Tylko dynastia białoruska, Łukaszenka nowym Jagiełłą, turbojagiellonizm Piszę o tym cichaczem od 3 lat bo nie chcę spalić tematu ale już chyba czas dojrzał
To musi się udać w jakiejś formie a świadomość geopolityczna już w narodzie dojrzewa. Ja myślę poważnie o tym wciąż od paru lat.
Musimy za niedługo ogłosić szerzej ideę turbojagiellońską. Trzeba w dobrym momencie wystartować bo jest wywrotowa i ma potencjał w wojnie hybrydowej i przyciągnie oko Saurona.
Zróbmy spotkanie po kwarantannie w tej sprawie i załóżmy najbardziej imperialny tink-tank w Polsce.
Tus mnie złapał. Na Wschód mam dyspense ale korzystam bardzo oględnie w sytuacjach skrajnych. Prawda że to forum do łatwych nie należy. Popytam sumienia, ale na razie podpowiada jak Brzost.
Ja myślałem, że w ogóle za granicą jest dyspensa i słyszałem anegdoty o oazowiczach, którzy w górach robili sobie wypady na piffko na słowacką stronę ;-)
Ale tu na forum nie jesteś jedynym w tej sytuacji, jeden z forumkowiczów już z nami biesiadował przy soczku, nie mówiąc o inne forumowiczce, która zawsze na spotkanie dociera samochodem i raczy się kawką.
W naszym mieście powiatowym jeszcze jest trzech, ale moje buty powierzam tylko jednemu. Jeszcze nie słyszałem z zaplecza słów obraźliwych. Może przez to, że córka stoi za ladą
Komentarz
Piszę o tym cichaczem od 3 lat bo nie chcę spalić tematu ale już chyba czas dojrzał
Ja myślę poważnie o tym wciąż od paru lat.
Musimy za niedługo ogłosić szerzej ideę turbojagiellońską.
Trzeba w dobrym momencie wystartować bo jest wywrotowa i ma potencjał w wojnie hybrydowej i przyciągnie oko Saurona.
Zróbmy spotkanie po kwarantannie w tej sprawie i załóżmy najbardziej imperialny tink-tank w Polsce.
To jest życie!
Trenujmy na pyffku excatedralnym. Może wychynę (wychylę?) z mych powiatowych stron
zahasztagowała Wielowieyska
i poszło!
Trenujmy na pyffku excatedralnym. Może wychynę (wychylę?) z mych powiatowych stron
A wy znowu wykluczacie mniejszości! Teraz abstynentów. Fe !! No chyba że wy tank a ja think. Niech każdy robi co potrafi najlepiej. :P
Ale tu na forum nie jesteś jedynym w tej sytuacji, jeden z forumkowiczów już z nami biesiadował przy soczku, nie mówiąc o inne forumowiczce, która zawsze na spotkanie dociera samochodem i raczy się kawką.
Chleją i klną jak szewcy.
Są u was w miastach jeszcze szewcy?
W naszym mieście powiatowym jeszcze jest trzech, ale moje buty powierzam tylko jednemu. Jeszcze nie słyszałem z zaplecza słów obraźliwych. Może przez to, że córka stoi za ladą
I nie klnie ofkors.