edit: zmienił się adres na FB ale przeszukałem również stronę www i nie znalazłem nic o "ambasadorach marki". Może się wycofano? Ani słowa o narciarskich skokach od roku przynajmniej.
Ja pierd.....! Nie wierzę. Zawsze ja myślała, że pisorz to skupienie i cisza. Durna ze mnie baba. Pisorz to szyk, to włażenie po schodach, to walenie dziwacznymi tekstami, to chleb z szynką i kawior w oczach. Tyle lat, a nie wiedziała ja, że właśnie tak trzeba. Właśnie kończę 22 -gą książkę i dumam jak tu czynsz zapłacić. Kur...Trza się oddać i poddać. To takie prościutto.
Ale talent niewątpliwie ma. Do autokreacji, oczywiście nie do pisarstwa. Wielu naszych kolegów z Flądry do dziś jest jego czirliderkami.
Zawsze przypominam, że to jedyny facet, który w tym samym czasie miał stałą rubrykę w Arcanach i w Polityce. Ma kto taki talent do uwodzenia? Casanova niech się schowa tylko pan Mateusz może jakoś konkurować.
Brzost napisal(a): Nuale w tym wpisie akurat nic złego nie widzę. Dystansuje się od celebrytów.
Tak ale o tym można było pisać po przemyśleniach pani Młynarskiej, bo to wtedy było nowe i odważne. Teraz? ... byle tylko ambasady Szwecji w ramach retorsji za 'Potop' nie zaatakował.
Brzost napisal(a): Nuale w tym wpisie akurat nic złego nie widzę. Dystansuje się od celebrytów.
Tak ale o tym można było pisać po przemyśleniach pani Młynarskiej, bo to wtedy było nowe i odważne. Teraz? ... byle tylko ambasady Szwecji w ramach retorsji za 'Potop' nie zaatakował.
Co ciekawe1, w komentarzach pod postem Twardocha jest i taki od Pauliny Młynarskiej:
Twardoch marnotrawny powraca na Ojczyzny łono. Widać na Ślunsku mu nawet grochowin nie dają. A on liczył na Mercedesy, co rok jakaś nagroda Nike+, setki tysięcy nakładów, wywiady, ekranizacje itp. Ja bym się nie zdziwił gdyby już skrobnął scenariusz serialu o Powstaniach Śląskich.
Komentarz
edit:
zmienił się adres na FB
ale przeszukałem również stronę www
i nie znalazłem nic o "ambasadorach marki". Może się wycofano? Ani słowa o narciarskich skokach od roku przynajmniej.
Eeeeee tam...
Zawsze przypominam, że to jedyny facet, który w tym samym czasie miał stałą rubrykę w Arcanach i w Polityce. Ma kto taki talent do uwodzenia? Casanova niech się schowa tylko pan Mateusz może jakoś konkurować.
Jeszcze do dziś się z tego Nobla nie podniósł...
"Paulina Młynarska: Dzięki, że to napisałeś."
Presja ma sens, hehe
https://wpolityce.pl/spoleczenstwo/549723-twardoch-oburzony-na-tytul-artykulu-nie-jestem-polakiem