No, dzisiej w kościele jakieś dziecko dało czadu. Zaznaczam, że kościół nie polski tylko angielski. "Alleluja! Alleluja!" Ksiądz w pięknym, zielonym ornacie wstaje czytać Ewangelię, cisza, wszyscy skupieni, już prawie ma zaczynać a tu z tylnego rzędu jakaś dziewczynka na cały głos: "Ogórek, ogórek, ogórek, zielony ma garniturek!" Popłakałem się.
Obrazek został zmniejszony aby pasował do strony. Kliknij aby powiększyć.
"Tłumaczymy" "Sprawdzamy" Poziom gazeta.pl w pełnej krasie.
Żelazna zasada: jeśli w nagłówku jakiegokolwiek njusa na wp.pl, gazeta.pl, onet.pl, etc pojawia się magiczne słowo Ekspert to na 100% w treści jest potężna manipulacja lub ordynarne kłamstwo.
Pytanie w tym konkretnym wypadku: ekspert od czego?
Żelazna zasada: jeśli w nagłówku jakiegokolwiek njusa na wp.pl, gazeta.pl, onet.pl, etc pojawia się magiczne słowo Ekspert to na 100% w treści jest potężna manipulacja lub ordynarne kłamstwo.
Komentarz
Ale skoro Jorge mnie uspokaja, to już się wcale nie boję.
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
"Alleluja! Alleluja!"
Ksiądz w pięknym, zielonym ornacie wstaje czytać Ewangelię, cisza, wszyscy skupieni, już prawie ma zaczynać a tu z tylnego rzędu jakaś dziewczynka na cały głos: "Ogórek, ogórek, ogórek, zielony ma garniturek!"
Popłakałem się.
👣
🐾
🐾
Edit- Oho widzę po googlach, że emigrował i siedzi w Stanach
widzę tylko słowo "image"
A ktoś widzi mój (czyli kol. losa, powtórzyłem)?
https://mobile.twitter.com/WasiukiewiczJ/status/1460879045684613128
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
https://facebook.com/story.php?story_fbid=444229500401231&id=100044425539646&m_entstream_source=feed_mobile
Że niby dojebała malarzowi kominów?
👣
🐾
🐾