Nu racja. Wszechstronnie rozwojowy. A mówiąc sprawiedliwie chłopina się męczy, bo czuje, że z niego ni pies ni wydra, tylko takie niewiadomoco. Żyć z tą świadomością niełatwo, więc węszy gdzie by tu zacumować i upajać się sławą - zawsze wielką. Moje babcie gadały o podobnych człowiekach, że łone takie mondre że aż durne.
Nu racja. Wszechstronnie rozwojowy. A mówiąc sprawiedliwie chłopina się męczy, bo czuje, że z niego ni pies ni wydra, tylko takie niewiadomoco. Żyć z tą świadomością niełatwo, więc węszy gdzie by tu zacumować i upajać się sławą - zawsze wielką. Moje babcie gadały o podobnych człowiekach, że łone takie mondre że aż durne.
Pani_Łyżeczka napisal(a): Nie no jak na pokolenie eMTiVi to jest nienajgorzej. Taka estetyka.
Gdy ogląda się filmy reżyserów, którzy zaczynali od kręcenia teledysków jest to mocno widoczne. Pisarz Jacek Dukaj też ma problemy z kompozycją (zakończenia), wiec bylby dobry w pisaniu scenariuszy seriali, gdyż te często nie mogą się skończyć i wloką się jak rozpruty wór za kaprawym dziadem..
Pani_Łyżeczka napisal(a): Ależ talentu się tu Luxuśnemu nie odmawia.
Dostałem kilka lat temu od kogoś jedne jego książkę. Leżała, leżała... W końcu jak już wszystko przeczytałem w domu to mówię, a sprawdzę. Szczerze? Przez jedną stronę nie przebyłem. No po prostu czytać się tego nie da . Ale mówię, książka gruba, może dalej się rozkręci. Otworzyłem na chybił trafił i czytam jaki to straszny los spotkał podmiot liryczny że uznają go za Polaka i jak to ciężko bo on się za Polaka nie uważa. Ja pier****, mądrej głowie po dwie slowie, po co papier marnować, lasy cierpią.
Komentarz
Wmawiają wszystkim, że "pi..a" a i tak wiadomo, że "ch.j" (lub vicka versja).
👣
🐾
🐾
Szczepan Lech Twardoch (geboren 23. Dezember 1979 in Knurów) ist ein polnischer Schriftsteller.
https://de.m.wikipedia.org/wiki/Szczepan_Twardoch
dosskonały
bójcie się tego, co kocha i się brata
Pod czaszką Szczepana trwa wieczny Grunwald...
No i co?
Jest atak na stanowisko głównodowodzącego Złonetu
Się rozwija Strzepan