Pewien kierownik zakładu produkcyjnego kupił materiału od jednej z większych firm w Warszawie dostarczających nierdzewkę za milion złotych, pod zlecenie dla klienta. No i chciał sobie zarobić, daje takie zamówienie to mu się należy co nie? ;-) Umowa była taka, że na koniec miała być jeszcze mu dostarczona taka siateczka foliowa z gotóweczką. Nie zmyśliłem tego idiotycznego szczegółu, dokładnie tak mi to wyłożono, Jak to załatwiali to z samym dyrektorem tego dostawcy ustalono ten misterny plan z siatką. Jak materiał dostarczyli i wzięli kasę to już nikt z nim gadać nie chciał, a tym bardziej słyszeć o jakiejś siatce.
Tak mi się śmiać z tego chciało jak dzisiaj to usłyszałem, szczególnie, ze poszkodowanego troszkę znam bo coś tam dla niego pare razy robiłęm, a tu takie frajerstwo.
Mój zakład ma dział produkcji z nierdzewki ale tutaj milion to byłby mały pikuś bo przewalamy tego masę. Robimy całe linie produkcyjne do spożywki. A np. w dziale lotniczym koncerny same przysyłają swoje amelinum, które potem wraca za wodę jako części.
Margot was misgendered by Polish police and right-wing politicians.[20][21] Some media outlets, such as Onet.pl[22] and Radio Nowy Świat [pl],[23] also used Szutowicz's masculine deadname.
A kiedy Krzysio Bęgoszczak został osłem? Otóż w 2011, a karierę swą parlamentarną zakączył w 2015. Więc nie mówmy, że lata 2016-te to była taka niewinna Arkadia, bukolika, a może i sielanka.
TecumSeh napisal(a): Burdż Kalifa już wtedy zaprojektowali?
Tego to nie wiem, ale skoro wątek humorystyczny, to podzielę się wiedzą radosną, że w początkowym okresie exploatacji, burżuje Kalifa musieli wywozić szambo, gdyż nie dociągnęli kanalizacji.
ethanol napisal(a): Powrót człowieka zwanego Koniem (cyrk Panie cyrk)
Być może, ale nie skorzystam. Jakoś tak mam, że mimo iż podłych ludzi u nas dostatek a w wyścigu o największą podłość konkurencja jest niezwykle ostra - imho Giertych znajduje się tu w ścisłej czołówce. Momentami nawet zdaje się prowadzić.
Komentarz
Umowa była taka, że na koniec miała być jeszcze mu dostarczona taka siateczka foliowa z gotóweczką. Nie zmyśliłem tego idiotycznego szczegółu, dokładnie tak mi to wyłożono, Jak to załatwiali to z samym dyrektorem tego dostawcy ustalono ten misterny plan z siatką.
Jak materiał dostarczyli i wzięli kasę to już nikt z nim gadać nie chciał, a tym bardziej słyszeć o jakiejś siatce.
Tak mi się śmiać z tego chciało jak dzisiaj to usłyszałem, szczególnie, ze poszkodowanego troszkę znam bo coś tam dla niego pare razy robiłęm, a tu takie frajerstwo.
A np. w dziale lotniczym koncerny same przysyłają swoje amelinum, które potem wraca za wodę jako części.
👣
🐾
🐾
👣
🐾
🐾
Ło, w 2020.
Patrzajcie, jakaż to szajba z danym błaznem:
Margot was misgendered by Polish police and right-wing politicians.[20][21] Some media outlets, such as Onet.pl[22] and Radio Nowy Świat [pl],[23] also used Szutowicz's masculine deadname.
A kiedy Krzysio Bęgoszczak został osłem? Otóż w 2011, a karierę swą parlamentarną zakączył w 2015. Więc nie mówmy, że lata 2016-te to była taka niewinna Arkadia, bukolika, a może i sielanka.
Tak zupełnie bez związku z tematem ale wpis Kolegi mnie się skojarzył.
1.https://g.co/kgs/dek7A8
2.https://g.co/kgs/JoJvsZ