Skip to content

Dobra wiadomosc z rana

12728303233135

Komentarz

• WP zawsze było terytorium wroga, ale teraz już nie próbuje tego ukrywać.
  • Straszny ściek ta wp, a w komentarzach szambo.
  • peterman napisal(a):
    WP zawsze było terytorium wroga, ale teraz już nie próbuje tego ukrywać.
    Kiedyś wyróżniała się na plus od onetu, ale ostatnio zagościły tam sierotki telewizyjne i się przechyliła mocno w lewo.
  • Ludzie Fuchsa zostali ściągnięci specjalnie do działu informacji.

I to wszystko za władzy "polskiego" kapitału, bo France sprzedały przecież portal O2.
  • edytowano December 2016
    Dzięki, Marku. Super wynik. :)
  • Brzost napisal(a):
    peterman napisal(a):
    WP zawsze było terytorium wroga, ale teraz już nie próbuje tego ukrywać.
    Kiedyś wyróżniała się na plus od onetu, ale ostatnio zagościły tam sierotki telewizyjne i się przechyliła mocno w lewo.
    Ja czytuję Interię i w miarę sobie chwalę (szczególnie przepisy kulinarne)

• jesli sonda na Interii byla prawdziwa to Ziemniak powinien natentychmiast przstac tam pisac. najwyrazniej bowiem jego kilkuletnie sie tam udzielanie nie przynosi efektow.
    Tak to bowiem ongis tlumaczyl, ze trzeba siac.
    mysle, ze pora juz przestac rzucac perly przed wieprze.
  • SONDA
    "Tak czy Nie": czy Wojciech Jaruzelski i Czesław Kiszczak powinni mieć odebrane stopnie generalskie?
    TAK 80.9%
    NIE 19.1%
    GŁOSÓW: 2836

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
    Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia

• Jakoś tych sąd nie mogiem znaleźć, a?
    Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):
    Jakoś tych sąd nie mogiem znaleźć, a?
    [Edit]
    Trafiła już tu, na sam dół:
    http://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2016-12-13/czy-wojciech-jaruzelski-i-czeslaw-kiszczak-powinni-miec-odebrane-stopnie-generalskie-sonda-programu-tak-czy-nie/

*
    "Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."

• Z mainstreamowych portali to Interia chyba nie jest najgorsza ostatnio, tak mnie sie zdaje
  • Tak i wcześniej bywało. Wyróżniała się na plus.
  • Brzost napisal(a):
    Tak i wcześniej bywało. Wyróżniała się na plus.
    To pozostałe portale muszą być całkiem do d..., bo myślałam, że Interia to największy badziew. Ale coś chyba w tym jest, bo na Interię jeszcze wchodzę. :)
  • Tak czy owak bliższe przyjrzenie się finansom grupy O2 byłoby w tej chwili bardzo wskazane.
  • Sanepid też mógłby się zainteresować. I inspekcja budowlana.
  • Donald Tusk nie będzie miał poparcia polskiego rządu w wyborach na przewodniczącego Rady Europejskiej. Info od @RMF24pl
  • Mania napisal(a):
    Krzysztof Minkowski ur. w 1980 roku. Młody i już się ześwinił dla kariery. http://www.tysol.pl/a3080-Smolenski-kabaret-w-Berlinie-Polski-rezyser-kpi-z-katastrofy-i-utrwala-stereotypy-o-Polakach
    Jak się to ma do tematu wątku?
  • kulawy_greg napisal(a):
    Mania napisal(a):
    Krzysztof Minkowski ur. w 1980 roku. Młody i już się ześwinił dla kariery. http://www.tysol.pl/a3080-Smolenski-kabaret-w-Berlinie-Polski-rezyser-kpi-z-katastrofy-i-utrwala-stereotypy-o-Polakach
    Jak się to ma do tematu wątku?
    To się miało mieć do wpisu Jorge o ześwinianiu się. Tylko jakim cudem tutaj mi się wkleiło??? Przeniosę #:-S
  • Wracając do WP. To mnie zaskoczyło dziś na plus:
    "
    Mija kolejny dzień w Nadwiślańskiej Krainie Absurdu - równoległej rzeczywistości kreowanej przez media i żądnych uwagi polityków. To świat, w którym społeczeństwo do czerwoności rozgrzewa spór o Trybunał i kolejna debata o polskiej demokracji. Gdzie w kolejce po bułki wspomina się słowa Pawłowicz, a radiowe występy Kukiza analizuje aż do kolacji. Gdzie mężczyźni trzymają testosteron w ryzach obcisłych spodni, a kobiety przechowują wieszaki wszędzie, tylko nie w szafie. Maszerujący pod sztandarami krzyczą natomiast, że... nie pozwala im się protestować. Tutaj wszystko jest możliwe."
    Całość:
    http://opinie.wp.pl/czolgi-na-ulicach-warszawy-czyli-dlaczego-w-polsce-jest-gorzej-niz-w-aleppo-6069271752446593a

Na dodatek podpisana jako WYDAWCA Wirtualnej Polski.
  • Może wydaffca też czyta ExCathedrę?
    Tyle że dostrzegam dysonans między poglądami wydawcy a większością treści serwowanych przez portal.
  • Ta, pod artykułem jest nawet dupokrytka, że poglądy autora nie są tożsame z poglądami portalu.
  • adamstan napisal(a):
    Ta, pod artykułem jest nawet dupokrytka, że poglądy autora nie są tożsame z poglądami portalu.
    Taka dupokrytka jest pod każdą opinią.
    A tu blog tej pani:

http://thedreamysniper.pl

• Podejrzane...

*

• W WP rządzi teraz Machała
  • To świat, w którym społeczeństwo do czerwoności rozgrzewa spór o Trybunał i kolejna debata o polskiej demokracji.
    Czyli - Polskość to nienormalność. To mógłby Tusk napisać.
    Bo z zewnątrz (w oczach niemca czy volksdojcza) tak to wygląda.

Tymczasem Polskość oznacza wiedzę, że Ojczyznę można utracić - i stąd każde zagrożenie dla bytu Ojczyzny (trybunalski rokosz, niesprawiedliwy atak EUropejski) staje się osobistym zagrożeniem.
  • Wyborcza strajkuje dzisiaj nie piszac o (polskich) politykach.
  • rdr napisal(a):
    Wyborcza strajkuje dzisiaj nie piszac o (polskich) politykach.
    To ciekawe1 o kim pisze, bo zerknąłem na tytuł na stronie głównej: "Sędzia kalosz w trybunale"
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.