Gerwazy napisal(a): Szkoda Brazylii... , ale Belgia też świetna
Wiem, że Belgia to dobry zespół, ale jakoś ich nie lubię. Podobnie jak Francuzów. Trochę też Chorwacja straciła w moich oczach. Właściwie to ja teraz mocno kibicuję Angolom, chyba jedyny zespół, który mnie emocjonalnie trochę rusza.
Zabawna sprawa z tym emocjonalnym angażmanem. Obejrzawszy parę meczyków francowatych Francuzów, uznałem że to wielka drużyna i w ogóle Allez les Bleus!
Ale w meczu z Uru nie potrafiłem im kibicować i trzymałem kciuki za Uru, choć to drużyna jednego gracza, a i to kontuzjowanego.
Podobnie z BR. Im dla odmiany nie potrafię kibicować, przez to ich pajacowanie.
DMC napisal(a): Ja tam kibicuję przeciwnikom faworytów Jorge. Jak tylko święty od futbolu z ExCathedra ujawni swoje typy, lecę do bukmachera.
Słabe. Pisałem wielokrotnie, że np. nie bawię się w typera, bo kompletnie nie wiem co i kto, nie znam zawodników, zespołów, dopiero na bieżąco, w trakcie oglądania coś łapię. Przewidziałem finał Hiszpania-Brazylia w tym wątku, pokazując tutaj specjalnie, że załóżmy iż wygrywają tylko ci co zwykle, ewentualnie Chorwacja. Została tylko Chorwacja ...
Ale dalej zakładam, że ta zasada się sprawdza, a więc finał Francja-Anglia (ewentualnie Chorwacja). Goń do buka - Belgia-Szwecja (Rosja).
Komentarz
2:0 dla Belgów
Ale Brazylia przyśpieszyła, ...
Zacznie się.....
1:2
Ale w meczu z Uru nie potrafiłem im kibicować i trzymałem kciuki za Uru, choć to drużyna jednego gracza, a i to kontuzjowanego.
Podobnie z BR. Im dla odmiany nie potrafię kibicować, przez to ich pajacowanie.
Na dziś finał to FR-EN.
Szwecja - biali, kraj muzułmański
Belgia - w przewadze czarnoskórzy, kraj muzułmanów
Anglia - biali, dominują muzułmanie
Rosja - biali, prawosławie
Chorwacja - biali, katolicyzm
No chyba dylematu ni ma....
ja tez złapałem siebie na tym, ze nie zmartwiłbym się z wygranej Anglii w turnieju.
Ale dalej zakładam, że ta zasada się sprawdza, a więc finał Francja-Anglia (ewentualnie Chorwacja). Goń do buka - Belgia-Szwecja (Rosja).