Skip to content

Dobra wiadomosc z rana

1107108110112113135

Komentarz

• Wujo Sam, inaczej niż Polska, o swe interesa dba bez sentymentów.
  • los napisal(a):
    Wujo Sam, inaczej niż Polska, o swe interesa dba bez sentymentów.
    Realizacja CPK wchodzi w decydującą fazę. Niebawem się przekonamy czy WSI24 będzie trąbilo o koniecznosci inwestycji.
  • Redaktor Miszczak wszedl byl niedawno w związek małżeński z młodą aktorką.

Czy płomień żarliwego uczucia ze strony nowopoślubionej może przygasnąć w związku z drastycznym zmniejszeniem się medialnego potencjału decyzyjnego małżonka w zakresie obsady ról w filmach i serialach?
  • To zależy czy jest to aktorka czy aktorwa ;-)
  • edytowano June 2022
    Brzost napisal(a):
    To zależy czy jest to aktorka czy aktorwa ;-)
    Polskie aktorki J. Pacuła i L. Głąbczyńska weszly swego czasu w związki z mezczyznami, ktorzy pprzypadkiem byli amerykanskimi producentami filmowymi. Nastąpila tu przedziwna koicydencja z równoczesnym rozkwitem ich karier za oceanem, jak i ich zagadkowym wyhamowaniem po wygaśnięciu płomiennych afektów.
  • MarianoX napisal(a):
    Brzost napisal(a):
    Polskie aktorki J. Pacuła i L. Głąbczyńska weszly swego czasu w związki z mezczyznami, ktorzy pprzypadkiem byli amerykanskimi producentami filmowymi. Nastąpila tu przedziwna koicydencja z równoczesnym rozkwitem ich karier za oceanem, jak i ich zagadkowym wyhamowaniem po wygaśnięciu płomiennych afektów.
    i chyba jakiś szef giełdy promował
  • MarianoX napisal(a):
    Brzost napisal(a):
    To i tak spoko.
    Weronika R weszła swego czasu w związek z mężczyzną, który przypadkiem był amerykańskim producentem filmowym. Nie nastąpiła tu żadna koincydencja, albowiem żadnego rozkwitu kariery nie odnotowano.
  • TecumSeh napisal(a):
    MarianoX napisal(a):
    Brzost napisal(a):
    To i tak spoko.
    Weronika R weszła swego czasu w związek z mężczyzną, który przypadkiem był amerykańskim producentem filmowym. Nie nastąpiła tu żadna koincydencja, albowiem żadnego rozkwitu kariery nie odnotowano.

Zagrała parę epizodów w Hollywood. Przynajmniej w Largo Winch 2 (ten akurat widziałem).
  • Musiałem sprawdzić co to jest w ogóle - a mówimy o epizodach. Serial więcej kosztował niż zarobił jak pisze wiki. Zerknąłem na obsadę - nie znam nikogo. Literalnie nikogo.
  • Przypomina mi się dowcip z PRL chyba jeszcze: "Kazał mi się rozebrać i przez 2 godziny mnie lansował".
  • Largo Winch to nie był serial tylko kinówka.

Ona grała też w innych filmach:
    https://www.filmweb.pl/person/Weronika+Rosati-140801
    mniej więcej 2k15 w dół, jest tego trochę, ale poza wspomnianym Largo nic nie widziałem.

Same słabe, niskobudżetowe produkcje a noty za jej role kompromitujące.

No, taki los polskich aktorek w fabryce marzeń - chyba jedyna, która zrobiła dużą karierę, to Apolonia Chałupiec. Scorupco zagrała w Bondzie i jakimś filmie o Himalajach i to chyba też wszystko.
  • trep napisal(a):
    Largo Winch to nie był serial tylko kinówka.

Ona grała też w innych filmach:
    https://www.filmweb.pl/person/Weronika+Rosati-140801
    mniej więcej 2k15 w dół, jest tego trochę, ale poza wspomnianym Largo nic nie widziałem.

Same słabe, niskobudżetowe produkcje a noty za jej role kompromitujące.

No, taki los polskich aktorek w fabryce marzeń - chyba jedyna, która zrobiła dużą karierę, to Apolonia Chałupiec. Scorupco zagrała w Bondzie i jakimś filmie o Himalajach i to chyba też wszystko.
    Serial też był, kilka lat wcześniej.

Nawiasem mówiąc zięć Dariusza o którym była mowa powyżej właśnie dostał wyrok 23 lat pierdla za "lansowanie".

https://www.zoomtventertainment.com/hollywood/harvey-weinsteins-rape-conviction-upheld-by-appeals-court-article-91981855
  • Ale Weronika z serialem nie była w żaden sposób zlinkowana. Grała w sequelu kinówki. Nazywano to francuskim czymś tam. Nb jedynka bardzo udana jako niezobowiązująca sensacja. Dwójka jak zwykle bardzo odstaje.
  • trep napisal(a):
    Ale Weronika z serialem nie była w żaden sposób zlinkowana. Grała w sequelu kinówki. Nazywano to francuskim czymś tam. Nb jedynka bardzo udana jako niezobowiązująca sensacja. Dwójka jak zwykle bardzo odstaje.
    Nie wiedziałem nawet, że sequel zrobili...
  • peterman napisal(a):
    trep napisal(a):
    Ale Weronika z serialem nie była w żaden sposób zlinkowana. Grała w sequelu kinówki. Nazywano to francuskim czymś tam. Nb jedynka bardzo udana jako niezobowiązująca sensacja. Dwójka jak zwykle bardzo odstaje.
    Nie wiedziałem nawet, że sequel zrobili...
    W sequelu grała nawet Szaron Kamień, ale w takim weku, że już było twórców stać. Nie było jakejś tragedii, ale przy jedynce nie stał.
  • Lubię film Largo W. !

Ale, a co tam w Gazecie W. ?
  • Ojej! Ale nie potrafiłem się nie uśmiechnąć.
  • los napisal(a):
    Ojej! Ale nie potrafiłem się nie uśmiechnąć.
    Akompaniuję na skrzypeczkach wielkości komara.
  • Swoją drogą 11 butli z gazem tuż obok najważniejszego budynku rządowego...
  • Mała rzecz, a cieszy :-)
  • trep napisal(a):
    porys napisal(a):
    A propos gazet już nie wychodzących to kilka dni temu dowiedziałem się, ze 2 lata temu ostatecznie upadły Fakty i Mity.
    Gdzieś mi się na oczodoły rzuciło, że i rednacz opala się w kratkę. Chyba jakaś pedofilia?
    Rednacz siedzi za chęć zabicia swej ex-żony. Natomiast teraz podobno wyszła jeszcze sprawa pedofilli. Zasadniczo jego współpracownicy mówili, że wszystko to co krytykował on w klerze u niego wybijało 100 x bardziej.
  • Czyli znał.
  • https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/agora-polityka-roznorodnosc-na-czym-polega

W myśl zapisów, od teraz w skład zarówno zarządu jak i rady nadzorczej wchodzić musi co najmniej 30 proc. przedstawicieli każdej płci.

Przecież się nie da, jeśli tych pci jest... oj, straciłem rachubę. Chyba, że arytmetykę też unieważnią

• edytowano June 2022
    "mają być zachowane parytety płci, wieku, wykształcenia i doświadczenia zawodowego"

...ale że jak? parytet tych z wyższym, średnim, podstawowym czy humanistycznym, ścisłym, nauk przyrodniczych w tym medycyna 8-}
  • Mnie tam najbardziej podobało się, że jak w Katalonii był nabór na lekarzyków, to były zagwarantowane kwoty dla idiotów.
  • Nawet jak nie ma kwot, to ci się zawsze potrafią wcisnąć... Niby idioci a tacy cwani.
  • edytowano June 2022
    3 i 1/3 płci
    Mało
    EDIT:
    Karusewicz został zarekomendowany przez OFE Złota Jesień, należące do państwowego PZU.

Czy mamy tam naszego szpiona?
    EDIT2:
    1 kobieta w radzie na 6 członków
    to nie jest 30% kobiet.
  • Młodzi Razem
    @mloderazemki

Tymczasem nasze osoby poselskie również w pełni solidaryzują się z osobami z macicami! #LegalnaAborcja

image

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.