christoph napisal(a): chciałem pokazać atrakcyjną a zadbaną lewicówkę objaśnij mnie trepie
Komuniści to tradsi lewicy, dziś już trącą myszką.
Oni kombinowali z promiskuityzmem & panseksualizmem już w latach 20-tych, ale okazało się, że do komunizmu wojennego to nijak nie pasuje i tow. Stalin kazał zamknąć temat.
Pani_Łyżeczka napisal(a): Jest co odstręczającego w koordynatorce.
Szplachla na twarzy bez szminki ma udawać ze szpachli nie ma?! "Prowokacyjny" kolczyk w nosie który przestał byc prowokacyjny z 10 lat temu? Zniszczone włosy? Golf maskujacy tuszę? Tandetny łańcuch w kolorze złota mający podkreślać dystans i grę dresiarsko-siłkerską konwencją sprzez 20 lat? Podobieństwo do p. Lempart?!
Mnie teraz interesuje, jak Zarząd będzie przywracał 'Ład Korporacyjny' po takiej akcji. Albo jak akcjonariusze będą zmieniać Zarząd. A może Adaś wróci do żłobka?
ms.wygnaniec napisal(a): Mnie teraz interesuje, jak Zarząd będzie przywracał 'Ład Korporacyjny' po takiej akcji.
Terrorem, inaczej się nie da. Skutkiem afery Rywina było trzęsienie ziemi, to dla Obory ma nie mniejszą wagę.
Eks-tradycja, za poprzednich komun było zawsze tak, że po rozmaitych NEP-ach i Rewolucjach Tysiąca Kwiatów przychodzili taysze Stalin, Mao, Kim i wprowadzali 'ład korporacyjny" oraz "optymalizację" zasobów ludzkich.
- To, co towarzyszu - optymalizujemy? - Ano, optymalizujemy!
Ciekawostka: Jeżow w wyniku "perswazji" śledczej przyznał się tylko do jednego z licznych zarzutów (m.in. zdrada, spisek, szpiegostwo itp.) mianowicie do....homoseksualizmu.
Klan Bartoszewskich już niekoszer? BTW, o ile pamiętam, to poseł nosi dwa imiona: Władysław Teofil. BTW2 - słysząc określenie "młody" wobec 65-latka, poczułem się jak nastolatek
"Rada podkreśla, że pod rządami PiS „Wyborcza” funkcjonuje „w warunkach represji – ekonomicznej i prawnej”: władza nie publikuje w tytule nawet oficjalnych komunikatów związanych z pandemią, sama gazeta jest zaś „nieustannie nękana pozwami i innymi akcjami prawnymi ze strony partii PiS”, czego celem jest wywołanie efektu mrożącego."
Przemko napisal(a): Przeniosłem do odpowiedniego działu, pomyłka.
Ciąg dalszy przygód w Agorze:
"Rada podkreśla, że pod rządami PiS „Wyborcza” funkcjonuje „w warunkach represji – ekonomicznej i prawnej”: władza nie publikuje w tytule nawet oficjalnych komunikatów związanych z pandemią, sama gazeta jest zaś „nieustannie nękana pozwami i innymi akcjami prawnymi ze strony partii PiS”, czego celem jest wywołanie efektu mrożącego."
Oczywiście martyrologia jest przesadzona, ale nie da się ukryć, że obecna władza z premedytacją szkodzi Wyborczej. Ale jak to, mogą się zapytać prześladowani ? Srakto.
Katol=miłość do bliźniego=nic nam nie zrobi=ruchać go, ile wlezie. A jak się będzie próbował odwinąć to mu pojedziemy hipokryzją, działa zawsze, do konta idzie i płacze. Albo walczy słowem, pouczeniem, udowodnianiem wyższości moralnej, czyli takie tam, niech se gada.
Cały ambaras polega na tym, żeby stanąć twardo, nie odpuszczać, ale bez ostentacji, nie zbyt szybko, nie sto frontów na raz. Agorę PiS wykańcza koncertowo, sama też całkiem sprawnie przegryza sobie żyły. Dobić !
Katol=miłość do bliźniego=nic nam nie zrobi=ruchać go, ile wlezie. A jak się będzie próbował odwinąć to mu pojedziemy hipokryzją, działa zawsze, do konta idzie i płacze. Albo walczy słowem, pouczeniem, udowodnianiem wyższości moralnej, czyli takie tam, niech se gada.
Cały ambaras polega na tym, żeby stanąć twardo, nie odpuszczać, ale bez ostentacji, nie zbyt szybko, nie sto frontów na raz. Agorę PiS wykańcza koncertowo, sama też całkiem sprawnie przegryza sobie żyły. Dobić !
Złotymi zgłoskami wyryć w kamieniu. Dla mnie osobiście jest to ważna porada praktyczna w bardzo konkretnej sytuacji i nie ma przypadku, że pojawiła się wlasnie dziś. Dziękuję.
Przemko napisal(a): Rada podkreśla, że pod rządami PiS „Wyborcza” funkcjonuje „w warunkach represji – ekonomicznej i prawnej”: władza nie publikuje w tytule nawet oficjalnych komunikatów związanych z pandemią, sama gazeta jest zaś „nieustannie nękana pozwami i innymi akcjami prawnymi ze strony partii PiS”, czego celem jest wywołanie efektu mrożącego."
christoph napisal(a): chciałem pokazać atrakcyjną a zadbaną lewicówkę objaśnij mnie trepie
Po wbiciu w gógla "niemcy pochodzenie słowa" jako pierwsze wymienia się:
Istnieją dwie główne teorie dotyczące pochodzenia tej nazwy. Według pierwszej może ona wywodzić się od słowa “niemi” – w znaczeniu “niezrozumiali”, “mówiący niezrozumiałym dla ludzi językiem”
A skoro wklejasz obrazek, to nie można skopiować tekstu i wrzucić go w dipla. A zatem mógłbyś przetłomaczyć.
Pani_Łyżeczka napisal(a): Jest co odstręczającego w koordynatorce.
Szplachla na twarzy bez szminki ma udawać ze szpachli nie ma?! "Prowokacyjny" kolczyk w nosie który przestał byc prowokacyjny z 10 lat temu? Zniszczone włosy? Golf maskujacy tuszę? Tandetny łańcuch w kolorze złota mający podkreślać dystans i grę dresiarsko-siłkerską konwencją sprzez 20 lat? Podobieństwo do p. Lempart?!
Co z tą kobietą jest nie tak?!
M.in. wyłupiaste oczy.
Głupie laski mają wyłupiaste oczy bo do selfiego albo do foty je wybałuszają, w przekonaniu, że większe są ładniejsze.
Komentarz
Do niedawna jedna z czołowych kobiet postkomunistów w NRF.
objaśnij mnie trepie
Albo jak akcjonariusze będą zmieniać Zarząd.
A może Adaś wróci do żłobka?
- To, co towarzyszu - optymalizujemy?
- Ano, optymalizujemy!
Ciekawostka: Jeżow w wyniku "perswazji" śledczej przyznał się tylko do jednego z licznych zarzutów (m.in. zdrada, spisek, szpiegostwo itp.) mianowicie do....homoseksualizmu.
BTW, o ile pamiętam, to poseł nosi dwa imiona: Władysław Teofil.
BTW2 - słysząc określenie "młody" wobec 65-latka, poczułem się jak nastolatek
Ciąg dalszy przygód w Agorze:
https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/zwolnienia-gazeta-wyborcza-polaczenie-gazeta-pl-wyborcza-pl
"Jeżeli działania mają charakter niedopuszczalnej dyskryminacji ze względu na wiek i wykluczenie cyfrowe, możemy rozważyć udzielnie pomocy prawnej."
Noż k**rwa, wreszcie!