Redaktor Miszczak wszedl byl niedawno w związek małżeński z młodą aktorką.
Czy płomień żarliwego uczucia ze strony nowopoślubionej może przygasnąć w związku z drastycznym zmniejszeniem się medialnego potencjału decyzyjnego małżonka w zakresie obsady ról w filmach i serialach?
Brzost napisal(a): To zależy czy jest to aktorka czy aktorwa ;-)
Polskie aktorki J. Pacuła i L. Głąbczyńska weszly swego czasu w związki z mezczyznami, ktorzy pprzypadkiem byli amerykanskimi producentami filmowymi. Nastąpila tu przedziwna koicydencja z równoczesnym rozkwitem ich karier za oceanem, jak i ich zagadkowym wyhamowaniem po wygaśnięciu płomiennych afektów.
Polskie aktorki J. Pacuła i L. Głąbczyńska weszly swego czasu w związki z mezczyznami, ktorzy pprzypadkiem byli amerykanskimi producentami filmowymi. Nastąpila tu przedziwna koicydencja z równoczesnym rozkwitem ich karier za oceanem, jak i ich zagadkowym wyhamowaniem po wygaśnięciu płomiennych afektów.
To i tak spoko. Weronika R weszła swego czasu w związek z mężczyzną, który przypadkiem był amerykańskim producentem filmowym. Nie nastąpiła tu żadna koincydencja, albowiem żadnego rozkwitu kariery nie odnotowano.
To i tak spoko. Weronika R weszła swego czasu w związek z mężczyzną, który przypadkiem był amerykańskim producentem filmowym. Nie nastąpiła tu żadna koincydencja, albowiem żadnego rozkwitu kariery nie odnotowano.
Zagrała parę epizodów w Hollywood. Przynajmniej w Largo Winch 2 (ten akurat widziałem).
Musiałem sprawdzić co to jest w ogóle - a mówimy o epizodach. Serial więcej kosztował niż zarobił jak pisze wiki. Zerknąłem na obsadę - nie znam nikogo. Literalnie nikogo.
Same słabe, niskobudżetowe produkcje a noty za jej role kompromitujące.
No, taki los polskich aktorek w fabryce marzeń - chyba jedyna, która zrobiła dużą karierę, to Apolonia Chałupiec. Scorupco zagrała w Bondzie i jakimś filmie o Himalajach i to chyba też wszystko.
No, taki los polskich aktorek w fabryce marzeń - chyba jedyna, która zrobiła dużą karierę, to Apolonia Chałupiec. Scorupco zagrała w Bondzie i jakimś filmie o Himalajach i to chyba też wszystko.
Serial też był, kilka lat wcześniej.
Nawiasem mówiąc zięć Dariusza o którym była mowa powyżej właśnie dostał wyrok 23 lat pierdla za "lansowanie".
Ale Weronika z serialem nie była w żaden sposób zlinkowana. Grała w sequelu kinówki. Nazywano to francuskim czymś tam. Nb jedynka bardzo udana jako niezobowiązująca sensacja. Dwójka jak zwykle bardzo odstaje.
trep napisal(a): Ale Weronika z serialem nie była w żaden sposób zlinkowana. Grała w sequelu kinówki. Nazywano to francuskim czymś tam. Nb jedynka bardzo udana jako niezobowiązująca sensacja. Dwójka jak zwykle bardzo odstaje.
trep napisal(a): Ale Weronika z serialem nie była w żaden sposób zlinkowana. Grała w sequelu kinówki. Nazywano to francuskim czymś tam. Nb jedynka bardzo udana jako niezobowiązująca sensacja. Dwójka jak zwykle bardzo odstaje.
Nie wiedziałem nawet, że sequel zrobili...
W sequelu grała nawet Szaron Kamień, ale w takim weku, że już było twórców stać. Nie było jakejś tragedii, ale przy jedynce nie stał.
porys napisal(a): A propos gazet już nie wychodzących to kilka dni temu dowiedziałem się, ze 2 lata temu ostatecznie upadły Fakty i Mity.
Gdzieś mi się na oczodoły rzuciło, że i rednacz opala się w kratkę. Chyba jakaś pedofilia?
Rednacz siedzi za chęć zabicia swej ex-żony. Natomiast teraz podobno wyszła jeszcze sprawa pedofilli. Zasadniczo jego współpracownicy mówili, że wszystko to co krytykował on w klerze u niego wybijało 100 x bardziej.
Komentarz
Czy płomień żarliwego uczucia ze strony nowopoślubionej może przygasnąć w związku z drastycznym zmniejszeniem się medialnego potencjału decyzyjnego małżonka w zakresie obsady ról w filmach i serialach?
Weronika R weszła swego czasu w związek z mężczyzną, który przypadkiem był amerykańskim producentem filmowym. Nie nastąpiła tu żadna koincydencja, albowiem żadnego rozkwitu kariery nie odnotowano.
Weronika R weszła swego czasu w związek z mężczyzną, który przypadkiem był amerykańskim producentem filmowym. Nie nastąpiła tu żadna koincydencja, albowiem żadnego rozkwitu kariery nie odnotowano.
Zagrała parę epizodów w Hollywood. Przynajmniej w Largo Winch 2 (ten akurat widziałem).
Ona grała też w innych filmach:
https://www.filmweb.pl/person/Weronika+Rosati-140801
mniej więcej 2k15 w dół, jest tego trochę, ale poza wspomnianym Largo nic nie widziałem.
Nawiasem mówiąc zięć Dariusza o którym była mowa powyżej właśnie dostał wyrok 23 lat pierdla za "lansowanie".
https://www.zoomtventertainment.com/hollywood/harvey-weinsteins-rape-conviction-upheld-by-appeals-court-article-91981855
Ale, a co tam w Gazecie W. ?
W myśl zapisów, od teraz w skład zarówno zarządu jak i rady nadzorczej wchodzić musi co najmniej 30 proc. przedstawicieli każdej płci.
Przecież się nie da, jeśli tych pci jest... oj, straciłem rachubę. Chyba, że arytmetykę też unieważnią
...ale że jak? parytet tych z wyższym, średnim, podstawowym czy humanistycznym, ścisłym, nauk przyrodniczych w tym medycyna 8-}
Mało
EDIT:
Karusewicz został zarekomendowany przez OFE Złota Jesień, należące do państwowego PZU.
Czy mamy tam naszego szpiona?
EDIT2:
1 kobieta w radzie na 6 członków
to nie jest 30% kobiet.
@mloderazemki
Tymczasem nasze osoby poselskie również w pełni solidaryzują się z osobami z macicami! #LegalnaAborcja