Sztuczność, kostium. Młodzieniec bez właściwości. Zagrał grzecznego studenta, a potem mu się znudziło to zagrał kontestującego rapera. Ojciec też grywa. Raz liberała gospodarczego, innym razem intelektualistę katolickiego, potem obrońcę tradycyjnych wartości, a w przerwach budowniczego zgody. Czeka na oferty od kolejnych reżyserów. Zdolne bestie w tej rodzinie.
los napisal(a): Taki tekst o Gówinie słyszałem w dawnych czasach - kiedy jeszcze kopary walczyły z dinozaurami a Gówin robił za tego dobrego w PO. Że taki ąszuła i fułaje to jest tylko przed kamerą, prywatnie jest nieodróżnialny od Palikota.
Gdy penitent przyszedł do tego spowiednika (którykolwiek święty nim był - jeśli w ogóle) po tygodniu, ten dał mu drugą część pokuty: - A teraz idź i pozbieraj te wszystkie piórka.
los napisal(a): Taki tekst o Gówinie słyszałem w dawnych czasach - kiedy jeszcze kopary walczyły z dinozaurami a Gówin robił za tego dobrego w PO. Że taki ąszuła i fułaje to jest tylko przed kamerą, prywatnie jest nieodróżnialny od Palikota.
O kurde, to o rodzinie Gowinów krążył obrazek po internecie jakiś czas temu:
MarianoX napisal(a): Ja parę dni temu widziałem wielki plakat z "Głosuję na Hołownie" w witrynie....sklepu z militariami. Dziwne, czyżby chodziło o żonę-pilota?
Nie. Z tego co widzę po grupach fejsowych, płaczący nad konstytucją facet nie cieszy się uznaniem środowiska.
Xymen to kandydat WSI. Jeszcze w latach 90. jak ktoś miał sklep z bronią, to było spore prawdopodobieństwo, że ubek albo wsiok. Teraz już zdaje się jest inaczej, ale zapewne niektóre interesy dzieci odziedziczyły.
Pigwa napisal(a): Xymen to kandydat WSI. Jeszcze w latach 90. jak ktoś miał sklep z bronią, to było spore prawdopodobieństwo, że ubek albo wsiok. Teraz już zdaje się jest inaczej, ale zapewne niektóre interesy dzieci odziedziczyły.
Jest napis, ze firma istnieje na rynku od 1991 r., takwięc tego..
Nie jest to stricte sklep z bronią, raczej demobil. ale bardzo możliwe, ze nie jest to jedyna działalność około-militarna właścicieli. Zwykle sklepy zajmujące się sprzętem/odzieżą taktyczno-sportowo-turystyczną, wiatrówkami, ASG itp. nie oferują broni palnej, do tego służą placówki wyspecjalizowane.
Pigwa napisal(a): Xymen to kandydat WSI. Jeszcze w latach 90. jak ktoś miał sklep z bronią, to było spore prawdopodobieństwo, że ubek albo wsiok. Teraz już zdaje się jest inaczej, ale zapewne niektóre interesy dzieci odziedziczyły.
Na stronie sklepu napis...Nasza firma istnieje na rynku od 1991 r., takwięc tego..
Właśnie. Koncesję trzeba mieć. Nawet dziś kosztuje to od cholery pieniędzy, inaczej sam bym sklep założył. A wtedy jak z posiadaniem pozwolenia - krewni i znajomi królika. Ech.. PiS naprawdę mógłby sporo ugrać w środowisku. I to bardzo łatwo.
Ktoś, kto do tej pory głosował niejako przeciwko PiS, miałby po uchwaleniu jakiejś ustawy około-broniowej nagle zmienić zdanie? Ciekawy jestem, kto aktualnie politycznie punktuje w środowisku strzeleckim
Komentarz
jest bardziej konsekwentna od Ziemka
-Nie
-Jesteś pedałem
że tak starym dowcipem o logice polecem
bardziej niż u Maty
- A teraz idź i pozbieraj te wszystkie piórka.
a już na pewno jego dział obsługi klienta:
;-) Paradne.
https://mobile.twitter.com/czlowiek_bobr
Nie jest to stricte sklep z bronią, raczej demobil. ale bardzo możliwe, ze nie jest to jedyna działalność około-militarna właścicieli. Zwykle sklepy zajmujące się sprzętem/odzieżą taktyczno-sportowo-turystyczną, wiatrówkami, ASG itp. nie oferują broni palnej, do tego służą placówki wyspecjalizowane.
A wtedy jak z posiadaniem pozwolenia - krewni i znajomi królika.
Ech.. PiS naprawdę mógłby sporo ugrać w środowisku. I to bardzo łatwo.