@trep powiedział(a):
Myślę, że jednak powinnaś spróbować to zobaczyć. Otwórz sobie może film na nowo, może w jakiejś innej przeglądarce. Jak się skończą początkowe lekramy przewiń w wymagany moment. Jeśli sytuacja się powtórzy, odpiszę.
Nic z tego, próbowałam kilka razy i error wciąż wyskakuje.
Odc.9 serialu Oskarżeni.
Nastolatka w ciąży próbuje popełnić samobójstwo. Ratuje ją nauczyciel - dobry człowiek ale.... głupi.
Egzamin z człowieczeństwa w tym odcinku zdaje jedynie narzeczona głównego bohatera.
Jeszcze raz merci boku. Cóż można rzec? Ludzki wymiar sprawiedliwości jest ułomny gdyż ludzie są ułomni. A wielką karą dla człowieka (w miarę) uczciwego jest życie z brudnym sumieniem i świadomość, że na Sądzie Bożym kary nie uniknie (jeśli jest wierzący).
Ale, żeby w wieku 95 lat móc wyreżyserować dobry film!? To wymaga dobrej formy umysłowej i fizycznej. Szczerze podziwiam tego Clinta.
Btw; gdybym była nauczycielką w liceum, zrobiłabym na temat tego filmu lekcję, albo dwie- z dyskusją w tomacie.
Komentarz
Bądź pierwszy filtrem.
Twoje zdanie ma znaczenie.
Nic z tego, próbowałam kilka razy i error wciąż wyskakuje.
Do którego momentu oglądałaś?
Odc.9 serialu Oskarżeni.
Nastolatka w ciąży próbuje popełnić samobójstwo. Ratuje ją nauczyciel - dobry człowiek ale.... głupi.
Egzamin z człowieczeństwa w tym odcinku zdaje jedynie narzeczona głównego bohatera.
a ten vider to legal ?
Prokuratorka odwiedziła żonę jurora, która wypaplała, że mąż potrącił jelenia na wiadomej drodze...
Poszło.
Jeszcze raz merci boku. Cóż można rzec? Ludzki wymiar sprawiedliwości jest ułomny gdyż ludzie są ułomni. A wielką karą dla człowieka (w miarę) uczciwego jest życie z brudnym sumieniem i świadomość, że na Sądzie Bożym kary nie uniknie (jeśli jest wierzący).
Jeśli jest niewierzący też nie uniknie.
Ale nie będzie żyć z brudym sumieniem
Ale, żeby w wieku 95 lat móc wyreżyserować dobry film!? To wymaga dobrej formy umysłowej i fizycznej. Szczerze podziwiam tego Clinta.
Btw; gdybym była nauczycielką w liceum, zrobiłabym na temat tego filmu lekcję, albo dwie- z dyskusją w tomacie.