingu.
  • Ni ale jak oni chcą mieć młodzieżówkę bez pierdolonej dzieciarni?
  • Dosłownie?
  • edytowano May 2019
    To się nazywa śliski (świński?) grunt :)
  • los napisal(a):
    Dosłownie?
    Skoro jest to partia nowoczesna i pedalska, to raczej tak.
  • Przed chwilą dowcip usłyszałam - bardzo mi się podobał ten dowcip. Matematyczny zresztą ;)

Preria. Trzech kowbojów, John, Bill i Ted pomyka na koniach. John przewodzi. Słoneczko przygrzewa, jadą.
    John:
    - Bill, ile to: trzy razy siedem?
    - Dwadzieścia jeden.
    Jadą dalej. Po pewnym czasie
    John:
    - Bill, ile to: cztery razy osiem?
    - Trzydzieści dwa.
    Jadą, słoneczko chyli się już ku zachodowi, gdy
    John:
    - Bill, ile to: pięć razy pięć?
    - Dwadzieścia pięć.
    Pada strzał, martwy Bill zwala się z konia.
    Ted:
    - Dlaczego?!
    John:
    - Za dużo, qrwa, wiedział...
  • Jakiś taki zomowski ten dowciap.
  • Doczytałem, że piedrolona dzieciarnia nie wyrobiła kejpiajów ze zbieraniem podpisów. Pffff... Dzieciarnia...
  • Uff!
  • Akcja rosyjskich specsłużb, ponoć elitarnej jednotki:) Od 1:00.
    To nie żadna złośliwa parodia - to się dzieje naprawdę.

• Kutachony pierwyj kłas!
  • widocznie sa karani za uszkodzenie samochodu
    cos mi to przypomina
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.