Trzej panowie poza łódką
Prawo i Sprawiedliwość zawiesiło trzech polityków PiS - Adama Hofmana, Mariusza Antoniego Kamińskiego i Adama Rogackiego - w związku z ich podróżą do Madrytu - poinformował szef klubu partii Mariusz Błaszczak.
Wcześniej marszałek Sejmu Radosław Sikorski spotkał się z Błaszczakiem, któremu przekazał, że żąda wyjaśnień od posłów.
Chodzi o podróż polityków PiS: rzecznika Adama Hofmana, Mariusza Antoniego Kamińskiego i europosła Dawida Jackiewicza. Politycy udali się do Hiszpanii w ramach parlamentarnej delegacji. Mieli tam wziąć udział w posiedzeniu komisji zagadnień prawnych i praw człowieka Zgromadzenia Parlamentarnego Rady Europy.
http://wpolityce.pl/polityka/221252-adam-hofman-mariusz-antoni-kaminski-i-adam-rogacki-zawieszeni-w-pis-ie-poszlo-o-wyprawe-do-madrytu
Przestałam mieć złudzenia. Adaś = dobrze(?) zakonspirowany śpioch.
A Ombretta miał rację, niestety.
Wcześniej marszałek Sejmu Radosław Sikorski spotkał się z Błaszczakiem, któremu przekazał, że żąda wyjaśnień od posłów.
Chodzi o podróż polityków PiS: rzecznika Adama Hofmana, Mariusza Antoniego Kamińskiego i europosła Dawida Jackiewicza. Politycy udali się do Hiszpanii w ramach parlamentarnej delegacji. Mieli tam wziąć udział w posiedzeniu komisji zagadnień prawnych i praw człowieka Zgromadzenia Parlamentarnego Rady Europy.
http://wpolityce.pl/polityka/221252-adam-hofman-mariusz-antoni-kaminski-i-adam-rogacki-zawieszeni-w-pis-ie-poszlo-o-wyprawe-do-madrytu
Przestałam mieć złudzenia. Adaś = dobrze(?) zakonspirowany śpioch.
A Ombretta miał rację, niestety.
0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Komentarz
Kilkanascie tysiecy zlotych zaliczki na podroz do Hiszpani?
Jest obowiazek jezdzenia samochodami? Nie wolno za ta sama kase leciec samolotem?
Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika
a politycnie: czy Hoffman nie byl juz raz zawieszony? a potem odwieszony?
"Nie myslcie, ze przynioslem na ziemie pokoj. Nie, ale miecz."
Pan Jezus
A co do Adasia Hoffmana - to taki pełowiec tylko przez pomyłkę w PiS-ie.
W jedności siła!
"by logika i trzeźwość sądu nie stawała się pożywką dla rozpaczy udającej realizm" - Wróg Ludu
Czy ci ludzie chcieliby jakichkolwiek prawdziwych zmian? I po co?
Jeszcze uwaga do notatki wPolityce: Chodzi o
Adama Rogackiego czy Jackiewicza?
Koronkowa robota. Można tylko zaciskać pięści i ... podziwiać.
Ciekawe, ile kretów siedzi przygotowanych na wybory prezydenckie. Bo Adaś już spalony. I co nam szykują na parlamentarne.
The author has edited this post (w 07.11.2014)
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Żony chciały pić swój alkohol ? No i co ? Zrobiły zamieszanie ? No i co ? Nie było żadnych konsekwencji. To nie jest dla mnie żadna afera.
Wiecie co mnie w tej sprawie irytuje najbardziej ? Nasi panowie politycy pojechali na obrady i nie poszli na nie. Jeżeli to jest prawda (pamiętajcie, żeby wątpić we wszystko) to są klasyczni tandeciarze. Darmowa wycieczka do Hiszpanii z żonkami. Jak ja tego nienawidzę, jakie to jest żenujące, jakie to jest powszechne. Przecież stać ciebie, jeden buraku z drugim, żeby sobie prywatnie tam pojechać ...
JORGE>
Dzisiaj leci wrzutka (znów koleś, który "uprzejmie doniósł" o Wiplerze bijącym policmajstrów, Roman Osica, obecnie w Radio Zet) o podejrzanej zaliczce.
Do tego dochodzi marszałek Sikorski, który uzbroił się w pismo w klasycznym stylu "uprzejmie donoszę" wyprodukowane na wniosek Halickiego przez niejakiego Sawickiego, o którym Agnieszka Romaszewska pisze tak:
https://twitter.com/ARomasze/status/530808903534403584
p.Sawicki bardzo sie zasluzył za kadencji SLD. Rozgonił Biuro Interwencji i Biuro Spraw Miedzynarod. A potem poszedł do kanc. Rady Europy.
https://twitter.com/ARomasze/status/530804145981517824
Pan Sawicki to. szef kancelarii Sentu RP, ktory wyrzucil moja mamę, dzis w Radzie Europy w administracji
Tu treść pisemka:
----
Z "uprzejmego donosu" sekretarza Sawickiego wynika, że panowie sobie już kilka razy latali i nie uczestniczyli.
----
Podobno to nie jedyni posłowie. Ale jedyni s PiSu.
The author has edited this post (w 07.11.2014)
Ale aferka rozdmuchana jak sie patrzy. Przy aferach PO jest to bzdet, mimo wszystko... Mam nadzieję, że nie wpłynie to na wynik wyborów.
Żaden człowiek rozumujący tylko według logiki ludzkiej nie czynił cudów. Lecz na sposób Boski działa ten, kto zawierza Bogu.
Jeśli sieję defetyzm, mogę się zamknąć. Ale w tej chwili, to już chyba bez znaczenia jest, co ja se tu wypisuję;)
A wyciągnięta, bo wyciągnięta.
JORGE>
Przypomnę jedynie, że jedną z najbardziej atakowanych osób 2PRL był Roman Giertych.
A poza tym - pełna zgoda.
musi
się napruć jak Messerschmitt, co by w ogóle wsiąść do samolotu. Paniczny lęk przed lataniem.
"Cari amici soldati, i tempi della pace sono passati."
aż tak głupi
, żeby przekręcić parę stówek z kancelarii sejmu. Cała ta afera cuchnie mi prowokacją na kilometr.
"Cari amici soldati, i tempi della pace sono passati."
JORGE>
JORGE>
===
Wybory, wybory.
Ja czekam na mikro-bomby w Piekarach. Na razie jeszcze nie ma, ale pięć dni...
==
Nagrywać, nagrywać. I podawać w mediach zawsze w czasie (jakimś) wyborczym. O.
A moze choc raz warto sprobowac wariantu "Polacy nic sie nie stao"? Czy bez choru mediow i expertow nie da sie w to grac?
Zegar biologiczny tyka potęgując lęk Michnika
Jeśli usunięci posłowie o tych zasadach nie pamiętali, to lepiej, że ich usunięto z PiS.
W jedności siła!
"by logika i trzeźwość sądu nie stawała się pożywką dla rozpaczy udającej realizm" - Wróg Ludu
Życzę mu dobrze i wtrącać się w robotę nie będę ale mam dysonans poznawczy.
The author has edited this post (w 08.11.2014)
Ci Polacy, co po raz kolejny uwierzyli don Aldowi, maja pamięć złotych rybek i nie potrzebują własnego państwa. Trzy dni po tym, jak je stracą, zapomną, że je kiedyś mieli.
Został wspomniany też Kurski. Wzruszam sie zawsze gdy przypominam sobie jego słowa: Mogliśmy jesć mule w Brukseli, ale nasza troska o Polskę przeważyła.