- Na marszach KOD-u zobaczyłem, że tę moją Polskę, którą Kaczyński chciał mi podpieprzyć, KOD mi zwrócił - mówił Adam Michnik na spotkaniu w ECS w Gdańsku. - Najważniejsze dziś jest odsunięcie PiS-u od władzy. Mamy do czynienia z brutalnym łamaniem prawa i konstytucji. I tych ludzi trzeba będzie normalnie osądzić - podkreślał.
rdr napisal(a): - Na marszach KOD-u zobaczyłem, że tę moją Polskę, którą Kaczyński chciał mi podpieprzyć, KOD mi zwrócił - mówił Adam Michnik na spotkaniu w ECS w Gdańsku. - Najważniejsze dziś jest odsunięcie PiS-u od władzy. Mamy do czynienia z brutalnym łamaniem prawa i konstytucji. I tych ludzi trzeba będzie normalnie osądzić - podkreślał.
Przyznał się. Państwo teoretyczne, c..., d... i kamieni kupa - to była jego Polska.
Co sądzicie o takiej propozycji? Wszystko na liniowo.
cytuję odnośnik: Projekt znają już wicepremierzy Mateusz Morawiecki i Jarosław Gowin.
czyli na razie NIC. Co z tego zostanie zobaczymy za rok. Natomiast tegodzisiejsze zwiększenie kwoty dochodu wolnej od pdatku będące de facto zmniejszeniem kwoty wolnej od podatku, czyli zmiana przez gmatwanie tylko wkurza. Oby nie wyszło podobnie. A i tak pewnie od 2018 roku.
Amerykański agent wywalony z MSZ. Z czego my się musimy cieszyć. Przecież każde dziecko w Polsce widziało, że ten gość jest związany z amerykańskim wywiadem. Następy powinien polecieć Waszczu.
Amerykański agent wywalony z MSZ. Z czego my się musimy cieszyć. Przecież każde dziecko w Polsce widziało, że ten gość jest związany z amerykańskim wywiadem. Następy powinien polecieć Waszczu.
Pomijając ten skandal, to z Waszczem jest ten problem, że funkcja ministra to dla niego o wiele za duże ubranie, i się biedak męczy.
Europarlament był dla niego w sam raz. Albo można było go wysłać do Persji.
Komentarz
Kolejny dobry pomysł @pisorgpl. Wprowadza ustawę zabraniającą Agorze posiadanie telewizji. Ale będzie wycie."
Ktoś coś wie nt?
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Po szczegóły odsyłam do naszego Smoka05 https://twitter.com/smok05/
"Wyrzucają z publicznego radia: Paweł Sołtys, szef Związku Zawodowego Dziennikarzy Trójki i Dwójki dyscyplinarnie zwolniony"
Co sądzicie o takiej propozycji? Wszystko na liniowo.
Wojciech Biedroń
@WBiedron
"Polska" posłanka Lubnauer ze smutkiem w głosie: "na większe sankcje dla Polski raczej nie ma szans." Kurtyna.
Projekt znają już wicepremierzy Mateusz Morawiecki i Jarosław Gowin.
czyli na razie NIC. Co z tego zostanie zobaczymy za rok.
Natomiast tegodzisiejsze zwiększenie kwoty dochodu wolnej od pdatku będące de facto zmniejszeniem kwoty wolnej od podatku, czyli zmiana przez gmatwanie tylko wkurza.
Oby nie wyszło podobnie.
A i tak pewnie od 2018 roku.
Wiedzieli o tym już nasi zaborcy.
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
to dobrze?
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/robert-grey-zostal-odwolany-z-msz/dgmjdx
A jak uzasadniają to, że każdy będzie płacił mniej podtku a wpływy do budżetu nie zmaleją?
pewnie tym, że gospodarka to nie gra o sumie zerowej