Według Ingleharta, religia zanika lub schodzi do sfery prywatnej w krajach ponowoczesnych, bogatych, o wysokim poziomie konsumpcji. Natomiast religia, rodzina i naród należą do przednowoczesnych wartości, typowych dla krajów słabo rozwiniętych, o niskim poziomie bezpieczeństwa egzystencjalnego. (z Łajki)
Dziękuję, wiem co o tym panu i jego obrazkach sądzić, do widzenia.
Smok_Eustachy napisal(a): Gdzie mam to wrzucić bo nie wiem?
Nigdzie. Idiotów zostawmy idiotom. Chyba, że swoje uniesienie nad światem realizujesz po przez zachwyt - iluż kretynów po tym globie chodzi ! Można i tak ...
janosik napisal(a): Nawet sam Borowski zażartował sobie z oficerka na twitterze pisząc: pytlowanie. Na co sam Pytel mocno się obruszył wypominając jakiegoś Fogla.
Fogla? Czemu akurat Fogla? Bermana to bym jeszcze zrozumiał.
Komentarz z gazety pod tekstem o tym jak facet który siekierą rąbał w drzwi siostry/kuzynki zmarł przy interwencji policji.
"Chcieli zobaczyc jak to bylo z Floydem no to zobaczyli. Teraz pojda na pielgrzymke sie pomodlic przeciw genderom i takie tam jak zwykle milujacy zycie od poczecia do uduszenia katolicy"
Długo się śmiałem. Gwoli sprawiedliwości komentarze są na bieżąco trolowane przez jakąś grupę i w zasadzie ciężko odróżnić, kto rżnie głupa, a kto mówi to, co faktycznie myśli..
Komentarz
Dziękuję, wiem co o tym panu i jego obrazkach sądzić, do widzenia.
Gdzie mam to wrzucić bo nie wiem?
"Chcieli zobaczyc jak to bylo z Floydem no to zobaczyli. Teraz pojda na pielgrzymke sie pomodlic przeciw genderom i takie tam jak zwykle milujacy zycie od poczecia do uduszenia katolicy"
Długo się śmiałem. Gwoli sprawiedliwości komentarze są na bieżąco trolowane przez jakąś grupę i w zasadzie ciężko odróżnić, kto rżnie głupa, a kto mówi to, co faktycznie myśli..
Obniżyć cenę kebsa do 3,50 euro!
Młoda Lewica
PS I to chyba jest na serio.
https://mobile.twitter.com/solidkueste/status/1570321349486301184
-- Niech jedzą bakławę.