Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):Ale czekaj, ten collage to satyryczny atak czy manifest?
Jak się w Killbillu nazywał ten cios, po którym można było zrobić jeszcze 5 kroków? Jak dla mnie, to oferta z podbiciem stawki w negocjacjach z obecnymi partnerami.
"Przykro powiedzieć ale po dzisiejszych «występach»/ja akurat znam ten z tt/PSL zastanawiam się po co nas w to towarzystwo ubrał DT. Chyba żałuje, bo jako żywo nie znosił prywaty, nepotyzmu i chamstwa" – napisała Śledzińska-Katarasińska.
Szturmowiec.Rzplitej napisal(a):Ale czekaj, ten collage to satyryczny atak czy manifest?
Jak się w Killbillu nazywał ten cios, po którym można było zrobić jeszcze 5 kroków? Jak dla mnie, to oferta z podbiciem stawki w negocjacjach z obecnymi partnerami.
Najpierw Kaczyński pieprzacy o tym, ze on czytał i nie wie, a teraz rzad będzie mi ustalał, czy na mszę będę chodził. Coraz większy znak zapytania w przypadku drugiej tury.
Zanim ktoś na mnie najedzie niech policzy sobie ile może być ludzi na Mszy obecnie a ile w autobusie. W lidlu do 50 ludzi w kościele MUSOWO zarządził PIS do 5.
posix napisal(a): Najpierw Kaczyński pieprzacy o tym, ze on czytał i nie wie, a teraz rzad będzie mi ustalał, czy na mszę będę chodził. Coraz większy znak zapytania w przypadku drugiej tury.
Zanim ktoś na mnie najedzie niech policzy sobie ile może być ludzi na Mszy obecnie a ile w autobusie. W lidlu do 50 ludzi w kościele MUSOWO zarządził PIS do 5.
dokładnie - czemu nie biorą pod uwagę wielkości świątyń
posix napisal(a): Najpierw Kaczyński pieprzacy o tym, ze on czytał i nie wie, a teraz rzad będzie mi ustalał, czy na mszę będę chodził. Coraz większy znak zapytania w przypadku drugiej tury.
Mam szczęście że mieszkam poza dużymi ośrodkami miejskimi i nie musze się poruszać zapełnionymi >50% autobusami. 5 osób na mszy powoduje problem z choćby comiesięczną spowiedzią, bo pierwszeństwo mają ci, którzy zamówili mszę.
odnowiony napisal(a): Mam szczęście że mieszkam poza dużymi ośrodkami miejskimi i nie musze się poruszać zapełnionymi >50% autobusami. 5 osób na mszy powoduje problem z choćby comiesięczną spowiedzią, bo pierwszeństwo mają ci, którzy zamówili mszę.
No to ja mam szczęście, że mieszkam w większym ośrodku, bo w mojej parafii konfesjonał jest czynny cały dzień + adoracja (oczywiście z uwzględnieniem wymogu max. 5 osób w kościele na raz).
Wogle, taki mam apel, że jeśli ktoś jakegoś brejkin niusa zapodaje, to z takim lekki końtekstem albo chocia linkiem, bo są i tacy, dla których tut. Forum jest głównym kontaktem ze światem zewnętrznym, panie kochanku.
Wogle, taki mam apel, że jeśli ktoś jakegoś brejkin niusa zapodaje, to z takim lekki końtekstem albo chocia linkiem, bo są i tacy, dla których tut. Forum jest głównym kontaktem ze światem zewnętrznym, panie kochanku.
O to to! Szczególnie prosiemy dla tych co na morzu.
Wczoraj Laleczka Chucky ogłosiła, że zawiesza kampanię, po chwili doprecyzowała, że zawiesza kampanię czynną, czyli ogłosiła dla ogłoszenia. Natomiast MKB również ogłosiła, że zawiesza kampanię, po czym zniknęła, więc wnioskuję, że z powodu oszałamiających sukcesów medialnych doby epidemii sztab postanowił schować to dobro przed narodem aby jej mądrości kontemplować w zaciszu. W mojej ocenie to rodzaj pokerowego Allin'a, czyli za wszelką cenę gramy na przesunięcie wyborów (nawet o rok, zakładam że Pan Guwę pełni rolę pośrednika) aby podmienić fantastyczną kandydacicę na prezydencicę na Tusku Musisz. Trzeba uważnie obserwować co będzie robił sztab PO, czyli jeżeli MKB ograniczy się do pokrzykiwania o przełożeniu wyborów, a Tusku Musisz będzie ocieplany w zaprzyjaźnionych mediach to jest to wariant brany po uwagę. Polisą jest Doktor Judym z Krakowa, jeżeli wyborów nie uda się przełożyć i dlatego PEZEL tak fika, a Kukiz się im rozłamowuje. Oczywiście to spekulacje
Komentarz
Jak dla mnie, to oferta z podbiciem stawki w negocjacjach z obecnymi partnerami.
"Przykro powiedzieć ale po dzisiejszych «występach»/ja akurat znam ten z tt/PSL zastanawiam się po co nas w to towarzystwo ubrał DT. Chyba żałuje, bo jako żywo nie znosił prywaty, nepotyzmu i chamstwa" – napisała Śledzińska-Katarasińska.
psychiatryk wyborczy
Coraz większy znak zapytania w przypadku drugiej tury.
To zagrożenia
5 osób na mszy powoduje problem z choćby comiesięczną spowiedzią, bo pierwszeństwo mają ci, którzy zamówili mszę.
W niedzielę nie powinni z innych względów
👣
🐾
🐾
W mojej ocenie to rodzaj pokerowego Allin'a, czyli za wszelką cenę gramy na przesunięcie wyborów (nawet o rok, zakładam że Pan Guwę pełni rolę pośrednika) aby podmienić fantastyczną kandydacicę na prezydencicę na Tusku Musisz. Trzeba uważnie obserwować co będzie robił sztab PO, czyli jeżeli MKB ograniczy się do pokrzykiwania o przełożeniu wyborów, a Tusku Musisz będzie ocieplany w zaprzyjaźnionych mediach to jest to wariant brany po uwagę. Polisą jest Doktor Judym z Krakowa, jeżeli wyborów nie uda się przełożyć i dlatego PEZEL tak fika, a Kukiz się im rozłamowuje.
Oczywiście to spekulacje
Wymiana kandydata komiteu tylko w wypadku śmierci lub Alzheimera?
PAKD baaardzo mi brakowało,
jakos bardziej mi sympatyczna