Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):Iza Michalewicz - reporterka "Dużego Formatu" napisała na swoim profilu facebookowym: "Dosięgła mnie dobra zmiana w Gazecie Wyborczej.
Lubię piętrową przewrotność. Czy było coś piękniejszego, niż kiedy gorszy sort Polaków twierdził, że jest gorszym sortem Polaków?
Cienkie bolki. Nie spodziewałem się że jeden rok ograniczonej wolności słowa i odcięcie od części państwowej kasy ich tak rozłoży i to pomimo kasy Sorosa.
Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):Iza Michalewicz - reporterka "Dużego Formatu" napisała na swoim profilu facebookowym: "Dosięgła mnie dobra zmiana w Gazecie Wyborczej.
Lubię piętrową przewrotność. Czy było coś piękniejszego, niż kiedy gorszy sort Polaków twierdził, że jest gorszym sortem Polaków?
A tak wygląda radosna twórczość trepów i przemysłu wojskowego. Zrobienie jednego czołgu do dla nas będzie maksymalny wysiłek, ale nie - od razu zrobimy dwa (w tym jeden to tak naprawdę słabo opancerzona tankietka, na strzał dla ruskich T-14). I to w sytuacji, kiedy podwozia do AHS musimy kupować w Korei PD., bo nasze pękają.
Otóż, serwis kanadyjskich służb imigracyjnych nie wytrzymał naporu chętnych w wyborczą noc.
A to oni tam nie mają umowy o ekstradycji ? Czy to właściwy kierunek? Ja bym sugerował raczej miłujące pokój i tolerancyjne Niemcy. Tam można poczekać aż Huma załatwi paszporty saudyjskie albo białoruskie.
wieczorem, ale i tak dobra: Sieć klinik Planned Parenthood planuje zamknąć 5 z 34 klinik w stanie Indiana, zamknięte mają być także kliniki w Anderson, Kokomo, Franklin i Shelbyville. http://niezalezna.pl/89196-kliniki-aborcyjne-w-tarapatach
Komentarz
"Iza Michalewicz - reporterka "Dużego Formatu" napisała na swoim profilu facebookowym: "Dosięgła mnie dobra zmiana w Gazecie Wyborczej."
BTW podobno chętnie podnajmują biura. Chcielibyście mieć adres firmowy Czerska 8/10?
A tak wygląda radosna twórczość trepów i przemysłu wojskowego. Zrobienie jednego czołgu do dla nas będzie maksymalny wysiłek, ale nie - od razu zrobimy dwa (w tym jeden to tak naprawdę słabo opancerzona tankietka, na strzał dla ruskich T-14). I to w sytuacji, kiedy podwozia do AHS musimy kupować w Korei PD., bo nasze pękają.
Skończył się Wyborczej raj.
Trump wygral!
Alleluja!
Chyba właściwy wątek.
Otóż, serwis kanadyjskich służb imigracyjnych nie wytrzymał naporu chętnych w wyborczą noc.
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Sieć klinik Planned Parenthood planuje zamknąć 5 z 34 klinik w stanie Indiana, zamknięte mają być także kliniki w Anderson, Kokomo, Franklin i Shelbyville.
http://niezalezna.pl/89196-kliniki-aborcyjne-w-tarapatach