Wiecie co? Nie mam jeszcze wkładu kominkowego i w ogóle to kłopotliwe technicznie u mnie, więc tymczasowo wsadziłem do dziury telewizor i puszczam palące z yotuba się szczapy: np.
ale jeszcze fajniejszy efekt daje "palenie" w kominku tym:
Telewizor to prowizorka ale lepiej się prezentuje niż taki elektryczny ekranowy kominek z efektem płomienia. Za to fajny jest kominek elektryczny 3d z podświetlaną parą, który można postawić wszędzie i od razu masz nawilżacz powietrza.
Dzięki :-) Takiej liryki potrzebowałem dziś. Ale przy okazji sobie uświadomiłem że słabo znam późnego Cohena. Moja znajomość zatrzymała się chyba na "I'm your man". A najlepiej znam stare kawałki, te które Jola śpiewała przy ognisku w zamierzchłych czasach.
Brzost napisal(a): Dzięki :-) Takiej liryki potrzebowałem dziś. Ale przy okazji sobie uświadomiłem że słabo znam późnego Cohena. Moja znajomość zatrzymała się chyba na "I'm your man". A najlepiej znam stare kawałki, te które Jola śpiewała przy ognisku w zamierzchłych czasach.
Poleca się stanowczo wszystkie płyty, włącznie z ostatnią.
Cohen im starszy tym lepszy. Niestety z jutuba wycofali dwie jego najlepsze płyty, teraz znalazłam składankę 50-ciu utworów i gdy tylko mogę puszczam w tle. A w samochodzie - na okrągło. Chyba że autostrada, wtedy mój samochód jest za głośny na jakąkolwiek muzykę:(
Maria napisal(a): Cohen im starszy tym lepszy. Niestety z jutuba wycofali dwie jego najlepsze płyty, teraz znalazłam składankę 50-ciu utworów i gdy tylko mogę puszczam w tle. A w samochodzie - na okrągło. Chyba że autostrada, wtedy mój samochód jest za głośny na jakąkolwiek muzykę:(
Na autostradzie tylko dobre sluchawki. Ewentualnie auto wysokiej klasy.
Maria napisal(a): Cohen im starszy tym lepszy. Niestety z jutuba wycofali dwie jego najlepsze płyty, teraz znalazłam składankę 50-ciu utworów i gdy tylko mogę puszczam w tle. A w samochodzie - na okrągło. Chyba że autostrada, wtedy mój samochód jest za głośny na jakąkolwiek muzykę:(
Na autostradzie tylko dobre sluchawki. Ewentualnie auto wysokiej klasy.
To pierwsze chyba niedozwolone. Na drugie mnie nie stać.
Komentarz
dobry reportaż
np.
ale jeszcze fajniejszy efekt daje "palenie" w kominku tym:
spróbujcie -polecam
nie ma prawa się zapalić telewizor- no może zamoknie
Za to fajny jest kominek elektryczny 3d z podświetlaną parą, który można postawić wszędzie i od razu masz nawilżacz powietrza.
polecam
tadam!
http://kuchnianagazie.blogspot.com/
czy mozna to pokazywać w szkołach?
Zapimniałem napisać
Księżyc nad Vermont.
Na drugie mnie nie stać.