Brzost napisal(a): Pokazać to Braunowi, Mikkemu, Winniczkowi i naszemu byłemu FForumkowiczowi Mirkowi, który dwoi się i troi na pierwszej linii frontu walki z "sanitaryzmem".
....i oni jako samozwańczy Mroczni Rycerze Zakonu Apokalipsy chcą robić Wielką, Antyglobalistyczną Rewolucję Konserwatywną a nieomal zabija ich zwykła maseczka...zaiste świat kończy się skomleniem
aż się boję co by wyszło jakby np. taki Romeck się przłozył się fotograficznie do tego zachodu słońca. Ludzie stali,patrzyli, fotografowali, ochali achali - piękna chwila na moście
Pani_Łyżeczka napisal(a): ... aż się boję co by wyszło jakby np. taki Romeck się przłozył się fotograficznie do tego zachodu słońca.
Niespecjalizuję się, a tu trzeba dużo zaparcia w szukaniu i czasu i kadru. A potem już tylko photoshop
Wczoraj pstryknąłem takie zdjęcie (zwykłym gOOpolem smartphonowym, z trzema obiektywami; ujęcie szerokim obiektywem nisko, koło bioder ujęcie)
i obrobiłem dziś w... pracy i dodałem tekst, taki "na kolanie plakat", lecz na podglądzie przed-po nie widać różnicu w wyostrzeniu jeszcze oraz kontraście na granicy ostrzenia.
Bo ok. 21 godziny kończy się w piekarskiej bazylice Apel Piekarski po wieczornej cichej mszy.
Komentarz
aż się boję co by wyszło jakby np. taki Romeck się przłozył się fotograficznie do tego zachodu słońca.
Ludzie stali,patrzyli, fotografowali, ochali achali - piękna chwila na moście
jednak technika zachwyca!
ja jako były inżynier się przyłączam
Niespecjalizuję się, a tu trzeba dużo zaparcia w szukaniu i czasu i kadru.
A potem już tylko photoshop
Wczoraj pstryknąłem takie zdjęcie (zwykłym gOOpolem smartphonowym, z trzema obiektywami; ujęcie szerokim obiektywem nisko, koło bioder ujęcie)
i obrobiłem dziś w... pracy i dodałem tekst, taki "na kolanie plakat", lecz na podglądzie przed-po nie widać różnicu w wyostrzeniu jeszcze oraz kontraście na granicy ostrzenia.
Bo ok. 21 godziny kończy się w piekarskiej bazylice Apel Piekarski po wieczornej cichej mszy.
niebieskie i złote
Edit - właśnie coś zaczęło prószyć.
Praca Szukalskiego , tego od Toporła,
za niewieklą cenę wywoławczą
dla prawdziwych patriotów i neopogan
dla fanów Brada Pitta
https://artinfo.pl/katalogi-aukcyjne/30-aukcja-wyprzedazowa-ze-zbiorow-kolekcjonera?dzielo=018_krak_-_krak_zabijajacy_smoka_stanislaw_szukalski
to moje ulubione dziś podaję taki plakat, bo niedługo rocznica stanu wojennego
i plakat też z kombojem
karta wyborcza mocniejsza od colta
Gdziesik tam znalezione, hehe.
👣
🐾
🐾
https://royalcentral.co.uk/europe/norway/princess-ingrid-alexandra-flies-in-f-16-during-military-engagement-169692/
No i księżniczka w spodniach, brrr...
Darmo siedzieć w amazonskim siodle na myśliwcu