Przypomnijmy zalecenia - odkurzaczy używać wyłącznie bezprzewodowych, uważać na potomstwo, zwłaszcza pci męskiej, na drodze po zobaczeniu TIRa na białoruskich numerach uciekać samochodem na dżewo, unikać garaży podziemnych, na weselach nie tańczyć, ryb nie łowić.
los napisal(a): Przypomnijmy zalecenia - odkurzaczy używać wyłącznie bezprzewodowych, uważać na potomstwo, zwłaszcza pci męskiej, na drodze po zobaczeniu TIRa na białoruskich numerach uciekać samochodem na dżewo, unikać garaży podziemnych, na weselach nie tańczyć, ryb nie łowić.
WYBRANOWSKI (taki pulpet od Lisickiego) puścił plotę, że BIERECKI i KARNOWSCY zostali przez KACZYŃSKIEGO zupełnie zmarginalizowani przy rozdaniu w sprawie mediów publicznych.
extraneus napisal(a): WYBRANOWSKI (taki pulpet od Lisickiego) puścił plotę, że BIERECKI i KARNOWSCY zostali przez KACZYŃSKIEGO zupełnie zmarginalizowani przy rozdaniu w sprawie mediów publicznych.
Jeśli miałaby być to prawda, a nie wiem dlaczego tacy pretorianie jak Karnole mieliby być marginalizowani, to mogą się przerzucić na popieranie kukizowców. Nurmalnie dziwniejsze te ruchy wewnątrz PiSu, niż w względem instytucji państwowych.
Swego czasu merdia głośno trąbiły, że w PiS powstała silna frakcja pod przywództwem Biereckiego. Może było w tym ziarenko prawdy, może Manitou się za bardzo przejął, może to czy owo. Tak czy inaczej, obecne dziwne ruchy nieustannie kojarzą mi się z w/w sprawą sprzed (chyba) dwóch lat.
Kaczor ma dar do polityki ale nieomylny nie jest. W sprawie kadr zdarzyło mu się kilka spektakularnych wpadek oraz dzikie mnóstwo takich niewidowiskowych. Co trza pamiętać, szukając klucza, wedle którego jest obecnie meblowana scena.
randolph napisal(a): Swego czasu merdia głośno trąbiły, że w PiS powstała silna frakcja pod przywództwem Biereckiego. Może było w tym ziarenko prawdy, może Manitou się za bardzo przejął, może to czy owo. Tak czy inaczej, obecne dziwne ruchy nieustannie kojarzą mi się z w/w sprawą sprzed (chyba) dwóch lat
Też o tym myślałem, a i MM jest na rękę wycinanie frakcji skokowej, więc swoje może szeptać.
Komentarz
Albo w piąteczek. Kto pierwszy, ten uprzedzi.
*
"Podstawą tronu Bożego są sprawiedliwość i prawo; przed Nim kroczą łaska i wierność."
Księga Psalmów 89:15 / Biblia Tysiąclecia
Kaczor ma dar do polityki ale nieomylny nie jest. W sprawie kadr zdarzyło mu się kilka spektakularnych wpadek oraz dzikie mnóstwo takich niewidowiskowych. Co trza pamiętać, szukając klucza, wedle którego jest obecnie meblowana scena.
http://energetyka.defence24.pl/275459,nowy-wiceminister-w-msp
Wczoraj podsekretarzem stanu ds. współpracy rozwojowej oraz polityki afrykańskiej i bliskowschodniej została Joanna Wronecka.
http://telewizjarepublika.pl/joanna-wronecka-nowa-wiceminister-spraw-zagranicznych,26724.html
Obydwoje - fachowi, młodzi, ale już z doświadczeniem. Brawo!