Tylko o jakiej widowni mówimy. Przykład T.Lisa po transferze z tvp do internetów jakoś utwierdza hipotezę, że to telewizor sęsustrikto ma publikę, a autor programu jakby mniej.
To są w znacznej mierze ludzie, którzy na piedestał oglądalności zostali zainstalowani, a nie zdobyli go zapracowaniem na własne, liczne audytorium.
Już w ubiegłym roku widziałem ostrzeżenia o celebrytach szykujących najazd na YouTube, z pełnym poparciem władz serwisu. Temu służy zaostrzająca się polityka JT wobec niezależnych twórców - plan ma być taki, by ich wypłoszyć i zastąpić mainstreamem.
Jednym słowem - zmienić Internety w telewizję.
Ciekawe123 jakie układy ma Zuckerbergowy JewTube z włodarzami TVN-u, czyli Discovery?
JT to Gugiel, czyli Brin i Wójcicka, a nie Cukierberg. Nie żeby to robiło wielką różnicę.
Pani_Łyżeczka napisal(a): O to! to! Jutuby mają swoją widownię np kanał Szczytomaniak - niszowy, zbudowany z niczego opierający się na osobowości i pracowitości twórcy. Takich jest multum. Many, Makłowicze i inne musiałyby swoją telewizyjną widownie zawleć do internetu. Taki Tomasz Raczek suabiutko w porównaniu z innymi recenzentami, że o Mietczyńskim nie wspomnę. A wspominany tu wesołek bez pompy i huku a wręcz z pewną pokorą wchodzi.
Właśnie dlatego wojna nadal trwa, niezależni nie poddają się bez walki.
W dobie kryzysu przesłać takiego maila do Ambasady Włoch to trzeba mieć stalowe cochones albo nie mieć rozumu i przyzwoitości: oni na prawdę chcą iść pod wodę.
W cytowanym linku tylko literówka, ale jaka smaczna: "Wśród partnerów biznesowych Grupy są pomioty, które w sposób szczególny zostały dotknięte wprowadzonymi ograniczeniami w działalności gospodarczej."
W cytowanym linku tylko literówka, ale jaka smaczna: "Wśród partnerów biznesowych Grupy są pomioty, które w sposób szczególny zostały dotknięte wprowadzonymi ograniczeniami w działalności gospodarczej."
Przypomniało mi się, jak w jakiejś gazecie pojawiła się informacja o panelu dyskusyjnym w którym wzięli udział przedstawiciele pisma "Czterdzieści i cztery" - "Filip Meches i Aleksander Kpiński"
Przypomniało mi się, jak w jakiejś gazecie pojawiła się informacja o panelu dyskusyjnym w którym wzięli udział przedstawiciele pisma "Czterdzieści i cztery" - "Filip Meches i Aleksander Kpiński"
sprawdziłem Mechesa - żyd , który przeszedł na katolicyzm, wg PWN ale wg moich wspomnień to nieobrzezany żyd w sumie wśród żydów obraźliwe
Estera Flieger @estera_flieger 11:58 AM · 9 kwi 2020 "Według rządu PiS prawie pół miliona podatników (...) nie zasługuje na informowanie o profilaktyce w walce z epidemią i przepisach wprowadzanych na czas kryzysu. O czytelników ,<<Wyborczej>> upomniał się RPO. List do premiera napisała Izba Wydawców Prasy".
W sprawie dyskryminacji Czytelników "Wyborczej". Izba Wydawców Prasy pisze do premiera Morawieckiego 9 kwietnia 2020 | 11:15 Otrzymujemy sygnały, iż w zakresie rozpowszechniania rządowych ogłoszeń i komunikatów dochodzi do wykluczeń niektórych tytułów. Na poziomie ogólnopolskim przykładem takich niewłaściwych praktyk jest "Gazeta Wyborcza" - pisze do premiera Mateusza Morawieckiego Izba Wydawców Prasy. ......
Komentarz
To są w znacznej mierze ludzie, którzy na piedestał oglądalności zostali zainstalowani, a nie zdobyli go zapracowaniem na własne, liczne audytorium.
Nie żeby to robiło wielką różnicę. Właśnie dlatego wojna nadal trwa, niezależni nie poddają się bez walki.
Czy to dobra wiadomość, że już nawet nie próbują się chować za Unią?
Sama nie wiem.
A Tradycja?
Aż się buźka raduje!
"Wśród partnerów biznesowych Grupy są pomioty, które w sposób szczególny zostały dotknięte wprowadzonymi ograniczeniami w działalności gospodarczej."
- żyd , który przeszedł na katolicyzm, wg PWN
ale wg moich wspomnień to nieobrzezany żyd
w sumie wśród żydów obraźliwe
👣
🐾
🐾
👣
🐾
🐾
Ale nie poprawiam.
Tyle radości z takiego maleństwa
;-)
W sprawie dyskryminacji Czytelników "Wyborczej". Izba Wydawców Prasy pisze do premiera Morawieckiego
9 kwietnia 2020 | 11:15
Otrzymujemy sygnały, iż w zakresie rozpowszechniania rządowych ogłoszeń i komunikatów dochodzi do wykluczeń niektórych tytułów. Na poziomie ogólnopolskim przykładem takich niewłaściwych praktyk jest "Gazeta Wyborcza" - pisze do premiera Mateusza Morawieckiego Izba Wydawców Prasy. ......